Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Beşiktaş 29.11.2008 @ 19:00

nocom

Öne çıkan mesajlar

her mesajında sataşıosun millete. yazdıgın bişiyi yazıorum, yok nıckımdekı g yı eksık yazmıssın, yok bu hakarettır falan. sorunların mı var anlamadım gitti, bi doktora gozuk. her yazılanı sana karşı kötü bişi olarak algılıyorsun. neyse fb- bjk topiğinde bunları tartışmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca bajyo kelimesi yazılırken
o 2g den birinin unutulması gayet anlasılır bişe
ortadaki tekrarlı harflerden birinin unutulması normal bi durum türkçe dışı kelimelerde yada sonda oluncada aynı durum söz konusu
tartışanları tanımıyorum kusura bakmayın tartışmanızı bölmedim umarım ama çok güldm bi an tutamadım
maçla iligli yorum
mustafa denizli bjk maçında kadıkoyde olcak ilginç olur
berabere bitcek gibime geliyo benim
Sosyal ağlarda paylaş

İsmimin doğru yazılmasını beklemek çok mu abes geliyor, ben de onu mu bilmiyorum? Genelde ezbere yazamadığım bütün nikleri c/p ederim ben mesela, kazara yanlış yazarız da ayıp olur diye. Şahsi tercih ve saygı meselesidir kendisi. Black de özel mesajdan sordu, sonra hak verdi mesela sağolsun.

Neyse gene sapıyoruz, o bu değil de hakkaten berabere bitsin şu derbi, hepimiz susalım bir güzel. Olmuyor böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
84ten beri varolan tek oluşum türkiye de ki. GFB kurulurken bile gelip destur aldı o sefa reis dediğiniz çapulcu.

Amigoların zaten yüzde 90'ı çapulcudur. Adamların işi gücü yok otururlar her maç bedava seyrederler, yardakçıları da taraftarı coşturur. Alen'in Sefa'dan ne farkı var? Fotomaç gazetesinde anlamını bile bilmediği kelimeler kullanarak şiir yazmaya çalışmasıyla mı Sefa'dan farklı oluyor?

bLackcha0s said:

Ya siz bunları bırakın çarşıymış gençfenermiş falan filan hepsi hikaye.Beşiktaş Çarşı grubu büyüktür çok iyi bi gruptur o ayrı.Ama her grup çıkar peşinde.Eskidendi çarşının büyüklüğü duruşu.Şimdi kalmadı.
Çarşı olmasa Beşiktaş taraftarı yine olur.Yine aynı şekilde olur.Taraftarın bir profili var çünkü.
Bu noktada taraftara dil uzatma gibi bir lüksünüz yok.

Buna bir lafım yok elbette olur, bir arkadaşta demiş boş mu kalıcaktı tribunler kalmıcaktı tabi de 2 haftada bir dağılıp toplanan bide bunu basına açıklayan bir topluluk gerçek beşiktaş taraftarını da bezdirir.

bLackcha0s said:

Siz yarın pamuk gibi olmadan rahatlayamayacaksınız anlaşılan.Hoş gerçi Aziz ilişkileri sıkılaştırmıştır maçın hakemiyle.Nasılsa hbaşında açıklandı hakemler.Yemek yemek için çok fazla zaman var.

He ya o kadar ilişkiler sık ki 10. luğa falan düştük. Böyle düşünüyorsan Trabzonspor en güzel ilişkiyi kurmuş demekki. Bir beşiktaş maçını alsak ne olur almasak ne olur bizim için derbi bile sayılmıyorsunuz. Gerçek derbi, ezeli rekabet Fenerbahçe ile Galatasaray arasındadır. Beşiktaşın bu iki takımla olan hiçbir maçı derbi değildir. Bu maçta öyle alelade bir maç olacak TSL'deki bizim için. Hiçbir GS'li Fenerbahçe ile oynadığı maç kadar beşiktaş maçından zevk almaz bunu fenerli olduğum için sölemiyorum, gs lilere de sorabilirsiniz. Beşiktaş Trabzon isterse her sene şampiyon olsun. Beşiktaş Bursaspor'la takılsın en güzeli, kendine rakip işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
Beşiktaşın bu iki takımla olan hiçbir maçı derbi değildir. Bu maçta öyle alelade bir maç olacak TSL'deki bizim için.

Yavaş, sakin biraz ya.. FB-GS derbisi dünyanın bile sayılı derbilerinden biri zaten, BJK maçı da GS maçı gibi olmaz doğrudur, ama bu kadar abartmanın da alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Gerçek derbi, ezeli rekabet Fenerbahçe ile Galatasaray arasındadır. Beşiktaşın bu iki takımla olan hiçbir maçı derbi değildir. Bu maçta öyle alelade bir maç olacak TSL'deki bizim için. Hiçbir GS'li Fenerbahçe ile oynadığı maç kadar beşiktaş maçından zevk almaz bunu fenerli olduğum için sölemiyorum, gs lilere de sorabilirsiniz. Beşiktaş Trabzon isterse her sene şampiyon olsun. Beşiktaş Bursaspor'la takılsın en güzeli, kendine rakip işte...

saymıyorsan, niye bık bık konuşuyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

OLASI 11'LER

Ezeli rakiplerin yarınki derbi maça şu 11'lerle çıkması bekleniyor:

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım, Josico, Selçuk, Uğur, Alex, Güiza.

Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Zapatocny, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Cisse, Delgado, Tello, Holosko, Nobre.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sanki son yıllarda özellikle daha da gerilimli olmaya başladı..
Hatta Gs-Bjk sönük kalıyor bence,son bir kaç yıldır...
(Bi işte arada 92-93 sezonunda tezahuratı başlıyor,son hatırladığım zamanında Hasan Kabze imzayı atmıştı son saniyede;))
Sosyal ağlarda paylaş

Oh be Semih yok... Holoskoyla başlamak bence çok mantıklı , lugano ve Edu nobreyle doğuşuken boş alanlardan faydalanabilir holosko. Tabi burda sağ ve sol back elemanlarına çok iş düşüyor kademelere girme konusunda. Maçın kilit oyuncusu bence Ekrem Dağ olacaktır. Carlosun üzerine bindirmelerle gidebilirse o kanadı yıpratır ve Fenerbahçe'nin kanat üstünlüğünü elinden alır.

Abi ayrıca bu 4-3 lük maç , Kadıköy'de yenilmemezlik lafları çıktığında beri Fenerbahçe - Beşiktaş derbileri daha çok öenm kazandı bence. Bundan 7 sene önce bu derbileri gerçekten Fenerliler umursamazken şimdi sayfalar dolusu yazılar yazılıp tartışılıyor. Bunun bir sebebide Fenerbahçe'nin Galatasaraya olan son yıllardaki inanılmaz üstünlüğü bence. Benim kişisel fikrim 4-5 yıl içinde Fener-Bjk derbisi Fener-Gs derbisinin yerini alacağıdır. (Kişisel görüşüm saldırmayın lütfen görüşünüzü söyleyin)
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş için kolay maç.

gerçekten kayseri ya da sivasspor maçlarından daha az çekiniyorum onu belirteyim.

fenerbahçe son 10 yılın en kötü fenerbahçesi hem kadro olarak hem oynadığı oyun olarak hem de form düzeyi olarak.

mental olarak bitik, fizik olarak zaten hiç olmamış bir takım fenerbahçe.

bu yüzden fenerbahçe taraftarlarına allah sabır versin diyorum şimdiden. şimdiden başlamışsınız abuk subuk konuşmaya, rewendor umuyorum ki yarın akşam burada olur ve ilgilenir konuyla. muhtemelen 10+ banlanan olacak bu gidişle.

ha bu arada aragones yarın kazımla başlarsa maça, ne kadar yüreksiz ve dengesiz olduğunu da göstermiş olur. sırf kendi karakterine gururuna yediremeyeceği için kazım 60 tan önce oyuna alınmaz diye düşünüyorum.

beşiktaş açısından güzel bir maç olacağı kesin ve net fakat fenerbahçe için aynı şeyleri malesef söyleyemiyorum. zor maç olacak sizin adınıza. uzun yıllardan beri beklediğim tarihi farkı bu maç kadıköyde bekliyorum. haydi beşiktaş utandırma bizi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...