dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 dövüşürken uyuyakalmaktan iyidir.. K O ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Snape Dumbledore'u öldürüyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Cuce said: abı sen daha dun ingilterede damdazlak kalmamısmıydın? ingilterede sevismiyolar mi zannediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Baggio said: Snape Dumbledore'u öldürüyor bu arada. ya uyuyakalsaydı ha! HA! BUNA CEVAP VER BACYO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben uyumuyorum bize gönder hatta biz sana direk uyutarak geri göndeririz ( :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 dambıldoru öperken mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kızı döverken dumble ile fitness yapıp dumbıldora vuruyormuş ki uyumuş diye duydum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Hiç okumayan denk gelmedi mi lan, sağdan soldan duyduğum spoilerı vermiştim mis gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 lan gerizekalımı bu başlığı açan sinirlerimi bozuyo güncel başlıklarda görünce yalan söyleme bari lan o kadar millet var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Baggio said: Hiç okumayan denk gelmedi mi lan, sağdan soldan duyduğum spoilerı vermiştim mis gibi :p sen spoiler görmemişsin olm! http://www.youtube.com/watch?v=eawlZjqho4w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 garbage'a son postum pf, eski ruhunu kaybetti, lame fake topicler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 dasaaa said: Baggio said: Hiç okumayan denk gelmedi mi lan, sağdan soldan duyduğum spoilerı vermiştim mis gibi :p sen spoiler görmemişsin olm! http://www.youtube.com/watch?v=eawlZjqho4w Adilik lan bu :p O turnuvada İtalya finale çıktıysa Baggio'nun her maç 9.9'luk oynamasıyla çıktı, kaldı ki bu son penaltı değildi, öyle bir durumdaydı ki Baggio atsa bile Brezilya bir sonrakini attığı sürece yine bitecekti iş, falan filan. Ühü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 videoyu göremiyorumda brezilya italya 94 finalinde kaçırdığı penaltımı ? ben o final maçında bilerek televizyonun olduğu odada uyumuştum küçüktüm gece geç saatte maç izlememe izin vermezler diye oraya uyumuştum izlemiştim ve üzüldüydüm baya ama viva argentina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 dünya kupaları ve olimpiyatların olduğu yazları hiç unutmuyorum.. muhteşem organizasyonlar lan! neyseki kermit maçları seyrederken uyuyakalmamışsın.. ya uyusaydın! ya uyusaydım!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben Fitness yaparak izlediğim 94 Dünya kupası maçında sevgilimle öpüşürken uyuya kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sırf o maç olacak diye küçücük veletken o saate kadar iyi dayanmıştım böyle ilk 15 dk gizlice yorgan altından izliyodum sonra peder farketti "kalk adam gibi izle lan" dedi bende böyle bi sırıtmayla kalktım izlediydim hey gidi hey çok üzüldüydüm o penaltıyı kaçırdığına ama UYUYA KALMADIM AMA GÜZEL TARAFI O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sene kaç bilmiyorum where is carmen sandiego mu ne oynuyoruz gece.. annem, teyzem falan uyuyor muyuz diye kontrole gelirken ayak seslerinden (niye geliyorlarmış ki uyuyup uyumadığımıza) monitörü kapatıp giriyorduk yatağın içine. tabii çocuk aklı, bilgisayarın hızar gibi sesini kaale almayıp kandırdığımızı sanıyorduk işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bLackcha0s said: ben Fitness yaparak izlediğim 94 Dünya kupası maçında sevgilimle öpüşürken uyuya kaldım. AYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Biz o penaltıları yazlıkta izlemiştik.(para bok) ertesi sabah kalktığımızda penaltıları atışıyorduk.Kimimiz bir bebeto kimimiz roberto baggio , romario oluyordu. Ben baggio olup topu dışarı atardım ve ünlü yere çökme hareketini yapardım. çocukken hiç akıl yokmuşlan bizde =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 O değil de neden hep bu tip topic açılıyor onu anlamıyorum. "Şöyle tuttum böyle çaktım eyvah hamile kalırsa naparım, eve getirdim yiyişirken uyuyakaldım o kadar umrumda değil yani artık bu işler" falan gibi hep topicler, hiç "öldü bitti benimki" diye topic açan yok. Cem Yılmaz diyor ya "herkes bazukayla fotoğraf çektirir, paspasla kimse çektirmez" diye, resmen o hesap. Gerçekte yaşadığı tatminsizlikleri roleplay ile unutmaya çalışan bir kesim sanırım bu topiclerin sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 geçen gün 2 kızın yanından kalktım kanepede biraz dinleniyim geceye devam edeyim derken uyuya kaldım. Çok yorulmuştum.GERÇEK BU AGA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yaptın yapmadın dert değil de ne kasarsın be adam! avcı hikayeleri gibi oluyor. yazmamak lazım böle şeyleri, eğri ya da doğru... pidgin ne güzel bi messenger bu arada yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bi de sanki herkes opusurken uyuyakaliyomus gibi hedesi demis, hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Türkiye nin neden tek gecelik ilişkilerde ilk 8 de olduğunu anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar