sesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 o migrosun prestij sepetleri çıkardıkları gün bitti çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 tansaşa da sorduk. geldiği gün bitti dedi. bah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 a evet aynı sahneyi ben de dün tansaş'ta yaşamıştım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Alkolsüz sepetler gani gani ama. kimse bakmıyo onlara dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 aslında carrefour falan da yapıyordur kesin öyle zımbırtılar bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Migros yılbaşı sepetinden almak isteyenler, kangurum.com.tr ' dan alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ben markette kutlamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 dışarı çıksan bir dert çıkmasan bir dert hala karar veremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ya arkadaşımın patronunun evinde, deri koltuklar üzerinde yanımda hatunlarla (ve patron yokken :D) ya da evde sap sap oturarak gireceğim ^^ işin garibi (belki de benim için üzücü olanı), 2. ihtimale daha sıcak bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Garager said: Chaotic said: son 11 senedir yeni yıla tuvalette sıçarak giriyorum. inşaat mühendisiyim. zenginim. seviliyorum. mutluyum. Abi bunu denicem.Gerçekten denicem.Aklıma gelmedi değil.Bakarsın noel baba sıçarken klozetten çıkar. abi noel baba zor da şey var, kırismıs boku mistır henkiy. lifli şeyler yersen o akşam geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 tuh, yilbasi programi diye duyunca hemen en guzel dansozler hangi kanalda? diye sormaya gelmistim sdafsfgsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 hmm anlaşılmıştır ödev yapıcam hacı ben.. normalde her ataçın rüyasında isteyeceği gibi, önce malatya pötürgede izzet altınmeşe şarkıları dinleyerek girip sonra çoruma ışınlanıp leblebi tozu yutacaktım ve son olarak hızlıca girit'e ışınlanıp "tükürürüm böle çalıntı baklavanın içine. hırsız milleti seni!" diye tartışma çıkartıp bir bar kavgasında girecektim yeni yıla.. fakat stadyumdaki hesap deplasmana uymadığı için yapamayacağım. 2sine ödevim var kesin teslim etmem gereken. ve artık farz olduğu üzre ne yapacağımı hiç bilmiyorum. demek ki ona çalışıyor olucam yılbaşında.. başka naapabilrim ki... netekim ünsüz bir kızılderili şamanın da dediği gibi "vic vaco kuduttakaru yupyupa ügúmdıp, kokolu turakari lişkane hutta-ropp kemkulle hub'rat filnot kit'nêa!" yani "haaa, doğru" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Yılbası arkadaslarla ıcıp dagıtcaz :D mıllı pıyango tutarsada aha yazıyım buraya paticige bi 10 milyar bagısta buluncam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 alsancakta bir evde olcaz biz de ama 12'den sonra dışarıda bi yere dalmayı düşünüyoruz, mekan arıyoruz8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 izmit Baron Bar'da giriyoruz,2 çift;diğer çift kavga etmezse süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 evde giricez bizde, arkadaslarımı cagırdım 3 cift 2 abaza 2 de bekar kız işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Geçen sene yılbaşında gece klüblerini 2 de polis girip kapatmıştı rezil olmuştu eğlence. Bu senede aynı şeylerin olacağı söylendi boşa para harcamayalım dedik boş ev + russian power happy best new year :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Russian power yanlış anlaşılabilir yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 püuhhh içecekmiş, çıhınşarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 home party dominostan 6 tane pizza içkiler mandalina,elma,portakal falan(votkanın yanına meyve yiyecez sek içicek öyle karar verdik) kuklalı tabu almayı planladık bide ve herzaman ki gibi victoria secret yoow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Köye giderim, içerim. Ya da evde oyun oynarım. Eğlence bize göre değil aganingen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 caddebostan şımarıkda olucam son dakikada ayarladım orayıda inş. güzel bi yerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 şımarıkta arto çıkmıo mu? rez. yaptırmadıysan bekle ben sana ucuza halledıyım orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 vodbones said: Köye giderim, içerim. Ya da evde oyun oynarım. Eğlence bize göre değil aganingen. köyde nası yılbaşı kutlanır la :s eşşekle dans koyunla yemek samanlıkta koktely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yılbaşı programım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar