Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 İşbankası ile yaşadığım sorunlar sonucu yeni bir banka arıyorum kendime. Kişisel hesabım, ve kredi kartım içim. Deneyimlerini paylaşabilecek, öneride bulunabilecek olan var mı? AB ülkelerinde de rahatça kullanabileceğim bir banka olmalı. İnternet bakcacılığı açısından da iyi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 garanti o zxaman. bilmem kaç senedir en iyi internet şubesi seçiliyor garantininki. iyi de bankadır, ekstre ücretleri vs makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Akbank kullanmaktayım ben.Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 internet bankaciligi ve dunay capinda olsu ndiyorsan HSBC cok iyi finanstan kac uzak dur direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Finansbank'ın kartında 200YTL'ye kadar asgeri ücret ödendiği sürece borç faizi yokmuş, aklımı çeldi ama şimdiye kadar Finansbank kullanan kimseyi tanımadım. Nasıldır, yorumu olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Neden Viktor Finans'tan kaçayim? Akbank'ın exi26'sı güzel gibi ama sadece süs olmasın diye çekiniyorum biraz. Fortis'de olabilir belki uluslar arası olayıyla. Ne kadar zor işmiş banka şeçmek ya... Garanti de otomatk ödemeleri ve şu bonus şeysi ile iyi duruyor. Kişisel deneyimlerinizi bu yüzden istiyorum sadece bu iyi demeyim lütfen, niye öyle düşündüğünüzü açıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Yapı Kredi burdaki kadınlar çok sevecen ve güzeller çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Garantiden çok memnunum. İnternet bankacılığı çok başarılı. Yurtdışı kolunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ziraat, go for it. her yerde, her zaman şube bulunuyor, en kralı fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 en ucuz işlemler için vakıfbank, user friendly olan garanti, overallda iyi hizmet veren yapıkredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 walla bence garanti çok iyi internet bankacılığı ile yapamayacağın iş yok atm leri desen bir o akdar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Sanırım Finans'a gideceğim. İnternet bankacılığı halan pek iyi değil sanırım ama 200YTL altına %0 faiz. Aklımı iyice çeldi, iki gündür bakıyorum, ya bu ya Garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 şekerbannk bu yıl çok cazip atılımlar yaptı, tercih edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 huun said: garanti garanti +1 sorun yaşamadım. finansbank sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 oha bütün bankalarmı iyi olur ya herkes farklı bi banka yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Garanti süper bence.İnternet şubeciliğide iyi.Finanstan kesinlikle uzak dur.Böyle bi saçma banka olamaz.Kırpmak için elinden geleni yapıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Herkes aynı şeyi söylüyor. Garanti'ye giderim yarın. Sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 garanti doğru seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yapı kredi en iyi diye bilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ben ikisinide kullanıyorum şu an, yapıkrediye kanım ısınmadı bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ben yapı kredi diyorum ama garanti de iyidir.akbankın batma tehlikesi var uzak durun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 50 milyara kadar devlet güvencesinde uzak durmaya falan gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yapı kredi=koç koç=balls yapı kredi=balls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hsbc kullanıyorum, internet bankacılığından memnunum. çok detaylı işler yapasamda, sanal kart olayı yetiyor benim için :) (diğer bankalarda da vardır illaki). atmden paramı yatırıyorum, ister atm den ister evimden her türlü paranın harcanacağı yerleri seçiyorum. fatura olsun, kredi kartı borcu olsun vs. çok iyi yani, ben memnununm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 garanti super banka da, adamim omrunu curutuyorlar yurtdisindaysan. full vekalet verdigin birinci derece akraban vardir, ona hicbir karti yollamazlar. karti tatile gittiginde alirsin, kartin sifresini vermezler. kartin sifresini binbir taklayla alirsin, internet subesine girersin, default 0,1 ytl limit ile baslarsin kullanmaya, subeye gitmeden limitini arttirmazlar. subeye vekalet verdigin insani yollarsin "ya bu suresiz vekalet ama, bir yildan eskiyse biz yenisini istiyoruz" der adami cileden cikartirlar. bir dahaki gittigimde "omur torpusu musunuz ulan?" diye subeyi basicam galiba. gina geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar