khalad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 valla locaya 200 ytl vericem sorun yaşıycam o daha çok olay yaratıcam anlamına gelir hiltonda. gerçi daha belli diil işte para bulma meselesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 naapçam ya sap sap oturucam yeniyıldan beklentim kimsenin "hadi kutluycaz oturulurmu yılbaşında" diye başımın etini yememesi. wow filan oynarım heralde. yeniyıla patide de girebilirim aslında, güzel oluyodu yılbaşı topikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Kadıköy'e gidip kazıklanmak, Taksime gidip tecavüze uğramak yerine, tabii ki de İstanbul dışı ev partilerine vereceğim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 said: yeniyıla patide de girebilirim aslında, güzel oluyodu yılbaşı topikleri. misery loves company :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 pilan yapmayin pilaan bu galiba http://www.youtube.com/watch?v=FCldXtcErlw yok plan program.. doğaçlama. bişi olmazsa otururum bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 lol:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 fix menüsü olan bi mekana 30-40 kişiyi götürcem, adam başı 10 ytl komisyon alacam. + olarak free eğlence ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sesu said: Kadıköy'e gidip kazıklanmak, Taksime gidip tecavüze uğramak yerine, tabii ki de İstanbul dışı ev partilerine vereceğim kendimi. ben de öyle yapıcam aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Şu sepetlerin grand olanından 2 tane kapıp birde büyük pasta alıp arkadaşların evine gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bi sepetde bana getir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 boş ev lazım ankarada bilen gören varrsa pm yoluyla haber verirse sevinirim tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 şu sepetlerden 3-4 tane almak lzm.da yılbaşı için değil sora ki zamanlarda lzm oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Buyuk ihtimal okulda research yaparim ya da ders calisirim. Yilbasinin benim icin bir anlami olmadigi icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 adamınbiri said: khalad said: Serdar Ortaç varmış sanırım arkadaşlara söz verdikten sonra öğrendim tabi bir moral bozukluğu yaşadım ama söz verdim bir kere yapıcak birşey yok. binleeercee dansööööz var hayaaat beni neden yoruyosuuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Bizim peder bey+valide hanimslar otelde falan yer ayirtacaklar, 2 katli ev bos olacak muhtemelen, gelecekler satis koymazsa/yalan olmazsa bahcede mangal + bol alkolle girmeyi dusunuyorum, yalan olursa ablamlarin tayfa ile biryerlere akarim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 her zaman ev partileri en iyileridir yilbasi icin, mumkunse bulabilirseniz bir ev partisine atin kendinizi disarda mekanlarda clublerde sikis tikis eglenip bir dunya para vermekten iyidir hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 sexdrugsrocknroll said: adamınbiri said: khalad said: Serdar Ortaç varmış sanırım arkadaşlara söz verdikten sonra öğrendim tabi bir moral bozukluğu yaşadım ama söz verdim bir kere yapıcak birşey yok. binleeercee dansööööz var hayaaat beni neden yoruyosuuun 2 sene önce hilton'da gitmiştim tek kelimeyle harikaydı. Sırf söylemeyi değil konuşmasını,coşturmasınıda biliyor adam. Kendisini hiç sevmem ama eğlendirmek konusunda 10 numara diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hiltonun herşey dahil kafasıyla pisuardaki bilyeleri düzeltirken bile eğlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 son 11 senedir yeni yıla tuvalette sıçarak giriyorum. inşaat mühendisiyim. zenginim. seviliyorum. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 aslında yeni yıla sıçmak güzel bi hareket.O yıldan iyi şeyler beklenebilir bi kerede öyle denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 yılbaşında hilton çok karambol oluyo.salon 2 bin kişilik diyelim en az 3 katı insan alıyolar.bol bol akraba ediniosun gece boyunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hatunu alıp yazlığa götürücem =) 1 gün kafa dinleriz baş başa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Hilton yalan olucak gibi benim ama hayırlısı akraba olmak isterim insanlarla gidip oraya asdhnfjsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Chaotic said: son 11 senedir yeni yıla tuvalette sıçarak giriyorum. inşaat mühendisiyim. zenginim. seviliyorum. mutluyum. Abi bunu denicem.Gerçekten denicem.Aklıma gelmedi değil.Bakarsın noel baba sıçarken klozetten çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Garager said: Chaotic said: son 11 senedir yeni yıla tuvalette sıçarak giriyorum. inşaat mühendisiyim. zenginim. seviliyorum. mutluyum. Abi bunu denicem.Gerçekten denicem.Aklıma gelmedi değil.Bakarsın noel baba sıçarken klozetten çıkar. garager : abi evde sıçarak giricem. garager : karar verdim. Fırat: 82 " lcd televizyonumla ve yeni uydumla birlikte garager : eheueheueh viole !!: tamam sen bilirsn viole !!: ayrıca patiye koycam bunu dgfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar