Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Koyuldumu bilmiyorum ama Oha ya ne diyim başka bilmiyorum. Kıyafetindeki tozlara kadar yapmış adam .5 program kullanarak bitirmiş. (3ds max, BodyPaint, mental ray, Photoshop, ZBrush).Nasıl özeniyorum şunlara anlatamam.http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=121&t=691263 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Photoshop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Hakkaten aşmış,bravo.Tabii bir yandan çekememezlik ile "congratz, hayatının şu kadar saatini boşa harcamışsın" demek istiyorum yapana bir yandan. Ama genede emek var rep verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 boş adeğil bence. gayet iyi referans olur bu tip çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 foto lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 oha be! sylar gibi gidip beynini elleyecem bu gibi adamların. çok süper şeyler yapıyorlar cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Fortuna said: Hakkaten aşmış,bravo.Tabii bir yandan çekememezlik ile "congratz, hayatının şu kadar saatini boşa harcamışsın" demek istiyorum yapana bir yandan. Ama genede emek var rep verdim. adam 3ds max'te yapmiş yani animasyon bile olur bu yaptığından boş fln değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Finkel said: foto lan bu çok başarılı yani çok çok çok başarılı. edit: bi daha baktım cidden çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 oha. ilerde böyle oyunlar olsa mesela. manyak olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 3d haliyle böyleyse oha demek istiyorum, ama iki boyutlu hali bu kadar gerçekçiyse, neden? demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bu 3 boyutlu bir çalışma yani söyle düşün 3 boyutlu bir animasyon film'ini durdurmuş'ta SS almışsın gibi düşün. Ha tabi bunu yapan arkadaş kıcını,bacagını,sırtını yapmışmı morgan freeman'ın bilemiyoruz. Belkide sırf bu açıdan render almak için yapmıştır. 3 boyutta çalışmak zor olduğu kadar avantajlarıda cok büyük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kıskançlık,sinir,şaşkınlık,apışıp kalma.. edit: Helal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 gün gelecek yapay çizimler gerçekten daha gerçek görünecek. ayırt edemez olucaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 reputasyon lan... 3ds maxte son aldığı render üzerinde photoshopla oynamış mı onu yazmamış sanırım yani bu 3ds maxten çıktığı gibi hali olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 böle bişeyi 35 çekirdekli işlemcili 24 ekran kartlı bilgisayarda render alırsın anca 3ds max ile :P sağlam yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Fortuna said: Hakkaten aşmış,bravo.Tabii bir yandan çekememezlik ile "congratz, hayatının şu kadar saatini boşa harcamışsın" demek istiyorum yapana bir yandan. Ama genede emek var rep verdim. - Hakkaten aşmış,bravo. - çekememezlik ile "congratz, hayatının şu kadar saatini boşa harcamışsın" demek istiyorum - genede emek var rep verdim. WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 gözlerle ilgili bişeyler yanlış sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 şaşı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 O verdigin siteye baktımda neler yapıo bu millet yuh diyorum sadece bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 adamlara özenmemek elde değil ya. programlardan öte adam harbiden yetekliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 filmin bi tanesinden ss falan zannettim. Abartmış artık yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Adamlar ne güzel şeyler yapıyorlar lan. çok başarılılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bu da poly model hali http://www.josemlazaro.com/blog/wp-content/gallery/morgan/morgan_zbrush01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 böyle çalışmalar yapabilen insanlarla ters düşmeyeceksin abi.. fena şeyler yapabilirler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar