deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 demin 2. kırmızı kartı da izledim buna da kart değil diyenin iyi niyetinden mantıklı düşünme yetisinden şüphe ederim. adam basmış gidiyor sen bacağına sokuyorsun ayağını öyle bi hareket yok böyle bi mantık da yok. Yanlış da olsa 1. sarı kartı görmüşsün 2. yi yapmak salaklıktır cisse nasıl yaptıysa aynı şekilde. lincolnün topu sektirerek sürmesine laf edilmiş 1. si orda arkada bir müdahele var galatasaraylı oyuncuya gerçekten ilgincime gitti benim =) 2. olarak yani sahada neler yapılıyor bunlara takılmak çok saçma ozaman bacak arasından çalım atmasınlar topuk pası vermesinler vs ... komik olmanın anlamı yok saha boş önü açık maç bitmiş rahat galibiyet yeteneği de var yapıcak neden yapmasın ki az bile yapmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 sarı isteyen adama kart vermek ne zaman katletmek olmuş lol. aynısını lincoln gördü fb maçında, hakem gs'yi doğradı o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 maçı katletti demiyorum ben zaten bu kural futbolu katlediyor diyordum ama zaten kural böyle değilmiş bizim retard hakemlerimiz çarpıtmış refleksle yapılan hareketlere gösterilmemesi gerekiyormuş ısrarla yapılan rahatsız edici boyutlara varanlarda çıkarmaları gerekiyormuş ama bizim hakemlerimiz vur deyince öldürmüşler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yok öyle adam mı atılır diyen fbli arkadaşlara lafım. yoksa çok saçma bir olay kart işareti yapan her oyuncuya sarı kart göstermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 BiTcH_oFBaT said: bjk nin nocom'u, fenerin baggio'su var forumda. gs ninde birisi vardı eskiden. neyse .ahahahaha pati nin reisleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 BiTcH_oFBaT said: bjk nin nocom'u, fenerin baggio'su var forumda. gs ninde birisi vardı eskiden. neyse bu arada barışın faulüne sarı kart çıkmaması gerçekten komik. adamın baldırına girmiş böyle. ama işte burası türkiye ne doğru ki kartlarında bir standartı olcak. ayrıca penaltı bana göre çalınmasa olurmuş. adam zaten dengesiz orda. çalmasa kimse neden çalmadın demezdi. nukem,mephisto,fistan bunları değişmem=) hem agresif hem eğlenceli yazıyolardı futbolda, keşke hep öle olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 giden sevgilinin ardından ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 keldron said: eski mhk baskanı kural hatası var maçın tekrarı gerekir dedi ama zor tabi federasyonun yüregi yemez sanırım.ofsaytı yanlış görmek gbi birşey yahu ne kural hatası..hatalı faul çalmmak yanlış kart göstermek neden kural hatası olsun ki?kural hatası dediğin ceza sahası içinde freekick attırmakır mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 iki sari kart gosterip, kirmiziyi gostermemektir ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bu kural hatası ama Türkiye'de hakem hatası deyip geçiştiriyorlar. normal yani. bu gs diye demiyorum, bu ülkede birilerine yaranıcam yok aramız açılması mantığı olduğu için böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 alakası yok kural hatası ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Masquerade said: alakası yok kural hatası ile. bütün eski mhk başkanlarından daha iyi bildiğini iddia ediyosun ya gülüyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 İstediğin kadar gül ama kural hatası değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bugün bi abi ile konuştum, sabah futbol federasyonu asbaşkanı ile sohbet etmişler. maçın tekrarı gündemdeymiş. ne kadar doğru bilemiyorum tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 hee öyledir emin olun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yahu niye bu kadar kasıolar anlamıyorum.maç tekrarı olsun.hatta 2-0 onde başlasınlar bu sefer.o maçı galatasray samiyende herşekiled alır yani.ki ztn kural hatası falan yok.o karar bence top kornere gitti ama hakem aut verdi tarzı bi karardan farklı değil.böle bişi için maç tekrarı olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 nocom said: bugün bi abi ile konuştum, sabah futbol federasyonu asbaşkanı ile sohbet etmişler. maçın tekrarı gündemdeymiş. ne kadar doğru bilemiyorum tabi :) benim bildiğime göre de gündemde ama bunun nedeni hacettepe nin başvuru yapmış olması. onu tartışıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 "Bariz hakem hatası" diye bir kural hatası çeşidi de var sonuçta, "adam istediğine gösterir, hakem hatası" demek fazla genel bir ifade oluyor. O zaman durup dururken gol de versin hakemler, federasyonun da eli kolu bağlı olsun? Yok öyle birşey. Ben kural hatası olduğuna katılıyorum yani, ama her kural hatasında da maç tekrarlanmaz. Sonuca etki eden kural hatası vardır, etmeyen vardır, sonuca etki etmediğine karar verilirse tekrar gerekmez. Maçta 15 dakika kalmış, Hacettepe zaten 10 kişi ve penaltı kararı doğru, 3-1 olan maçı 9 kişi değil de 10 kişi olsa 3-3'e falan getirebilecek mi Hacettepe 15 dakikada? Hakemin sonuca büyük ölçüde tesir ettiği doğru maçta, 10 kişi kalmasalar "olsun zaten yenerdik" görüşüne katılmıyorum GS'li arkadaşların. Kurallar ve mantık açısından o pozisyon yüzünden tekrar gerektiğini düşünmüyorum ama. TFF sitesinde de kural hatası, maç tekrarı vs. şeylere ilişkin hiçbir yönetmelik maddesi bulamadım, Ali Aydın olayından sonra keyfi karar verebilmek ve istediklerini örtbas edebilmek için web sitesinden kaldırdılar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 hakem hatasından mac tekrarlansaydı fener her sene 45-50 mac yapardı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 tsl folloş olurdu bir sezonda 1999 maç olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Baggio said: "Bariz hakem hatası" diye bir kural hatası çeşidi de var sonuçta. Ben kural hatası olduğuna katılıyorum yani, ama her kural hatasında da maç tekrarlanmaz. Sonuca etki etmediğine karar verilirse tekrar gerekmez. Nitekim şöyle olmuş; Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Hacettepe Kulübü futbolcusu Admir Teli'nin, Galatasaray maçında çift sarı karttan gördüğü kırmızı kartın iptalini, ilk sarı kartın aynı takımdan Zoko'ya gösterilmiş sayılmasını kararlaştırdı. Basit bir hakem hatası olsa kurul maçı aynen tescil ederdi. Yani kural hatası var, ama tekrar yok, hakikaten gerek yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 o pozisyonda zaten sari vermedi mi zokoya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Khelben said: nocom said: bugün bi abi ile konuştum, sabah futbol federasyonu asbaşkanı ile sohbet etmişler. maçın tekrarı gündemdeymiş. ne kadar doğru bilemiyorum tabi :) benim bildiğime göre de gündemde ama bunun nedeni hacettepe nin başvuru yapmış olması. onu tartışıyorlar sanırım. valla tekrarı yapılırsa yapılsın problem olmaz gs için eğer içlerinde çok kaldıysa ama maçtan sonra lincoln bizle dalga geçti diye ağlamasınlar lütfen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Lincoln'un yaptığına terbiyesizlik diye laf atıp, "ben böyle oyuncuyu takip ederim arkadaş" diyen erman ve şansala gelsin. http://www.youtube.com/watch?v=0cqaQuO5tH4 skor 0-1 olunca ve ağır bir kırmızı kart çıkarınca sevgili medyamızın salyaları akmış acaba gs puan kaybedecek mi diye, nereye saracaklarını şaşırmışlar yazık. bir gece önce fb-bjk maçında cisse de ağır bir karar ile oyun dışı kaldıgında hiç "hakemliği bıraksın" gibi laflar etmeyen erman ne hikmetse gs-hacettepe maçının hakemini "ne olursan ol hakem olma" diye etiketliyebiliyor. vallahi ayıptır yapılan bu ucuz yayıncılık. şu yukarıdaki görüntüyü "BAK HOCA. BAK. FUTBOL BU YAHU, SHOW OYUNU. NE GÜZEL Dİ Mİ HOCA" diye izletmez miydin Ey Şansal? Demek ki neymiş? Kablo kesmek lazımmış.. Saygılar. said: 03 Aralık 2008 Gereğini yaparlar Erman TOROĞLU G.Saray'ın maçları bitiyor, Lincoln de 90+1. dakikada sahneye çıkıyor. Hacettepe önünde olduğu gibi. Bir futbolcu, bir ülkeye gidiyorsa oranın şartlarına uymaya mecburdur. Zaten ya uyar. Ya da onu uydururlar. BİR Galatasaray-Hacettepespor maçı oynandı. Tekmili birden 90 dakikada ne ararsan var. Lincoln'ün top sektirmesine ayrı bir paragraf açalım. Maç bitiyor, Hacettepespor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Lincoln'e bir şeyler söylüyor. Araya Arda giriyor, Erdoğan Arıca'yı tutmaya ve susturmaya çalışıyor. Lincoln seyrediyor. Sonra bazı yorumlar duyuyorum. Lincoln, top tekniği çok yüksek futbolcuymuş o yüzden ayağında topu sektire sektire gitmesi tamamen şovmuş. Futbol sanatmış o da orkestra şefiymiş. Bunları söyleyenler hayatında topa vurmamış insanlar. Çünkü, o futbol sahasında ter dökenlerin hangisiyle konuşsanız size şu cümleleri söylerler: "Eğer, ben 9 kişi kalmışsam. Mağlup durumdaysam. Maç da artık bitiyorsa. Rakip takımdan bir futbolcu topla o şekilde giderse, ben o futbolcuyu kıstırmaya bakarım." Sakın hiç kimse eveleyip, gevelemesin. Birincide kıstıramazsa, ikincide mutlaka ve mutlaka kıstırır. haftaya kazma stoper ermanın ankaragücüsü ile oynuyoruz. biri bodos girip lincolnu sakatlasa ne dicen lan erman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 maç boyunca yapılan topuk pasları calımlar bacak arası paslar sorun değil ama son dakika sektirilen top problem :) hyr lincoln sahanın bi köşesine gidip yapsa eyvallah.adam orta sahada sektirerek ilerledi yani :). yemişim hacettepeyi.ermanı da şansalıda 9 kişi kalmıs takıma biz 9 tane gol atsak bu kadar ağlamazlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar