Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA finali logosu belli oldu

tunch

Öne çıkan mesajlar

http://www.ntvspor.net/Images/38199.jpg

ben gayet beğendim logo ve posteri. iişallah şampiyonlar ligib finali gibi bi organizasyon olur. gerçi saraçoğlu gibi dar alanlı bi stadda nasıl yapılıcak bu organizasyon , yapılırken şehir ne çileler çekicek düşünmesi bile ürkütücü :)
Sosyal ağlarda paylaş

olimpiyatlar yapilmayacak bir mac iste gelen kisi sayisi belli
sanki fb-gs macina 55 bin kisi geliyordu uefa finali olunca 115bin kisi gelicek..

oteller rahat edecek normalde fazla bir turist gelicek guzel olucak istanbul icin acikcasi bir besiktasli olarakta saracoglunu cok begeniyorum muthis bir stad..
Sosyal ağlarda paylaş

yok yani şimdi bende fenerliyim ve bu tarz organizasyonlar için saraçoğlu dar alana kurulmuş bir stad. Ama gerekenler yapılacaktır, park yeri veya trafik sorunu olmayacaktır çünkü gelen yabancıların arabaları normalde saraçoğluna geleceklerin arabaları kadar fazla olamaz. Adamlar yurtdıından turla falan gelirler.

Tek sorun stadın etrafında orda burda alkol alan, bağıran taraftarlar için yeterli alan olmaması bence. O da bi şekilde ayarlanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
Amaç zaten Saraçoğlu'na dolaylı yoldan Fenerbahçe'ye giydirmek. 7 8 mesaj sonra başlarlar. Adam logo diyor, bunlar ne diyor.. Yazdım şimdi 2 3 sayfa atar ileri.

sadece resimlere bakmak yerine ilk mesajdaki yazıyı OKUmanı tavsiye ederim, neden bahsediliyo tam olarak öğrenelim.

logoya yorumumuz yapmışız, sonra ilgili konuya yorum yapmışız, böyle bir organizasyonda niye sorun olacağını idrak edemeyen insanlar tabi bunu giydirme çalışması olarak algılayacaktır ama maçtan 2 saat sonra tribünden çıkamamış seyirci, milyon tane tv kanalı kamerasında iyi görünmeyecektir. veya o saatlerde orada ciddi bir trafik olacak olması, maça gelenlerin de bu trafikten geçerek oraya gelmek zorunda olacak olması, normalde avrupa şehirlerinde sık olarak yaşanmayan bir durum olduğu için, kötü reklam olabilir. daha açık anlatmak için resimli yapalım gerekirse, okuyamayıp sadece resimlere bakan arkadaşlar olursa yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu saçmalamayın olimpiyat stadında şl finali oynattık gayet de güzel geçti saraçoğlunda 100 tane milli maç oynattık. Korkmayın bir galatasaraylı olarak söylüyorum ki Saraçoğlu şuan için Türkiye'deki en güzel stat ve avrupa standartlarında
trafik konusunda da korkmayın normalde satılandan daha az bilet satılıcak zaten güvenlik vs gibi sebeplerden ötürü, trafik de sorun olmaz birinin dediği gibi gelenlerin arabası olmicak sonuçta. olsa da o gün akşam önlem alınır 1-2 giriş kapatılır kadıköye sorunsuz geçer diye düşünüyorum...
İçen insanların gezceği alan yok derken ? yani kadıköyde gezemiyorlarsa nerde gezicekler tarla mı lazımdı afedersiniz de
...

Neyse ben gayet güzel bir şekilde altından kalkılıcağına inanıyorum bu organizasyonun tabi gönül ister ki final GS-FB olsun biz de kadıköyde yenememe problemimizi öyle atlatalım :P
üff ne güzel hayal oldu ya olsa bu bir daha futbol izlemem heralde yeter o görüntü bana 2 türk takımı finalde falan hoş olurdu :)
Sosyal ağlarda paylaş

alan yok demişsiniz de, stadın çevresine bakıyosunuz sanırım, 5 dakika mesafede bağdat caddesi başlıyor ondan ala kutlama yeri mi olur?
ha insanlar içip birbirine girsin meydan savaşı yapsın diyosanız üzgünüm o kdr büyük bi alan yok..

saraçoğlu ve türkiye bu finali gayet rahat bir şekilde kaldırır bence, sonuçta planlaması vs vs aylar önceden başlayacak, 2 tane yol kapanır yukardada söylendiği gibi bi problem yaşanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...