Warchief Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Rusya'nın St. Petersburg kentinde bu manzarayla artık sıkça karşılaşmak mümkün. Arabası arıza yapmış, yolda kalmış, zor durumda bir kadın... Kendi kendine arabayı çalıştırmaya uğraşırken, ya da telefonla çağırdığı teknik yardımı beklerken görenlerden yüzde 10'u yardım etmek için duruyor. Yolda kalmanın ne demek olduğunu bilen yardımsever sürücülerin bilmedikleri bir şey var. Bu Rusya'da "son tuzak"... Şimdiye kadar, şüphe çekmemek için lüks arabalarla, başka arabalara hafif çarparak "kazayla oldu" diyerek, diğer sürücünün arabadan inmesini sağlayıp soyan hırsızlar artık deşifre oldu. Bu yöntem artık işlemiyor. Ama yeni yöntem hemen devreye girdi. Son aylarda güzel kadınlar, arıza yapmış araçlarının başında uğraşıp duruyorlar. Yardım istemek için başka arabaları durdurmaya bile çalışmıyorlar. Yardım için zaten duran çok. İşte o anda, yardımsever sürücü, zor durumdaki bayanla konuşurken ve arızayı anlamaya çalışırken, ruhu bile duymadan arabası soyuluyor. St. Petersburg polisi, tüm sürücüleri uyarıyor. Medyada ise bu temsili fotoğraflarla "Son tuzak" konusunda uyarılar yer alıyor. *Alıntı Hürriyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 böyle tuzağa düşeyim, neyim varsa alsınlar anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 haha bi de bizde böyle olduğuu düşün, böyle abla boynuna pankart assa sizi soyucam diye, yüzde 10 yine durur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 (: haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 abla güzelmiş yüzünü göremedim ama iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 arabayı kitleyip yardım etsek soyamama şansları var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Hardter said: abla güzelmiş yüzünü göremedim ama iyi yani erkek bile olsa, türkiyede işler bu tuzak bkz: erkek merkek kayarım ben ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bu konu bile bunun deneysel kanıdı, yüze göre yok, mini etek + çizme + traş olmuş bacak görüldüğü an erkeklerin en az %10u tav zaten. yanlız bu tür olayların tabi toplumsal açıdan götürüleri çok. artık kimse bir birine güvenemez oldu, yolda otostop çeken ya da yardım isteyen birinin yardım bulması çok zor. kimseyi de suçlamıyorum, bilmediğim bir yerde bir otostopçu görsem ben de almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Ardeth said: traş olmuş bacak abi ne pis bi adamsın sen ya... niye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 fotoğrafta olan 3 şeyi saydım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Duranlar rus erkekleri mi acaba. O kadar bolluğun içinde yine bu kadar "kibarlık" göstereceklerini pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 oradaki kadınların hepsi uzun bacaklı inanılmaz vücutlu bebek suratlı değil hayal dünyanızı yıkmak gibi olmasın ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 resimler için nereye tıklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 fede said: resimler için nereye tıklıyoruz bende onu arıyorum yok galiba yalan bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 direk egzozu düzeltirim ben. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 gerçekten çok başarılıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bile bile düşülecek bi tuzak yaratmışlar bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 -Ama ya AIDS olursan? -Sen yat şurya da bana birşey olmaz yavruuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 throne_eins_meister said: -Ama ya AIDS olursan? Bu soruya haber röportajında ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN OLSUN EHAĞRH diyen adam görmüştüm birkaç sene önce, büyük bir kısım Türk erkeğini özetledi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 türke komaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 @Baggio Bahsettiğim olay sanırım 1994-1995 gibi olmuştu, Arena'nın Show Tv'de olduğu, Çeçen'lerin kaçırdığı gemiye Uğur Dündar'ın helikopterle atladığı dönemden az bir süre öncesiydi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 throne_eins_meister said: @Baggio Bahsettiğim olay sanırım 1994-1995 gibi olmuştu, Arena'nın Show Tv'de olduğu, Çeçen'lerin kaçırdığı gemiye Uğur Dündar'ın helikopterle atladığı dönemden az bir süre öncesiydi hatta. BEnde hatırlıyorum o olayı. Yanlız 1-2 yıl sonra adam ölmüştü AIDSten:D Haberlere falan çıkmıştı videolar eşliğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Voys said: böyle tuzağa düşeyim, neyim varsa alsınlar anasını satayım. gerçekten de. Unbannable said: Ardeth said: traş olmuş bacak abi ne pis bi adamsın sen ya... niye yani hakkaten ya. neden yani. ben sana büyümüş fetus diyo muyum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yahu adamlar resist sansi olmiyan trap koymus arkadan bir popo iki bacagi goren erkek beyniyle dusunmeyi birakip penisiyle dusunmeye baslayinca tuzak oldugunu bile bile gider, umursamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Marl0_on said: türke komaz. hamsi gücü! hamsi yeriz bizi korur geyiği vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar