Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 belki kimse okumucak herkes üşencek ama bi arkadaşımla 3 yıl önce aramda geçen bi diyaloğu buldumda. hangi kafayla yapmışız ben çözemedim. sanırsam konu forward maille dönen "lösemili çocuğa kan bağışı" şeysi üzerine. kendimizi tebrik ediyorum burdan. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: lan baa bah •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: cuma yine soracam oyunu Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: sor sor •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: çıkışta da gelecem senden freeeeeeeelancer i alacakmışım die bi söylenti duydum Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hmm Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: olabilir bilmiyorum •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: haberlerde gördüm •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: üstüne rum yapıolardı •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: dünyanın sonu gelebilir diolardı Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hm Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: dünyanın sonu nerdeymişki geliyo? •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: lösemili çocuk kanları oraya saklıomuş •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: darkstar one yardımıylan freeelancer da oynuomuş •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bu sayede save yapıp •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: yaşlanmıomuş •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: en son save i 6 yıl önce yapmış Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hımm Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: oıyuzden böle yani •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: herşeyin anahtarı bu işte Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: anladım Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: vay hain vay. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: görüomusun sen lösemiliyii Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu durumda yapacak tek bişey var. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bi de bol çeşit için ab- istiomuş kanı Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: henüz ne yapılması gerektiğini düşünmedim ancak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: mutlaka yapacak tek bişey vardır. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: nedir oo Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu yüzden hemen düşünmeye başla ama sakın 2 şey düşünme. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: çünkü yapacak tek bişey var. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: yalnız tek bir sayı warsa •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: 3-5-7 de olabilir Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: tek birşey sayı değil ancak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: o birşey olan şey tek olduğu işçin Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: sonuna 3-5-7-9 gelebilir Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: üstelik şöylede bişey var Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: inanılmaz ama o tek şeyi kendisiyle çarpınca yine tek oluyo •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: yalnız o tek şeyleri toplarsan birbitiylen •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: çift oluo!!1 Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: eet ama toplama işlemini geçecen burda tek bişeyden bahsediyoruz! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hani ikinciyi katmıcaktık! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: tesüfpfüdfdf ederim. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: peki ya o düşündüğümüz tek şey aslında çift şey se de ondan tek düşünce çıkarılmışsa Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: olmaz öle şey eğerki çift ise Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: o çiftten bi tek çıkarırız olur biter. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: tek bulmak kolay Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: mühim olan çifti bulmak çfti bulmaya gerekte olmadıına göre •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: ama sonuçta çift olduu için asıl düşünce çift olabilir we bizi kandırmak için lösemili çocuk o çift düşünceyi tek düşünce haline getirmiş olabilir •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bu da onun oyunun bir parçası die düşünüorum ama tek düşünüorum Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hmm. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu konu için en iyi casuslarımı göndereceğim Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: lösemili cocugu bi sorguya çeksinler bakalım Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: tekmiymiş çiftmiymiş Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ama şimdilik bunun tek olduğunu farzedersek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: önümüzde sonuç olarak tek bir çözüm yolu kalıyor •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: ama ya çocuk 0 sa •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: 0 ne tek ne çift Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: unutma çocuk 7 yaşında... Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: 7 ney tek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: yaaa. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: o zaman naaparız insan ırkı olaraktan!! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: işte geriye tek bişey kalıyor yapacak •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: ama çocuk 6 senedir bulamıo kanı •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: 6 sene •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: çift... Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: 3 ay sonra 7 olacak •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: hatta bak şöle bişi war Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: 3 'te tek 7'de tek •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: 6-6-6 senedir bulamıo kanı yani tek rakamlar 3 tane 6 •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: yani 666 •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: we de 666 çift Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: olsun cocuk 7 yaşında Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ve yaşlanmıyor Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: sürekli 7 Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: 6 senedir araması önemli değil nekdar çift ararsa arasın Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: çocuk hep tek olacak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: yani? Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: geriye yapacak tek bişi kalıyor •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed doğru söylüosun we bu konuşmayı yaptığımız için yapacak tek bişi war Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: evet. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ama o tek bişi ne acaba. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: hemen intahar etmeleyiz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: olmaz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: intihar edersek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu çift eylem olur. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bu konuşmayı da gelecek çift haneli nesillere armağan etmeliyiz •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: peki ya lösemil çocuğu da alırsak yanımıza •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: 3 kşi intahar etsek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: olmaz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: niye? Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: çünkü lösemili cocuk 7 yaşında Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: 7 tek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ve oda gelirse Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: 3 kişi Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: tek ile tek = çift. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: ama bi tek daha war Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: kim o •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: yani eğer bu olasılık paametresi tek yönlü ise •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: tek ile tek çift dioruz •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: ama tek ile tek çifttir Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: evet. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: tek ile tek çifttir. bunu hiç düşünmemiştim •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: işte bu önemli olan nokta •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: we işin garibi olan yer nokt ne çift ne tek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu durumda yapacak tek bişey kalmıyormu acaba •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eğer yapacak tek bişi kalırsa •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bir şeyden bir şeyi çıkarmalıyız ki tek kalsın Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hımmm Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ozaman Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: şöyle yapalım Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: birinci şey lösemili çocuğun yaşı Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: fakat bulmamız gereken nokta Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: asıl önemli bölüm esas şey Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: 2. ŞEY!!!!! •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: buldumm Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bütün kaynaklarımızı 2. şey üstüne yoğunlaştırmamız gerekiyor. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: hayır bak şimdi •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: çocuğun yaşı -ab negatif(kan aradığı yıl sayısı) = tek bişiey •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: 7-6=1 Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: kaçırdığın bir nokta var Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: cocugun yaşı 7 Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: kan aradığı yıl sayısı 6 Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ama aradığı kan ab NEGATİF!!! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu durumda 7 - (-6) Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ve sonuç ne oluyor tahmin et Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: 13!!!!!!!!! •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: aman alahım •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: isa da bu işte Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: başımıza taş düşecek! •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: ama düşen taşlar tek olacak •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: we de tek tek düşecek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: çift taş duşerse eğer Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: başımıza bidaha taş düşer! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu düşenler tek olacaktır. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ama ilk düşenlerinde tek olma olasılığı var tabi Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: eğer ilk düşenler tek olursa 2. düşecek olanlardan kurtulmuş oluruz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu durumda yaşama şansımız artar Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ama nekadar artar?? %50 %50. yani çift. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ama bizim aramamız gereken şey tek.. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: arka arkaya 13 taş atılıor. bu taşlardan kaçı yere tek şekilde düşer •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eğer bunu bulursak kurtulabilir we tek şeye odaklanabiliriz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bunu bulmamız kötü sonuçlar doğurabilir •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: kötü sonuçların da tek olduunu kabul edersek •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bulduğumuz her iyi şey çifttir Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu durumdada yapmamız gereken tek birşey olduğunu düşünürsek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: yapmamız gerken şeyin kötü sonuçlar doğuracağını bulmuş oluruz •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: çok ötü bişey yapmaalıyız Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: yaklaştık sayılır. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: sonuca az kaldı. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: dünayyı kurtarıcaz fakat sonucu kötü olacak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: evet acaba ne olabilir Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: lösemili çocuk tekrar ortaya çıkabilrmi acab •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: dünyayı bu çocuktan kurtarırsak bişiler olucak •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: ama lösemili çocucuğu tek bi şekiilde imha edebiliriz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: yoksa lösemili cocuk lösemiler kardeşliğini kurup lösemi ordusuyla bütün ab negatif kanları toplamayı amaçlayabilirmi? •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed daha sonra bu kanlardan yüzükler yapabilir we insanları etisiz hale getirebilir •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: lösemi dağına doğru bi ordu lamalıyız Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hayır ordu olmaz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ordu farkedilir. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: tek birini yollamalıyız Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: tek olmalı bu kişi •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: ordunun sayısı da tek olabilir Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: olmaz. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: biri ölür çift olur •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: hatta 3 ordu her orduda 333 kişi olabilir Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: biri ölür tek olur Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: sora biri daha ölür gene çift olur Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu riski alamayız. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed ters tepebilir •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: peki ya çocuk aslında abnegatif kanları değil de •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: avrupa birliğindekileri negatif yapmaya çalışıosa Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: yada Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: şifreli bir yöntemle ABD'yi AB ile anlatıyor •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: hatta ab deki - kanları toplayıp bişiler yapmak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: belkide amerikayı negatif yapacak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: tabi negatif negatif pozitif olur Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu durumda lösemili çocuğun amacı bu olamaz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: çünkü kötü bişeyler olacaktı. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eğer bu çocuk negatif kanları alabileceği bir yer bulursa •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: onu tuzağa düşürebilirz •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: falaka aacağı kanlar kötü olmalı •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: yani tek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: yani -tek olacak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hem negatif hem tek •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed çok yaklaştık Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: eet biraz daha kafa yormalı Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ozaman bu çocuk ne yapacak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hem negatif hemde tek bişey yapacak •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: çocuğun eğimini yada tepe noktasını bulmalıyız •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: böylece hangi dağda hangi yükseklikte olduğunu bulabiliriz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: doğru Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ozaman Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: tek olan hangi dağlar var bunu bulmalıyız önce •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: mesela himayalayar olmaz •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: çift de olabnilir çünkü •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: we ayrıca Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: çift nası olur ya olmaz çift. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: alplerde olmaz mesela. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: olamaaaaz! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu bir işaret olabilir! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: çevrimdışı oldun Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bunun bi anlamı olmalı.. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed buldum •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: ç.dışı olmak kötü bişi •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: yani tek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hımmmmmm Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: evet evet doğru tabi. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: we bir kanıya daha wardım tek iken Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bence çevrimdışı olan bi dağ bulmalıyız Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: yani?? volkanik dağ! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: yani sönmüş yanardağ! •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: yani snmüş •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: !!! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: geriye tek bişey kalıyor •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: çok yaklaşıtık Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ve işte sonuca geldik işte o tek bişey Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: o teki bulduk Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: o tek bişey hangi sönmüş yanardağ Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bunu bulmalıyız •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed ama şöle biş tek sorun war •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eğer dağ tek we - ise •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: yükseltisi de - dir •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: yani yerin altında!! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ozaman bunu suyun altında aramamız gerek! •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed yerin altında sönmüş bir wolkan bulucaz we bu bize çok kötüye mal olacak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ve lösemili çocuk bu yanardağ ile birşeyler yapacak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: belkide onu harekete geçirecek kimmm bilr.. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eeed!! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: yada başka amaçlarıda olabilir tabi... Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: onu bilemeyiz asıl amacımız •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: lösemili çocuk aldığı kanlarlan bu dağı beslicek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: tek bişeyi bulmak. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: dağ gelişicek •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: we suyun altından çıkıcak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: buda neye sebep olur suyun taşmasına Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ve nolur? felaket! •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: ama suyun altından çıkıcak •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bu suyun azalmasına neden olur Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: suyun altından yukarı doğru çıkarsa eğer •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: dağ yeteri kadar kana ulaşınca hawalanıcak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: su kenarlara kayar ve kıyılara doğru taşar Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: havalanırsa Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: taşan su geri gelmeyeceği için Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: su seviyesi düşer Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ve felaket! •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed we felaket tek bişey Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: havalanan dağ peki Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: nolursa daha kötü bi felaket olur acaba. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bunu bulmamız sorunu büyük miktarda çözecektir •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: o dağ da lösemili çocuk o kanlardan kendine bir yüzük yapacak •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: o yüzüğü suyun altından çıkan dağın kraterindeki kan ateşinde dövecek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu arada dağı lösemili çocuk kontrol edecek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: buda demek oluyoki Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: dağın merkezinde joystik var •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed tek bir tane joystick Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ama lösemi joystiki Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: yani tek bi joystik •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: ama kötü olacağından tek olduğu için •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: üstünde öldürücü lösemi wirüsü olucak •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: we o joystick i ele geçirmek isteyen herkes lösemi olacak •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bu durumda tek bişi yapmalıyıs Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu durumda yapmamız gereken bişey daha var. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eğer bişi daha olursa çift olur Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: oraya lösemi birini göndermemiz gerek! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ozman bişey daha yapalım •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bu da mutluluk demek yani lösemili çocuğun mutluluğu Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: durumu kurtarablirz •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: hayır risk büyük •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bir çift olursa bir daha tek yapacak waktimiz olamayablir Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hmm Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ozman tek bir hamlede Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: oraya bi lösemi cock daha gondermemiz gerek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bölece hem joystiki alır Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hem normale döner •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: ama •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: tekbir lösemili çocuk lllarsak •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: iki tane lösemili çocuk olur Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hmm Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ozaman geriye yine yapacak tek bişey kalıyor Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ordaki ab negatif kan arayan çocuğu bi şekilde •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed o tek joystick i tek bişi ile k etmek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bizim tarafımıza geçirip Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: joystikin kontrolunu almamız gerek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: busefer plan tutuyor. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: çocuk tek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bizim tarafımıza Bİ şekilde geçiriyoruz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: buda tek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu durumda herşey tek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: sorun yok gibi •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed ama çocuk negatif yüklendiği için bizim tarafımıxza geçerse ters düşüncelere sahip olur •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: yani + olur Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: eğer joystiki zamanında ele geçirebilirsek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: + olmasının bi önemi kalmaz •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed - den + ya gelirken •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: 0 anında •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: darbeyi yapalım Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: evet Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: haklısın •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bu sayede ne kötü ne ii bişi olur Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu an onun en zayıf olduğu an olacaktır •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: we yapacak tek bişi de •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bizim saflarımıza katıldığı takdirde •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: ab- kan alacağını sölemek olabilir Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: evet olabilir Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: hatta ona o an belli bi miktar ab-kan verebiilirsek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: dha ikna edici olur Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: her savaşta kayıplar olur... Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: buda bizim kaybımız •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: olmaz wermemeyiliyz ytoksa daha daha - olur •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bu yüzden Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: belkide ters etki yapabilr Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: - - + üzerinden •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: doğan görünümlü şahin kullanıp çocuğa ab+ kan wermeliyiz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bu riski almamız gerekebilir. önce vermeden deneriz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: olmazsa vermek zorunda kalırız Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: olabilir Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: çakma ab+ kan Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: güzel fikir •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: şahinde işe yaradıysa Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bundada yaramalı.. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed bu bizi sonuca yaklaştırıor •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: doğan görünümlü şahin bulup çocuğa ab+ kan llicaz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ne şanslıyızki türkiyedeyiz •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: tam 0 olurken de yapcak tek bişiyimiz olacak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bulması en kolay şey. Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: doğan görünümlü şahini üstüne atmak_? •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: işte bunu bulmalıyız •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eğer tek araba llarsak oraya olabilir Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: doğan görünümlü şahin işe yarayacaktır Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: daha evvel bu konuda tecrübelerim var •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed çocuğun üstüne atınca bu çocuk için kötü bişi olacak yani - Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bir doğan görünümlü şahinin gücü bütün tek kuvvetlere yetecektr Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: evet onun için kötü olan bizim için iyi olacaktır •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: we tek araba lladığımız için tek kötü bişi yapmış olucaz Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ve dünya 7 yaşını geçemeyen lösemili çocuktan kurtulacaktır! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: işte bu.. •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: eed •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: dünyayı kurtardık! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: çözüm doğan görünümlü şahinde Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: yaşasın türkiye! •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: yaşasın doğan görünümlü şahin! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: yaşasın süper zekamız Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: gebersin 7 yaşındaki lösemili çocuk •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: artık herşey çok güzel olacak! Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: bidaha ab - kan isteyemicek Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: ab - kanı olanlar rahat olacak Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: geri kalanları ab - kanı yok diye üzülmeyecek •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: artık yataklarında rahatça uyuyabilicekler Xenocide*|| Ya o cerrahpaşadaki lösemili çocuk 6 senedir bulamadı kanını ve hala 7 yaşında nası iştir anlamadım...: şapppiii! •$2•#ҳҲҳ--0ѵR--ҳҲҳ™Pierre Van Hooijdonk__•$1ÐÅ¥WÅLK€®..•$1: bu konuşma tarihe geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yıl 1950 günlerden salı cuma namazını kıldırıp cemaati squasha götürdükten hemen sonra başıma gelen olaya nispet yaparcasına seven deli gönlüm says: slm onda bunda şundadır şunda bunda ondadır mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır ay onda bunda şundadır şunda bunda ondadır mavi boncuk kimdeyse ay benim gönlüm ondadır hey onda şunda bundadır bunda onda şundadır mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır söylerken içten içe ağlıyorum farkında mısın? says: slm yıl 1950 günlerden salı cuma namazını kıldırıp cemaati squasha götürdükten hemen sonra başıma gelen olaya nispet yaparcasına seven deli gönlüm says: nbr? onda bunda şundadır şunda bunda ondadır mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır ay onda bunda şundadır şunda bunda ondadır mavi boncuk kimdeyse ay benim gönlüm ondadır hey onda şunda bundadır bunda onda şundadır mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır söylerken içten içe ağlıyorum farkında mısın? says: ii senden? yıl 1950 günlerden salı cuma namazını kıldırıp cemaati squasha götürdükten hemen sonra başıma gelen olaya nispet yaparcasına seven deli gönlüm says: iidir onda bunda şundadır şunda bunda ondadır mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır ay onda bunda şundadır şunda bunda ondadır mavi boncuk kimdeyse ay benim gönlüm ondadır hey onda şunda bundadır bunda onda şundadır mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır söylerken içten içe ağlıyorum farkında mısın? says: kkbye yıl 1950 günlerden salı cuma namazını kıldırıp cemaati squasha götürdükten hemen sonra başıma gelen olaya nispet yaparcasına seven deli gönlüm says: byez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 evet bu daha etkileyici. nickleri ileti zannediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 wot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 cuomd,valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 tam bir garbage olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ioolb valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bytok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 suratına vursaydın ö harfi ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 okuyup özetleyene title verilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mamutlar aramıza tekrar dönebilir mi Mamut soyu küresel ısınma yüzünden tükenmiş Donmuş mamut 37 bin yıllıkmış Mamutları yeniden yaratma deneyi Sarışın, esmer ve kızıl mamutlar Mamutların katili küresel ısınma 10 bin yıllık mamut bulundu Bacağı deri ve kıllarla kaplı mamut fosili bulundu Yakutistan’da mamut yavrusu kafatası bulundu İngiltere’de çok iyi durumda mamut kafatası bulundu İran’da mamut fosili bulundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 kimse okumadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 o onur pigme onur mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 of cok zor okumak abi belirgin yapsana sunu bide sakın alıntı falan yapmayın kaldıramam bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 http://rapidshare.de/files/41010569/Yeni_Microsoft_Word_Belgesi.doc.html mehende burdan okumak kolay. genede kimse okumazda olsun yarın öbürgün kaybedersem burdan indiririm gene. bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 cucucucucucucucucuomd abi o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 hani ben bile okumazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ehm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ckoumd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oha çakması çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bu kopyalayıp word'e atıyorsun.. nickleri seçip kopyalıyorsun.. sonra find diyip bu nicki koyup, replace all diyip; arkadaş ile değiştiriyorsun. kendini de; ben yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yardıralım ozaman; Arkadaş: lan baa bah Arkadaş: cuma yine soracam oyunu Ben sor sor Arkadaş: çıkışta da gelecem senden freeeeeeeelancer i alacakmışım die bi söylenti duydum Ben hmm Ben olabilir bilmiyorum Arkadaş: haberlerde gördüm Arkadaş: üstüne rum yapıolardı Arkadaş: dünyanın sonu gelebilir diolardı Ben hm Ben dünyanın sonu nerdeymişki geliyo? Arkadaş: lösemili çocuk kanları oraya saklıomuş Arkadaş: darkstar one yardımıylan freeelancer da oynuomuş Arkadaş: bu sayede save yapıp Arkadaş: yaşlanmıomuş Arkadaş: en son save i 6 yıl önce yapmış Ben hımm Ben oıyuzden böle yani Arkadaş: herşeyin anahtarı bu işte Ben anladım Ben vay hain vay. Arkadaş: görüomusun sen lösemiliyii Ben bu durumda yapacak tek bişey var. Arkadaş: bi de bol çeşit için ab- istiomuş kanı Ben henüz ne yapılması gerektiğini düşünmedim ancak Ben mutlaka yapacak tek bişey vardır. Arkadaş: nedir oo Ben bu yüzden hemen düşünmeye başla ama sakın 2 şey düşünme. Ben çünkü yapacak tek bişey var. Arkadaş: yalnız tek bir sayı warsa Arkadaş: 3-5-7 de olabilir Ben tek birşey sayı değil ancak Ben o birşey olan şey tek olduğu işçin Ben sonuna 3-5-7-9 gelebilir Ben üstelik şöylede bişey var Ben inanılmaz ama o tek şeyi kendisiyle çarpınca yine tek oluyo Arkadaş: yalnız o tek şeyleri toplarsan birbitiylen Arkadaş: çift oluo!!1 Ben eet ama toplama işlemini geçecen burda tek bişeyden bahsediyoruz! Ben hani ikinciyi katmıcaktık! Ben tesüfpfüdfdf ederim. Arkadaş: peki ya o düşündüğümüz tek şey aslında çift şey se de ondan tek düşünce çıkarılmışsa Ben olmaz öle şey eğerki çift ise Ben o çiftten bi tek çıkarırız olur biter. Ben tek bulmak kolay Ben mühim olan çifti bulmak çfti bulmaya gerekte olmadıına göre Arkadaş: ama sonuçta çift olduu için asıl düşünce çift olabilir we bizi kandırmak için lösemili çocuk o çift düşünceyi tek düşünce haline getirmiş olabilir Arkadaş: bu da onun oyunun bir parçası die düşünüorum ama tek düşünüorum Ben hmm. Ben bu konu için en iyi casuslarımı göndereceğim Ben lösemili cocugu bi sorguya çeksinler bakalım Ben tekmiymiş çiftmiymiş Ben ama şimdilik bunun tek olduğunu farzedersek Ben önümüzde sonuç olarak tek bir çözüm yolu kalıyor Arkadaş: ama ya çocuk 0 sa Arkadaş: 0 ne tek ne çift Ben unutma çocuk 7 yaşında... Ben 7 ney tek Ben yaaa. Arkadaş: o zaman naaparız insan ırkı olaraktan!! Ben işte geriye tek bişey kalıyor yapacak Arkadaş: ama çocuk 6 senedir bulamıo kanı Arkadaş: 6 sene Arkadaş: çift... Ben 3 ay sonra 7 olacak Arkadaş: hatta bak şöle bişi war Ben 3 'te tek 7'de tek Arkadaş: 6-6-6 senedir bulamıo kanı yani tek rakamlar 3 tane 6 Arkadaş: yani 666 Arkadaş: we de 666 çift Ben olsun cocuk 7 yaşında Ben ve yaşlanmıyor Ben sürekli 7 Ben 6 senedir araması önemli değil nekdar çift ararsa arasın Ben çocuk hep tek olacak Ben yani? Ben geriye yapacak tek bişi kalıyor Arkadaş: eed doğru söylüosun we bu konuşmayı yaptığımız için yapacak tek bişi war Ben evet. Ben ama o tek bişi ne acaba. Arkadaş: hemen intahar etmeleyiz Ben olmaz Ben intihar edersek Ben bu çift eylem olur. Arkadaş: bu konuşmayı da gelecek çift haneli nesillere armağan etmeliyiz Arkadaş: peki ya lösemil çocuğu da alırsak yanımıza Arkadaş: 3 kşi intahar etsek Ben olmaz Ben niye? Ben çünkü lösemili cocuk 7 yaşında Ben 7 tek Ben ve oda gelirse Ben 3 kişi Ben tek ile tek = çift. Arkadaş: ama bi tek daha war Ben kim o Arkadaş: yani eğer bu olasılık paametresi tek yönlü ise Arkadaş: tek ile tek çift dioruz Arkadaş: ama tek ile tek çifttir Ben evet. Ben tek ile tek çifttir. bunu hiç düşünmemiştim Arkadaş: işte bu önemli olan nokta Arkadaş: we işin garibi olan yer nokt ne çift ne tek Ben bu durumda yapacak tek bişey kalmıyormu acaba Arkadaş: eğer yapacak tek bişi kalırsa Arkadaş: bir şeyden bir şeyi çıkarmalıyız ki tek kalsın Ben hımmm Ben ozaman Ben şöyle yapalım Ben birinci şey lösemili çocuğun yaşı Ben fakat bulmamız gereken nokta Ben asıl önemli bölüm esas şey Ben 2. ŞEY!!!!! Arkadaş: buldumm Ben bütün kaynaklarımızı 2. şey üstüne yoğunlaştırmamız gerekiyor. Arkadaş: hayır bak şimdi Arkadaş: çocuğun yaşı -ab negatif(kan aradığı yıl sayısı) = tek bişiey Arkadaş: 7-6=1 Ben kaçırdığın bir nokta var Ben cocugun yaşı 7 Ben kan aradığı yıl sayısı 6 Ben ama aradığı kan ab NEGATİF!!! Ben bu durumda 7 - (-6) Ben ve sonuç ne oluyor tahmin et Ben 13!!!!!!!!! Arkadaş: aman alahım Arkadaş: isa da bu işte Ben başımıza taş düşecek! Arkadaş: ama düşen taşlar tek olacak Arkadaş: we de tek tek düşecek Ben çift taş duşerse eğer Ben başımıza bidaha taş düşer! Ben bu düşenler tek olacaktır. Ben ama ilk düşenlerinde tek olma olasılığı var tabi Ben eğer ilk düşenler tek olursa 2. düşecek olanlardan kurtulmuş oluruz Ben bu durumda yaşama şansımız artar Ben ama nekadar artar?? %50 %50. yani çift. Ben ama bizim aramamız gereken şey tek.. Arkadaş: arka arkaya 13 taş atılıor. bu taşlardan kaçı yere tek şekilde düşer Arkadaş: eğer bunu bulursak kurtulabilir we tek şeye odaklanabiliriz Ben bunu bulmamız kötü sonuçlar doğurabilir Arkadaş: kötü sonuçların da tek olduunu kabul edersek Arkadaş: bulduğumuz her iyi şey çifttir Ben bu durumdada yapmamız gereken tek birşey olduğunu düşünürsek Ben yapmamız gerken şeyin kötü sonuçlar doğuracağını bulmuş oluruz Arkadaş: çok ötü bişey yapmaalıyız Ben yaklaştık sayılır. Ben sonuca az kaldı. Arkadaş: eed Arkadaş: dünayyı kurtarıcaz fakat sonucu kötü olacak Ben evet acaba ne olabilir Ben lösemili çocuk tekrar ortaya çıkabilrmi acab Arkadaş: dünyayı bu çocuktan kurtarırsak bişiler olucak Arkadaş: ama lösemili çocucuğu tek bi şekiilde imha edebiliriz Ben yoksa lösemili cocuk lösemiler kardeşliğini kurup lösemi ordusuyla bütün ab negatif kanları toplamayı amaçlayabilirmi? Arkadaş: eed daha sonra bu kanlardan yüzükler yapabilir we insanları etisiz hale getirebilir Arkadaş: lösemi dağına doğru bi ordu lamalıyız Ben hayır ordu olmaz Ben ordu farkedilir. Ben tek birini yollamalıyız Ben tek olmalı bu kişi Arkadaş: ordunun sayısı da tek olabilir Ben olmaz. Ben biri ölür çift olur Arkadaş: hatta 3 ordu her orduda 333 kişi olabilir Ben biri ölür tek olur Ben sora biri daha ölür gene çift olur Ben bu riski alamayız. Arkadaş: eed ters tepebilir Arkadaş: peki ya çocuk aslında abnegatif kanları değil de Arkadaş: avrupa birliğindekileri negatif yapmaya çalışıosa Ben yada Ben şifreli bir yöntemle ABD'yi AB ile anlatıyor Arkadaş: hatta ab deki - kanları toplayıp bişiler yapmak Ben belkide amerikayı negatif yapacak Ben tabi negatif negatif pozitif olur Ben bu durumda lösemili çocuğun amacı bu olamaz Ben çünkü kötü bişeyler olacaktı. Arkadaş: eğer bu çocuk negatif kanları alabileceği bir yer bulursa Arkadaş: onu tuzağa düşürebilirz Arkadaş: falaka aacağı kanlar kötü olmalı Arkadaş: yani tek Ben yani -tek olacak Ben hem negatif hem tek Arkadaş: eed çok yaklaştık Ben eet biraz daha kafa yormalı Ben ozaman bu çocuk ne yapacak Ben hem negatif hemde tek bişey yapacak Arkadaş: çocuğun eğimini yada tepe noktasını bulmalıyız Arkadaş: böylece hangi dağda hangi yükseklikte olduğunu bulabiliriz Ben doğru Ben ozaman Ben tek olan hangi dağlar var bunu bulmalıyız önce Arkadaş: mesela himayalayar olmaz Arkadaş: çift de olabnilir çünkü Arkadaş: we ayrıca Ben çift nası olur ya olmaz çift. Ben alplerde olmaz mesela. Ben olamaaaaz! Ben bu bir işaret olabilir! Ben çevrimdışı oldun Ben bunun bi anlamı olmalı.. Arkadaş: eed buldum Arkadaş: ç.dışı olmak kötü bişi Arkadaş: yani tek Ben hımmmmmm Ben evet evet doğru tabi. Arkadaş: we bir kanıya daha wardım tek iken Ben bence çevrimdışı olan bi dağ bulmalıyız Ben yani?? volkanik dağ! Ben yani sönmüş yanardağ! Arkadaş: yani snmüş Arkadaş: eed Arkadaş: !!! Ben geriye tek bişey kalıyor Arkadaş: çok yaklaşıtık Ben ve işte sonuca geldik işte o tek bişey Ben o teki bulduk Ben o tek bişey hangi sönmüş yanardağ Ben bunu bulmalıyız Arkadaş: eed ama şöle biş tek sorun war Arkadaş: eğer dağ tek we - ise Arkadaş: yükseltisi de - dir Arkadaş: yani yerin altında!! Ben ozaman bunu suyun altında aramamız gerek! Arkadaş: eed yerin altında sönmüş bir wolkan bulucaz we bu bize çok kötüye mal olacak Ben ve lösemili çocuk bu yanardağ ile birşeyler yapacak Ben belkide onu harekete geçirecek kimmm bilr.. Arkadaş: eeed!! Ben yada başka amaçlarıda olabilir tabi... Ben onu bilemeyiz asıl amacımız Arkadaş: lösemili çocuk aldığı kanlarlan bu dağı beslicek Ben tek bişeyi bulmak. Arkadaş: dağ gelişicek Arkadaş: we suyun altından çıkıcak Ben buda neye sebep olur suyun taşmasına Ben ve nolur? felaket! Arkadaş: ama suyun altından çıkıcak Arkadaş: bu suyun azalmasına neden olur Ben suyun altından yukarı doğru çıkarsa eğer Arkadaş: dağ yeteri kadar kana ulaşınca hawalanıcak Ben su kenarlara kayar ve kıyılara doğru taşar Ben havalanırsa Ben taşan su geri gelmeyeceği için Ben su seviyesi düşer Ben ve felaket! Arkadaş: eed we felaket tek bişey Ben havalanan dağ peki Ben nolursa daha kötü bi felaket olur acaba. Ben bunu bulmamız sorunu büyük miktarda çözecektir Arkadaş: o dağ da lösemili çocuk o kanlardan kendine bir yüzük yapacak Arkadaş: o yüzüğü suyun altından çıkan dağın kraterindeki kan ateşinde dövecek Ben bu arada dağı lösemili çocuk kontrol edecek Ben buda demek oluyoki Ben dağın merkezinde joystik var Arkadaş: eed tek bir tane joystick Ben ama lösemi joystiki Ben yani tek bi joystik Arkadaş: ama kötü olacağından tek olduğu için Arkadaş: üstünde öldürücü lösemi wirüsü olucak Arkadaş: we o joystick i ele geçirmek isteyen herkes lösemi olacak Arkadaş: bu durumda tek bişi yapmalıyıs Ben bu durumda yapmamız gereken bişey daha var. Arkadaş: eğer bişi daha olursa çift olur Ben oraya lösemi birini göndermemiz gerek! Ben ozman bişey daha yapalım Arkadaş: bu da mutluluk demek yani lösemili çocuğun mutluluğu Ben durumu kurtarablirz Arkadaş: hayır risk büyük Arkadaş: bir çift olursa bir daha tek yapacak waktimiz olamayablir Ben hmm Ben ozman tek bir hamlede Ben oraya bi lösemi cock daha gondermemiz gerek Ben bölece hem joystiki alır Ben hem normale döner Arkadaş: ama Arkadaş: tekbir lösemili çocuk lllarsak Arkadaş: iki tane lösemili çocuk olur Ben hmm Ben ozaman geriye yine yapacak tek bişey kalıyor Ben ordaki ab negatif kan arayan çocuğu bi şekilde Arkadaş: eed o tek joystick i tek bişi ile k etmek Ben bizim tarafımıza geçirip Ben joystikin kontrolunu almamız gerek Ben busefer plan tutuyor. Ben çocuk tek Ben bizim tarafımıza Bİ şekilde geçiriyoruz Ben buda tek Ben bu durumda herşey tek Ben sorun yok gibi Arkadaş: eed ama çocuk negatif yüklendiği için bizim tarafımıxza geçerse ters düşüncelere sahip olur Arkadaş: yani + olur Ben eğer joystiki zamanında ele geçirebilirsek Ben + olmasının bi önemi kalmaz Arkadaş: eed - den + ya gelirken Arkadaş: 0 anında Arkadaş: darbeyi yapalım Ben evet Ben haklısın Arkadaş: bu sayede ne kötü ne ii bişi olur Ben bu an onun en zayıf olduğu an olacaktır Arkadaş: we yapacak tek bişi de Arkadaş: bizim saflarımıza katıldığı takdirde Arkadaş: ab- kan alacağını sölemek olabilir Ben evet olabilir Ben hatta ona o an belli bi miktar ab-kan verebiilirsek Ben dha ikna edici olur Ben her savaşta kayıplar olur... Ben buda bizim kaybımız Arkadaş: olmaz wermemeyiliyz ytoksa daha daha - olur Arkadaş: bu yüzden Ben belkide ters etki yapabilr Ben - - + üzerinden Arkadaş: doğan görünümlü şahin kullanıp çocuğa ab+ kan wermeliyiz Ben bu riski almamız gerekebilir. önce vermeden deneriz Ben olmazsa vermek zorunda kalırız Ben olabilir Ben çakma ab+ kan Ben güzel fikir Arkadaş: eed Ben şahinde işe yaradıysa Ben bundada yaramalı.. Arkadaş: eed bu bizi sonuca yaklaştırıor Arkadaş: doğan görünümlü şahin bulup çocuğa ab+ kan llicaz Ben ne şanslıyızki türkiyedeyiz Arkadaş: tam 0 olurken de yapcak tek bişiyimiz olacak Ben bulması en kolay şey. Ben doğan görünümlü şahini üstüne atmak_? Arkadaş: işte bunu bulmalıyız Arkadaş: eğer tek araba llarsak oraya olabilir Ben doğan görünümlü şahin işe yarayacaktır Ben daha evvel bu konuda tecrübelerim var Arkadaş: eed çocuğun üstüne atınca bu çocuk için kötü bişi olacak yani - Ben bir doğan görünümlü şahinin gücü bütün tek kuvvetlere yetecektr Ben evet onun için kötü olan bizim için iyi olacaktır Arkadaş: we tek araba lladığımız için tek kötü bişi yapmış olucaz Ben ve dünya 7 yaşını geçemeyen lösemili çocuktan kurtulacaktır! Ben işte bu.. Arkadaş: eed Arkadaş: dünyayı kurtardık! Ben çözüm doğan görünümlü şahinde Ben yaşasın türkiye! Arkadaş: yaşasın doğan görünümlü şahin! Ben yaşasın süper zekamız Ben gebersin 7 yaşındaki lösemili çocuk Arkadaş: artık herşey çok güzel olacak! Ben bidaha ab - kan isteyemicek Ben ab - kanı olanlar rahat olacak Ben geri kalanları ab - kanı yok diye üzülmeyecek Arkadaş: artık yataklarında rahatça uyuyabilicekler Ben şapppiii! Arkadaş: bu konuşma tarihe geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar