Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banka arayışı

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
İşbankası ile yaşadığım sorunlar sonucu yeni bir banka arıyorum kendime. Kişisel hesabım, ve kredi kartım içim.

Deneyimlerini paylaşabilecek, öneride bulunabilecek olan var mı? AB ülkelerinde de rahatça kullanabileceğim bir banka olmalı. İnternet bakcacılığı açısından da iyi olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Neden Viktor Finans'tan kaçayim? Akbank'ın exi26'sı güzel gibi ama sadece süs olmasın diye çekiniyorum biraz. Fortis'de olabilir belki uluslar arası olayıyla. Ne kadar zor işmiş banka şeçmek ya...

Garanti de otomatk ödemeleri ve şu bonus şeysi ile iyi duruyor.

Kişisel deneyimlerinizi bu yüzden istiyorum sadece bu iyi demeyim lütfen, niye öyle düşündüğünüzü açıklayın.
Sosyal ağlarda paylaş

hsbc kullanıyorum, internet bankacılığından memnunum. çok detaylı işler yapasamda, sanal kart olayı yetiyor benim için :) (diğer bankalarda da vardır illaki).

atmden paramı yatırıyorum, ister atm den ister evimden her türlü paranın harcanacağı yerleri seçiyorum. fatura olsun, kredi kartı borcu olsun vs. çok iyi yani, ben memnununm pls
Sosyal ağlarda paylaş

garanti super banka da, adamim omrunu curutuyorlar yurtdisindaysan.

full vekalet verdigin birinci derece akraban vardir, ona hicbir karti yollamazlar. karti tatile gittiginde alirsin, kartin sifresini vermezler. kartin sifresini binbir taklayla alirsin, internet subesine girersin, default 0,1 ytl limit ile baslarsin kullanmaya, subeye gitmeden limitini arttirmazlar. subeye vekalet verdigin insani yollarsin "ya bu suresiz vekalet ama, bir yildan eskiyse biz yenisini istiyoruz" der adami cileden cikartirlar.

bir dahaki gittigimde "omur torpusu musunuz ulan?" diye subeyi basicam galiba. gina geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...