Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Vista kullanmaya başladım, diablo 2 ve Lord of Destruction kurdum. oyunu açmak için tıklıyorum, hiçbirşey olmuyor fakat görev yöneticisine girip işlemler sekmesine tıkladığımda "game.exe"nin çalışır halde olduğunu görüyorum. nasıl çözeriz bu sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 uyumlulukla çalışıyor diye biliyorum denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hayır denemedim. neye ayarlamam gerekiyor uyumluluğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 game.exe ye sağ tık. özellikler. uyumluluk ordaki check kutusuna bi çek at. win XP /service pack 2 seç. tamam. yani benden öyle çalışıyordu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 orjinalmi, orjinal var bende çalışıyor cr-ack ise yenisini bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 irmakseverak said: orjinalmi, orjinal var bende çalışıyor cr-ack ise yenisini bul. malesef.. diablo2+lod birarada satılmıyor nedense uyuz herifler ayrı ayrı ikisiinide 20'ye satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 vista :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Xenocide said: irmakseverak said: orjinalmi, orjinal var bende çalışıyor cr-ack ise yenisini bul. malesef.. diablo2+lod birarada satılmıyor nedense uyuz herifler ayrı ayrı ikisiinide 20'ye satıyorlar. bildiğim kadarıyla satılması lazım. ikili paket almıştım 20ytl'e. (birkaç sene evvel tabii, şimdi satıyorlar mı bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bende orjinal diablo var. Vistada evet sorunlu çalışıyor ama nasıl çalışıyor. Yaklaşık bir 5-10 dakika bekledikten sonra oyun açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 çıplak resimler 1.) Go into c:program filesdiablo II or wherever you have the game installed. 2.) Right click on "game.exe" and go to properties. 3.) Click on "Compatibility" tab 4.) Place a check in the box that says "Disable Desktop Composition" 5.) Click Apply. Click Ok. 6.) Run the game! It should load and play normally once this option is checked. dün arkadaşa yükledik bunu yaptık çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar