Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Overseer said: sağlak o bi keremz doğru söylüyosun sağlak demeliydim .. solakların hayal gücü daha aktif .. arkadaş kötü bi hikaye uydurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bu başlığa mesaj atanların tamamı yörüngede dolaşıyor. yorum yapmadan çıkayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 attın bile artık çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ben de yatayım bari. öpenim yok ama uyucaz artık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Masquerade said: BEN SEKS YAPIYORUM SEVGİLİ PATİCİK HEYO HEYO BYE bittim lan buna ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kitana said: Masquerade said: BEN SEKS YAPIYORUM SEVGİLİ PATİCİK HEYO HEYO BYE seks yapan arkadaşlar sevgilisinin olduğunu böbürlenerek anlatma isteği olmasada, seks yapamayanların durumu kıskanıp, karşıdakinin showoff yaptığını iddaa etmesi olayı. -20 cool-o-meter. get laid. wicked geçen gün yatmadan önce telefonumu baş ucuma koydum yattım sonra.sabah kalktım okula gdcem telefonu arıyorm telefon yok:S.annemin odasına falan baktım belki o almıştır diye orda da yok.ama %100 eminim telefonu baş ucuma koyduğumdan.neyse sonra arıyorız falan yatağı cektik yatağın yanından çıktı.allah allah dedim geçiştrdim.o gün kız arkadaşımla konuştum saat 1 de sen mi aradın gizli numara vardı dedi(telim gizli nedense dgsf)dumur oldum sonra.rüyamda üstümü çıkarmıştım da birini hiç aramamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Olm ne adamlar var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Whiplash114 said: bgn kötü bişi yaşadım. bütün gün hiç uyumamıştım. akşam vakitleri yatakta uyuyalım dedik sevgilim ile ve bi baktı ki ben uyuyorum. öyle. mcx. genelde yatakta uyuyorum senin için ilk mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 niye hortlattın şimdi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kötü bi ayarla kötü bir konu uplanmıs oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 olsun olsun kavga çıkar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Herkezin kız arkadaşı yok kardeşim açmayın şöyle konular :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kitana said: Masquerade said: BEN SEKS YAPIYORUM SEVGİLİ PATİCİK HEYO HEYO BYE seks yapan arkadaşlar sevgilisinin olduğunu böbürlenerek anlatma isteği olmasada, seks yapamayanların durumu kıskanıp, karşıdakinin showoff yaptığını iddaa etmesi olayı. -20 cool-o-meter. get laid. Şu tarz bişey yazmak istemiştim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Penthesilea said: YANAGINA VURURKEN HAMILE KALDIM UYUYA KALIR MI? AHAHAHAHAAHAHAHAHAHA sesli.. çok sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 SodomVsGomore said: olsun olsun kavga çıkar belki kes la düdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar