Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Feldkamp Yeniden Galatasaray'da

radagast62

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray Kulübü, geçen sezon sarı-kırmızılı takımı çalıştıran Alman teknik direktör Karl Heniz Feldkamp'ı teknik danışmanlığa getirdi.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Galatasaray Kulübü'nde 1992-1993 ile 2007-2008 sezonlarında teknik direktörlük, 1993-1994 sezonunda ise teknik danışmanlık yapan Karl Heinz Feldkamp, 27 Kasım 2008-27 Mayıs 2009 döneminde teknik danışman olarak görev yapacaktır'' denildi.

Feldkamp bir süredir Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakiplerini izleyerek teknik direktör Michael Skibbe'ye rapor sunuyordu.

kaynak: ntvspor
Sosyal ağlarda paylaş

alparslan sakin - Bursa 26 Kasım 2008, Çarşamba 14:57
eyy yöneticiler ey adnan polat adnan sezgin haldun üstünel sizleri can-ı gönülden tebrik ediyorum şampiyonluk yolunda bizi yarı yolda bırakıp kaçan yada kaçırdıınız bi adamı tekrar bu kulübün kapısından içeri soktunuz ya avuçlarım patlayana kadar sizleri alkışlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

öyle yada böyle geçen sezon teknik direktörsüz şampiyon olsakta o takımı feldkamp yarattı.geçen sezon çatır çatır top oynuyoduk deplasman samiyen farketmeden.feldkamp la beraber bi disiplin gelsin gerisi önemli değil ztn.skibbe tek başına yapamıo bunu anladık.

şahsen ben gitmesinden yanayım.ama yönetim ortalıgı karıştırmamak için biraz daha beklicek sanırım.skibbeyi gönderene kadarda bi şekilde idare edebilmek için feldkampı getirmişler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...