Pluton Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 .MKV uzantılı bi video var. K-lite codec packi indirdim ama çalıştırıyo videoyu ama altyazı nasıl eklicez buna deli oldum ya. Google'dede saçma saçma forumlar çıkıyor. Yardımcı oluverirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 gom player indir video yu ac altyaziyi gom playere surukle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Altyazı içinde mi,yoksa ayrı .srt dosyası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 cado said: gom player indir video yu ac altyaziyi gom playere surukle Gom player takılıyor onun için media playerda izlemek durumunda kaldım zaten Fortuna said: Altyazı içinde mi,yoksa ayrı .srt dosyası mı? Ayrı .srt dosyası var ekleyemedim bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bende bir altyazı problemi vardı,şöyle aştım. 1.Bütün Codecleri sildim. 2.Community Codec Pack (.mkv formatının artık official codecleri) kurdum.Üstüne onun faq'ını felan okursan real media için eklemen gereken codecler ve nerede bulabilecekerlerin yazılı onları yaptım. 3.GOM kullanıyordum BS Player Pro'ya geçtim.GOM playerda bazen takılıyordu, bazen bazı saniyelerin altyazısını göstermiyordu. Şu an çatır çatır hertürlü .mkv oynatıyor,daha hiç sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Altyazı ile filmin adını aynı yaparsan çoğu programda otomatik açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 GERGE said: Altyazı ile filmin adını aynı yaparsan çoğu programda otomatik açılır. Oha vallahi oldu. Çok sağol GERGE süper ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bende netten dark knight hd indirdim. Altyazı filme dahil sanırım. Herhangi bir dosya yok. Altyazıyı nasıl çıkarabiliyoruz? Rusça altyazı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Her zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bLackcha0s said: bende netten dark knight hd indirdim. Altyazı filme dahil sanırım. Herhangi bir dosya yok. Altyazıyı nasıl çıkarabiliyoruz? Rusça altyazı var. K-Lite Codec Pack ile gelen Haali Media Splitter diye bi zımbırtı var. Videoyu açınca sağ altta görünüyo. Sağ tıkla ona orda olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 mkv ise açan programlar var. Yok hardsub ise (avi, mp4 falan) yolu yok. mkv için: http://www.videohelp.com/tools/MKVExtractGUI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Video .mkv sağ altta bulamadım herhangi birşey gerçi daha bitmedi %96 bitince tekrar sorarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 @bLackcha0s İlk önce şunu diyim mkv dosyalarında altyazılar içine gömülüyor ama hardcoded olmuyorlar. Onları filmden ayırmana da gerek yok. Çoğu video playerda ayarı var mesela gom playerde sağ tıklarsan Subtitle gibi bir optionda hide subtitle gibi bir seçenek olması lazım. Veya altyazı dosyasının adını aynı yaparsan film ile codec veya player otomatik dışardaki altyazıyı almaya çalışır yani gömülen altyazıyı kullanmaz. Yani gömülen altyazı için sen "benim ingilizcem çok paşa istemiyom altyazı" demiyorsan bulacağın Türkçe altyazı ile otomatik gömülen İng altyazı ignore edilecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hmm dediğin gibi yaptım oldu saol. Yalnız filmi izleyemiyorum kasıyor =) görüntü çok yavaş akıyor patlama sahnelerinde takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 gom player da mkv cok kasıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Media Player Classic ile çalıştır öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 altyazı ile filmin ismi aynı olmalı ya da kasma BSPlayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar