Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 niye uyaracak? hangi pozisyon için uyarsın diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Masquerade said: niye uyaracak? hangi pozisyon için uyarsın diyorsun yani? el benim elimdi diye yani. bildiğim kadarıyla diğer adam defansın göbeğinde oynuyor onun kart görmesi bir manada yıkıcı oldu hacettepe için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yani neremle dinliyorsam maçı zoko muydu adamın adı tozo mu? Nalet olsun radyodan maç dinlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yazık yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 erucalavera said: barbie baros nedir ya, adamın lakabı falan mı yoksa sdf şaka mısınız ya bu resim ne... neyse, teli midir nedir ona yazık oldu ilk pozisyonda orda eşşek kadar zenci eli var yani görmesi lazım hakemin, ha zoko nunda gidp uyarması lazım hakemi o konuda katılıorm ama sanırım onunda sarısı vardı atılabilirdi yani.. baros net oynadı, devre arasında bi yorumcu takımın en kötüsü bariz baros dedi saygılarımı sunuorm ona da.. edit : şimdi baktım zoko da sarı kart görmüş penaltı pozisyonunda, niye görmüş onu anlamadım, teli niye görmüş onu da anlamadım. maraton un takipçisiyim. erdoğan arıca bi defol git lincoln o hareketleri metalist e yapsın diyo adam dakka 89 olmş zaten kendi seyircisi önünde tabiki artistlik yapıcak.. bide bu maçın ilginç dikkatimi çeken özelliği yaptığımız pasların yarısı topuk pasıydı sanırım? ümit karan bi git nası saçmaladın sen öle emeklilik yaşın gelmiş reklamda oynamaya benzemez. nonda yı da istemiorm devre arasında baros'un yanına bi transfer yapmak lazım bence.. welcome back emre güngör & barış skibbeyi de takdir ettim bugün ilk defa meira yı çıkarıp ümit karanı oyuna alabilicek cesareti gösterdi helal kenk. böle işte. kötü oynadık ama bence. sonlara doğru 5 yapmamız lazımdı sirk diil burası çok dalga geçtiler.. ha bide sabrinin bi şutu var kaleci çeldi çok beğendim onu helal kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 mokoko said: hacettepe bi tane atar soora gs öne geçer alır maçı. ben bu işi biliorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 meira cok kotu oynadı ama bugun.1 tane golluk geri pas attı.golude onun yuzunden yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Bu maç tekrar edilmeli yalnız, sanırım yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Kural hatası yok. Kartı yanlış adama gösterdi ise hakem hatasıdır, tekrarını gerektirmez. çift sarı gösterdiği adama kırmızı çıkarmaz ise tekrarı gerekir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 İyi o zaman. BJK'liler ağlasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 penaltı penaltımıydı bari? izlemedim işteyim de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ahaha penaltı açık :p mesajlardan belli değil mi elle oynayan adam karıştı diyor herkes fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Yalnız Eskişehir 3-0 dan 4-3 yapmış Denizliye şimd farkettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 denizli 4-3 e bağladı zaten. 2 hafta önce 4-3 kaybetti geçen hafta 2-0 yaptı, bursa 2-3 e getirdi. 4-3 kazandı denizli son 5 dakikada. bu hafta da yine 4-3 kaybettiler 0-3 den. şaka gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Khelben said: erucalavera said: barbie baros nedir ya, adamın lakabı falan mı yoksa sdf şaka mısınız ya bu resim ne... neyse, teli midir nedir ona yazık oldu ilk pozisyonda orda eşşek kadar zenci eli var yani görmesi lazım hakemin, ha zoko nunda gidp uyarması lazım hakemi o konuda katılıorm ama sanırım onunda sarısı vardı atılabilirdi yani.. baros net oynadı, devre arasında bi yorumcu takımın en kötüsü bariz baros dedi saygılarımı sunuorm ona da.. edit : şimdi baktım zoko da sarı kart görmüş penaltı pozisyonunda, niye görmüş onu anlamadım, teli niye görmüş onu da anlamadım. maraton un takipçisiyim. erdoğan arıca bi defol git lincoln o hareketleri metalist e yapsın diyo adam dakka 89 olmş zaten kendi seyircisi önünde tabiki artistlik yapıcak.. bide bu maçın ilginç dikkatimi çeken özelliği yaptığımız pasların yarısı topuk pasıydı sanırım? ümit karan bi git nası saçmaladın sen öle emeklilik yaşın gelmiş reklamda oynamaya benzemez. nonda yı da istemiorm devre arasında baros'un yanına bi transfer yapmak lazım bence.. welcome back emre güngör & barış skibbeyi de takdir ettim bugün ilk defa meira yı çıkarıp ümit karanı oyuna alabilicek cesareti gösterdi helal kenk. böle işte. kötü oynadık ama bence. sonlara doğru 5 yapmamız lazımdı sirk diil burası çok dalga geçtiler.. ha bide sabrinin bi şutu var kaleci çeldi çok beğendim onu helal kenk beni hiç ilgilendirmez ama barosun eşcinsel oldugu bılınıyor,yanlıs hatırlamıyorsam daha once erkek arkadasıylada resmi çıkmıştı oy üzden toz pembe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bilmeden sallamayın. :P pembe krampon giyiyor diye toz pembe falan yazmışlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 masqu adam bu maçta pembe değil kırmızı giydi eger yanlıs görmedıysem?geçen maçta gıymıstı pembeyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 miyaw33 said: masqu adam bu maçta pembe değil kırmızı giydi eger yanlıs görmedıysem?geçen maçta gıymıstı pembeyı. baros un karısını gördün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 iyi de abi o hitaben söylediler yani toz pembeyi löl. hatta lig tv bile pembe kramponların sebebini sordu barosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 barosun karısı yok kız arkadaşı var. geçenlerde ligtv haber yapmıştı. ama önceden eşcinsel ilişkileri olmuş arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Hatta; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kazım > baros > güiza kıskanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hadi trolleyin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bu resimleri gördükten sonra bi tırsma geldi baros'dan :) hani gol'ün sevinciyle tutucak sabriyi öpücek dudaktan falan. sonra sabri katil olur wallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 abi penaltı pozisyonu nedir oyle, adamın kafası boks macında falan kalmıs herelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar