Rajinhear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Nedir ne değildir bilen var mı acep? :D Beta su an sanırım. Ve MMORPG.com dan yüksek puan almıs baya. Şaka gibi. Official sitesi için tıklayın Karakterler için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 iyi piyasa olur oyunda girmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Valla yaş sınırı olacağını pek sanmıyorum 3+ olursa , sübyancı durumuna düşebilirsin :D Dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 mozilla da yeni sekmede açtım. başlıkta welcome to hell... yazdı aklım çıktı lan noluo dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Laraken said: mozilla da yeni sekmede açtım. başlıkta welcome to hell... yazdı aklım çıktı lan noluo dedim. Welcome to Hello Kitty Online yaklastın baya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 AÇILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 arkadaşlar guild kurduk bu gece baskına gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Guild'e Tank lazim mi? Bu da Raid'den bir SS, Son boss'u keserken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 olay nedir adam mı kesiosun hello kity de anlatın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar