Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ne gibi hazırlıklar yapıyosunuz ya da yapıyo musunuz diye sorayım. Mesela ben resi veren mavi seti craft ettirmeyi planlıyorum. bu setleri yaptıran memnun olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Sabahtan sucuklu yumurta yanında taze sıkılmış portakal suyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 cep telefonu, msn kapatıyorum. sabit telin fişini çekiyorum. şekersiz kahve stokluyorum yanıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Honor ve mark caplemeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 pvp ve alakadar konuları WotLK Arena, BG, World PvP Başlığı altında tartışabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar