Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 scorch said: zirar zayan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 jc hala bok gibi para kazandırıyor.saronite çok ucuzladı bu madenlerin 3sn de komple kazılmasından sonra.stacki 25g bizim serverda,500g a 20 stack çekiyosun bi vuruyosun prospecti,zaten 5 tane scarlet ruby çıksa hiçbişey çıkmasa yine 16 agi gemi 120g oldugu için her türlü parayı çıkarıp kâra geçiyosun ki bitek ruby de çıkmıyo hani,agi hit agi crit monarch topaz,twilight opal zart zurt...ama sky sapphire ve forest emerald in hangi kesim gemi olursa olsun vendor trash direk.max 5g ah de.o yüzden prospect ederken forest emerald ve sky sapphire çıkmasın diye biraz dua etmek gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 işte o 16 agi gemi satılmıyor 120 golda :D 90 golda koydum ahye dün bak hala satılmamış :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Dworgian said: abi niye olayı "prism" e baglıosunuz? gem fiyatları düşüşü = tek click mine toplama + prism + badge ile gem alma. bunların toplamının sonucudur. ve bc de de böyle olmuştu. epic gemler geldiğinde yine bi döneriz köşeyi merak etmeyin :D ayrıca,badge ile gem alan enayi oldugunu sanmıyorum.çok az bi paraya alabilecegin şeyleri neden parayla alınamayan bişeyle alasın ki?hadi badgele alınıcak hiçbişey kalmadı,offspec e bile,alt chara bile gibi mazeretler olabilir ama bunlar da pek sağlam değil çünkü 3.1.0 da yeni badge rewardlar gelicek.3.1.0 4 ay sonramı geliyo?evet en erken.ama yinede millet öküz gibi biriktirmeye başladı + artık gearı oturmuş insanların çogu daily hc bile yapmıyor,çok nadir yapıyor ki adam haftada 20 badge toplasa yeni badge itemları gelene kadar yine yeterli badge i biriktirmiş oluyor. şu oyunda 1 kişi oldugunu sanmıyorum badge ile gem alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ama mine konusunda haklısın. 40g olan titanium bar 15 gold 50 goldlara satılan saronite stacki 20-25 gold arası. ordan da kaynaklanıyor. 25 golddan saronite alıp kırmak cidden para kazandırıyor mu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Masquerade said: ama mine konusunda haklısın. 40g olan titanium bar 15 gold 50 goldlara satılan saronite stacki 20-25 gold arası. ordan da kaynaklanıyor. 25 golddan saronite alıp kırmak cidden para kazandırıyor mu :p harcadıgın paraya oranlaysa,evet. ya serverdan servera gem fiyatları değişiyo ama şöyle diyim,yinede bi harcadıgın kadar kar edersin.500 harcar 1000g alırsın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 500 goldluk ore aldım, çıkanlar: 1 scarlet ruby :( 2 sky sapphire 2 forest emerald 3 twilight opal 2 autumn's glow 4 monarch topaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bizim servera göre söyliyim sana. ruby - 100g 4x monarch 300g 2x autumn = 150g 3x opal = 100g öbürleri para etmiyo,şanssızmışsın ama.ben 3 stackten 4 ruby çıkardım daha dün.bal olmadımı olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 valla hiç kazandırmıyor 3 haftada 20k gold kastım çok az. chopper da aldım hatta hiç para kazanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Explorer/Elder/Proto Drake/Loremaster/Champion of the Frozen Wastes/ Buyse Jenkins'sin sen fdsgfsd. gold fix 10k dır zaten sende asfsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Lorrotar said: ruby - 100g 4x monarch 300g 2x autumn = 150g 3x opal = 100g ruby - 95 gold 4xmonarch - 150 gold 2xautumn - 60 gold 3xopal - 100 gold :( 100 gold zarardayım... zaten şu an gem kesmiyorum bol bol toplansın. ulduar patchi ile yeni sezon, badge item gelecek. gem piyasası canlanır eminim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Masquerade said: Explorer/Elder/Proto Drake/Loremaster/Champion of the Frozen Wastes/ Buyse Jenkins'sin sen fdsgfsd. gold fix 10k dır zaten sende asfsad. valla satsam mı karakteri hazır para ederken diye düşünüom ciddi ciddi. gavur ellerinde 1000 avrodan aşağı etmezdi burda millet kınayta para verio wowa değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Engineer - Mining ftw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Absolut said: Online olarak istedigimiz gemi gosteren yani bana hit lazım diyince butun hit gemleri doken bi site falan varmı? http://www.wow-gem.com/gems.aspx Burası var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Sadece smooth ve bold satıyorum. Yeterli oluyor. Zaten 5 stack saronite alıp patlatıyorum 1 tane Autumn's Glow çıkarsa parası çıkıyor. Gerisi bana kalıyor. Nasıl para kazanamıyorsunuz anlamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Magnetic; +rep site iyimiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Masquerade said: scorch said: zirar zayan :D ahaha gör bak arkadaşım nası sinirim bozulmuş ne yazdığımı ben biliyormuyum =( evden fln öyle bi SS fln alıpda koyayım bak buraya saç baş yolduruyor yemin ediorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Aslında olay tamamen scarlet ruby ile orantılı benim için. Dün 2 stack saronite aldım 2 monarch 2 scarlet ruby cıktı direk 220g demek gemleri satarsam. 25x2g'a almıştım 2stacki yani guzel kar ettim. Ama bazende alıyorsun 10 stack toplasan 100gluk item çıkmayabiliyor. Şans tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Yani şimdi ore ya da bar satmak, JC ile oreları prospect edip düşen gemstoneları satmaktan daha karlı olabiliyo mu? Ona göre alt DK'me JC kasacam mining'in yanına. 7-8 stack cobalt birikti hazır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 KAsması yaklaşık 2-3k arası suruyor. Ne zaman ki saronite prospectliyorsun (400skill) ondan sonra para kazandırmaya başliyor. Ve arada bazı bölümler var skill almak resmen işkence yani parası neyse vereyim desende alamıyorsun skill cunku AHDe yok o item. MEslea 40 tane aquamarine gerekebiliyor belli bir aralıkta skill almak icin veya ne biliyim star ruby lazım 30 tane veya citrine arıyorsun 30 tane vs vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Lorrotar said: Dworgian said: abi niye olayı "prism" e baglıosunuz? gem fiyatları düşüşü = tek click mine toplama + prism + badge ile gem alma. bunların toplamının sonucudur. ve bc de de böyle olmuştu. epic gemler geldiğinde yine bi döneriz köşeyi merak etmeyin :D ayrıca,badge ile gem alan enayi oldugunu sanmıyorum.çok az bi paraya alabilecegin şeyleri neden parayla alınamayan bişeyle alasın ki? bizim guild main tankı ve bikaç kişi daha 1000emblem of heroism achievmenti yaptı. alabilecekleri şey sıfır. ki biz hala 2 günde content clear demiyoruz :) arızalı h.core adamların ellerinde zibilyon tane gem vardır, var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Prism ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Icy Prism bu, içinden en kötü 2 tane mavi kalite gem çıkıyor. 3 hatta 4 tane çıkan var. Bazende bonus olarak Dragon's Eye bile çıkabiliyor. Bomba birşey yani. 20 saat CD'si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 2 gündür Forest Emerald&Sky Sapphire'e bağladı, isyanlardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 425 skill istiyormus galiba demek ki ondan bilmiyorum bunu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar