Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı Programları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
naapçam ya sap sap oturucam

yeniyıldan beklentim kimsenin "hadi kutluycaz oturulurmu yılbaşında" diye başımın etini yememesi.

wow filan oynarım heralde. yeniyıla patide de girebilirim aslında, güzel oluyodu yılbaşı topikleri.
Mesaj tarihi:
sesu said:
Kadıköy'e gidip kazıklanmak,
Taksime gidip tecavüze uğramak yerine,
tabii ki de İstanbul dışı ev partilerine vereceğim kendimi.

ben de öyle yapıcam aynen
Mesaj tarihi:
Bizim peder bey+valide hanimslar otelde falan yer ayirtacaklar, 2 katli ev bos olacak muhtemelen, gelecekler satis koymazsa/yalan olmazsa bahcede mangal + bol alkolle girmeyi dusunuyorum, yalan olursa ablamlarin tayfa ile biryerlere akarim muhtemelen.
Mesaj tarihi:
her zaman ev partileri en iyileridir yilbasi icin, mumkunse bulabilirseniz bir ev partisine atin kendinizi

disarda mekanlarda clublerde sikis tikis eglenip bir dunya para vermekten iyidir hem de
Mesaj tarihi:
sexdrugsrocknroll said:
adamınbiri said:
khalad said:
Serdar Ortaç varmış sanırım arkadaşlara söz verdikten sonra öğrendim tabi bir moral bozukluğu yaşadım ama söz verdim bir kere yapıcak birşey yok.

binleeercee dansööööz var

hayaaat beni neden yoruyosuuun

2 sene önce hilton'da gitmiştim tek kelimeyle harikaydı. Sırf söylemeyi değil konuşmasını,coşturmasınıda biliyor adam.

Kendisini hiç sevmem ama eğlendirmek konusunda 10 numara diyebilirim.
Mesaj tarihi:
yılbaşında hilton çok karambol oluyo.salon 2 bin kişilik diyelim en az 3 katı insan alıyolar.bol bol akraba ediniosun gece boyunca :)
Mesaj tarihi:
Chaotic said:
son 11 senedir yeni yıla tuvalette sıçarak giriyorum.
inşaat mühendisiyim.
zenginim.
seviliyorum.
mutluyum.

Abi bunu denicem.Gerçekten denicem.Aklıma gelmedi değil.Bakarsın noel baba sıçarken klozetten çıkar.
Mesaj tarihi:
Garager said:
Chaotic said:
son 11 senedir yeni yıla tuvalette sıçarak giriyorum.
inşaat mühendisiyim.
zenginim.
seviliyorum.
mutluyum.

Abi bunu denicem.Gerçekten denicem.Aklıma gelmedi değil.Bakarsın noel baba sıçarken klozetten çıkar.

garager :
abi evde sıçarak giricem.
garager :
karar verdim.
Fırat:
82 " lcd televizyonumla ve yeni uydumla birlikte
garager :
eheueheueh
   viole !!:
tamam sen bilirsn
   viole !!:
ayrıca patiye koycam bunu