Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadın Tuzağı

Warchief

Öne çıkan mesajlar

Rusya'nın St. Petersburg kentinde bu manzarayla artık sıkça karşılaşmak mümkün. Arabası arıza yapmış, yolda kalmış, zor durumda bir kadın... Kendi kendine arabayı çalıştırmaya uğraşırken, ya da telefonla çağırdığı teknik yardımı beklerken görenlerden yüzde 10'u yardım etmek için duruyor.

Yolda kalmanın ne demek olduğunu bilen yardımsever sürücülerin bilmedikleri bir şey var. Bu Rusya'da "son tuzak"...

Şimdiye kadar, şüphe çekmemek için lüks arabalarla, başka arabalara hafif çarparak "kazayla oldu" diyerek, diğer sürücünün arabadan inmesini sağlayıp soyan hırsızlar artık deşifre oldu. Bu yöntem artık işlemiyor. Ama yeni yöntem hemen devreye girdi.

Son aylarda güzel kadınlar, arıza yapmış araçlarının başında uğraşıp duruyorlar. Yardım istemek için başka arabaları durdurmaya bile çalışmıyorlar. Yardım için zaten duran çok. İşte o anda, yardımsever sürücü, zor durumdaki bayanla konuşurken ve arızayı anlamaya çalışırken, ruhu bile duymadan arabası soyuluyor.

St. Petersburg polisi, tüm sürücüleri uyarıyor. Medyada ise bu temsili fotoğraflarla "Son tuzak" konusunda uyarılar yer alıyor.
*Alıntı Hürriyet.

Sosyal ağlarda paylaş

bu konu bile bunun deneysel kanıdı, yüze göre yok, mini etek + çizme + traş olmuş bacak görüldüğü an erkeklerin en az %10u tav zaten.

yanlız bu tür olayların tabi toplumsal açıdan götürüleri çok. artık kimse bir birine güvenemez oldu, yolda otostop çeken ya da yardım isteyen birinin yardım bulması çok zor. kimseyi de suçlamıyorum, bilmediğim bir yerde bir otostopçu görsem ben de almam.
Sosyal ağlarda paylaş

throne_eins_meister said:
@Baggio
Bahsettiğim olay sanırım 1994-1995 gibi olmuştu, Arena'nın Show Tv'de olduğu, Çeçen'lerin kaçırdığı gemiye Uğur Dündar'ın helikopterle atladığı dönemden az bir süre öncesiydi hatta.

BEnde hatırlıyorum o olayı. Yanlız 1-2 yıl sonra adam ölmüştü AIDSten:D Haberlere falan çıkmıştı videolar eşliğinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...