Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Danimarka'da yunus katliamı

funq

Öne çıkan mesajlar

Bana fw geldi! Danimarka'nın rezilliğiymiş.

Pass it on to your friends around the world! It is OUTRAGEOUS!!!!! Make
Denmark STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DENMARK: WHAT A SHAME

This happens in Denmark .

WHAT A SHAME, A SAD SCENE. THIS MAIL HAS TO BE CIRCULATED. THERE IS NO WORSE
BEAST THAN MAN!!!!

While it may seem incredible, even today this custom continues, in
Dantesque, - in the Faroe Islands, ( Denmark ) . A country supposedly
'civilized' and an EU country at that. For many people this attack to life
is unknown- a custom to 'show' entering adulthood. It is absolutely
atrocious. No one does anything to prevent this barbarism being committed
against the Calderon, an intelligent dolphin that is placid and approaches
humans out of friendliness.

Circulate this. Make this atrocity known and hopefully stopped.

Pass it on to your friends around the world! It is OUTRAGEOUS!!!!! Make Denmark STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DENMARK: WHAT A SHAME

This happens in Denmark .

+18

DENMARK:

WHAT A SHAME, A SAD SCENE. THIS MAIL HAS TO BE CIRCULATED. THERE IS NO WORSE BEAST THAN MAN!!!!

While it may seem incredible, even today this custom continues, in Dantesque, - in the Faroe Islands, ( Denmark ) . A country supposedly 'civilized' and an EU country at that. For many people this attack to life is unknown– a custom to 'show' entering adulthood. It is absolutely atrocious. No one does anything to prevent this barbarism being committed against the Calderon, an intelligent dolphin that is placid and approaches humans out of friendliness.

Circulate this. Make this atrocity known and hopefully stopped.

olay garipmiş de hala fw atan olduğunu bilmiyodum :P

edit/dasaaa:başlığı içerik konusunda bilgi vericek hale getirdim. fotoları spoiler'a aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

hayvan oğlu hayvanlar ya insanların doğaya bu şekilde davranmasından , evrimsel üstünlüğünü kullanıp zavallı canlıları gereksiz yere , herhangi amaç olmadan katletmesinden tiksiniyorum.Alıcaksın eline o çengelden dalıcaksın o adamların arasına aynısını onlara yapıcaksın bakalım ne kadar eğlenicekler
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman sütlüceye gitmenizi öneririm kurban bayramında :) 3 sene önce aynı manzara ordada vardı. Sokakdan resmen kan akıyordu, hatta ordan haliçe yağmur sularının döküldüğü yerde kıyıda ufak çapda kızıla boyanmışdı su.

Şimdi bence burdaki etik konu şu, beslenmek için öldürülen onca hayvan bana bir nevi mantıklı geliyor, mesela eskimoların kayıklarla balina avlaması adamlar bir tane avlayıp belki kabilenin 6 aylık-1 yıllık ihtiyacını karşılıyormuş, üstelik balina popülasyonuna bir zarar vermiyorlar. Kızılderili örneğide yine verilebilir buffalo sürüsünden sadece ihtiyaçları kadar avlayıp hayvanın her türlü şeyinden faydalanıyorlar, derisinden tutunda bilmem neyine kadar.

Kurban bayramıda yine bir amaca hizmet ediyor, sonuçda hayvanlar beslenmek için kullanılacak ama sorun şu, bizdeki bazı hayvan tabiatlı insanlar bu işi beceremiyor bari hayvanın canı yanmasın işi usulunce yapın şova dökmeyin, hayvana eziyet etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
Spacecake said:
adamlar viking vahşilik kanlarında var.

Kurban Bayramı için yorumunu alalım bide..

hayatımda kurban kesmedim,kesmem de.

olayı din tartışmasına çevirmek istemiyorum da benim yaptığım tek ibadet iyi bir insan olmaya çalışmak ve eğer ki ölümden sonra bir yargılama varsa bunun yeteceğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

haklı olduğumu birkez daha görmek güzel.

sana ne abicim benim inancımdan ? hayret birşey ya.insan gibi birşey söylüyoruz fanboylar basıyo hemen.

benim ne "karı kaldırmaya" ihtiyacım var ne de insanlara inancımla şekil yapmaya.şu tanımadan etmeden yapılan yorumlara hastayım.

edit:ha bi de ateist değilim,müslüman da değilim,senin anlayabileceğin birşey hiç değilim.tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayvanın gözleri ve ayaklarının bağlanması ile boğazının kesilirken acı duymayacağını veya ona karşı yapılan eylemi daha mı insacıl bir hale getiriyor ?

Hayvanın gözünün bağlanmasının asıl nedeni, gözleri kapalı bir hayvan dış uyaranlara tepki vermez ve kuzu gibi peşinizden gelir, ayaklarının bağlanması ilede hedeflenen kaçmasını engellemek (malum bir boğayı devirdikden sonra ayaklarını bağlamak gerekir ayağa kalkmasın diye) veya kesim işlemi esnasında istemdışı olarak ayakları ile size zarar vermesini önler.

Ayak bağlamak ve gözü örtmek aslında kesim işlemini yapacak olana kolaylık sağlar. Ama tabi nihayetinde pala ile parçalanmakdan daha acısız bir yöntem boğaz kesmek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...