Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Beşiktaş 29.11.2008 @ 19:00

nocom

Öne çıkan mesajlar

sg-1 said:
Tarih Sonuç (FB-BJK)
--------- --------------
04.04.1999 1 - 2
16.01.2000 2 - 1
24.02.2001 3 - 1
02.12.2001 1 - 2
02.02.2003 0 - 1
30.11.2003 2 - 2
17.04.2005 3 - 4
26.02.2006 2 - 2
19.11.2006 0 - 0
03.11.2007 2 - 1

son yılların kadıköydeki lig maçları

son 7 senede bi galibiyeti varmış fb'nin
Sosyal ağlarda paylaş

sinirlenince karımız marımız.
işin komigi yenilirseniz, quotelayıp kocanız olduk diyecekler, sinirden cıldırıcaksın bu sefer.

cunku 5 tane atarız 10 tane atarız demek farklı, karımız demek farklı.

bu yuzden zaten futboldan en fazla banlanan adamların basında gelıyorsun.

nato mermer, nato kafa.

aynen devam.

ne hakemı ne skandalı ya, cimbom macında da mı hakem skandalı vardı, bumudur savunman mac baslamadan hakem dıye aglamakmıdır.

yuh be kardesim, fenerbahce en kotu sezonlarından bi tanesini geciriyor ona ragmen daha mac oynanmadan hakem demıyorda, beşiktaş taraftarı boyle yapıyor lol be.
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon da , aynı uslupta devam edersek uyuşturucu otçu alayı demek farklı beşiktaş taraftarı kötü vs demek farklı.

Futboldan fazla banlanmamın sebebi fenerbahçeli olmamamdır.Boş yere çok banlandım.Bunu sende biliyorsun.İnsanları kışkırtıyorsunuz hemen akabinde agresif postlara karşı anında sinirlenen tipler etiketi basabiliyorsunuz. Sen ne derece taraftara uyuşturucu otçu diyebiliyorsan bende fenerbahçe taraftarının alayı çapulcu işe yaramaz fenerde bizim karımız diyebilirim.Bunun sonuda gelmez.
iyi oynuyorsunuz, artistliğin zirvesindesiniz yine maç öncesi.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Futboldan fazla banlanmamın sebebi fenerbahçeli olmamamdır.Boş yere çok banlandım.Bunu sende biliyorsun.İnsanları kışkırtıyorsunuz hemen akabinde agresif postlara karşı anında sinirlenen tipler etiketi basabiliyorsunuz. Sen ne derece taraftara uyuşturucu otçu diyebiliyorsan bende fenerbahçe taraftarının alayı çapulcu işe yaramaz fenerde bizim karımız diyebilirim.Bunun sonuda gelmez.
iyi oynuyorsunuz, artistliğin zirvesindesiniz yine maç öncesi.

sert olsada şu kısım doğru olmuş gibi geldi bana, no offense, ama zegna en agresif yetkili futbol bölümüne yazı yazanlar arasında.
Sosyal ağlarda paylaş

benim hitabımla sorunu olan ozel mesajdan tartısabilir bekliyorum, cozulmıcek sey degil.

Benim yazı tarzımdan sıkıntısı olanlarada soyle bısı demek ısterım, her takımın taraftarında vardır otcu capulcu iti kopegi, bunu daha once cogu kiside yazdı burda bununla alakalı bı sorun yok.

son 2-3 aydır futbol bolumunden modların ıstegı dısında kendı ınsıyatıfımle kımseyıde banlamadım.

vericek cevap bulamayıp seviye dusurmek sacma bi hareket,
takımları konusalım taraftarları konusalım, macı konusalım.
yok reisiniz destur aldı, yoke hedo hodoymus, bırak ya.

işin komigi sen taraftara otcu dersen bende karı derım dıye bi savunma pek muhtesemmis, zira gene capulcu vs diye baslatan sensin.

"her yerinize geliriz" diyen de sensin, ondan sonra fenerbahceli olmadıgım ıcın banlandım. oldu canım. ne iyiymis ya bu ayaklar.

sana aslında " bizim karımız belli, sizde metresimizsiniz" yazmak lazım, cunku seviyeyi zorla illa ona cekmeye calısıyosun.

fenerbahceli olmadıgım ıcın cok banlandım dıyebılıyorsan, gercekten bunu dıyebilecek yuzu kendınde bulabılıyorsan sana baska bisi demiyorum black allahından bul.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
benim hitabımla sorunu olan ozel mesajdan tartısabilir bekliyorum, cozulmıcek sey degil.

Benim yazı tarzımdan sıkıntısı olanlarada soyle bısı demek ısterım, her takımın taraftarında vardır otcu capulcu iti kopegi, bunu daha once cogu kiside yazdı burda bununla alakalı bı sorun yok.

zaten yazı tarzında bi problem var demedim, sadece insanların aa yönetici diyebileceği biri olduğu için bazen göze batıyor, yoksa senden çok daha agresif mesajlarda var futbol bölümünde benim de vardır büyük ihtimalle. Ama yinede modlar/yöneticiler arasında agresif kalıyosun :)

Zegna said:

fenerbahceli olmadıgım ıcın cok banlandım dıyebılıyorsan, gercekten bunu dıyebilecek yuzu kendınde bulabılıyorsan sana baska bisi demiyorum black allahından bul.

Burda f5,8jk veya 6s yazdı diye ceza/uyarı alan fenerliler, küfredip karşılıklı banlanan fenerlilerde var black bence bu kısım biraz saçma olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Siz konuşmuyorsunuz ki. Zaten kafadan ilk mesajlarınız da yıldız davasını açtınız, dilenmeyin etmeyin diye postlar girdiniz.

İş büyüyünce biz büyüttük oluyor.Ben bunu anlamıyorum işte. Her laf söyleniyor ama savunduğumuz zaman seviyeyi düşürmüş oluyoruz. Neden? Öyle bir noktaya taşıyorsunuz ki ondan sonra söylenen herşey bardağı taşırıyor.
Bu tür laflara bi scala koyamazsın.Sen dersin otçu ben derim çapulcu biri girer hepsi şerefsiz der.

Ciddi denilen hiçbirşeye sinirlenmiyorum.Yahu Beşiktaş'a küfretsen ne küfretmesen ne ? İstersen taraftarına söv istersen başkanına. Hiçbirini dikkate almıyorum.Sadece aynı şekilde bende takılıyorum.Ben laf söyleyince ama seviyeyi düşürmüş oluyorum.Ama dediğim gibi bi noktadan sonra gittikçe tırmanıyor ve buraya geliyor.
Daha sonra "biz bişey yapmadık ki" oluyor.Benim sinirlendiğim nokta bu.

Zegna hakkını yemeyeceğim, beni kim kaç kere banladı bilmiyorum.Hiçbir zamanda soruşturmadım burda.Senden çok uyarı aldım.Her seferinde dikkate almaya çalıştım.Ama burdan çok boşyere banlandım.Herzaman da alttan aldım. 6s bejeke febe lerin yazıldığı günler.Sansürleyerek tezahurat yazdım diye ban aldım -ki küfürlü satırını yazmadım bile- Benim ardımdan çok kişi yaptı.Hiçbiri ban almadı.Keşke bunları Çok takan dert eden bi adam olsam da tek tek çıkarsam.Hiçbir zaman üstünde durmadım.Adam fanatik fenerlidir Beşiktaş a yenilmiştir banlamıştır.Böyle ufak şeyleri büyütmemek lazım.Anında özgürlük propagandasına dönüştürmemek lazım.Bu yüzden bu kadar dert etmedim.
Ne kadar uğraşırsan uğraş sonu yok burda ki muhabbetlerin.Olmayacakta.Burda senelerdir aynı tartışmalar.Futbol bu böyle boktan bişey işte.

Neyse yarın görüşüceğiz...
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe Beşiktaş'a son 5 resmi maçta yenilmedi son 4 maçı kazandı , 1 i berabere bitti , son 3 karşılaşma üst sonuçlandı... ;)

Ayrıca Fenerbahçe Galatasarayı yener , Beşiktaşda Fenerbahçeyi yener denen olay tarihe karıştı , derbi tarihine baktığımızda oynanan toplam 318 maçta Fenerbahçenin son yıllarda yaptıgı atakla galibiyetlerde 118 e 116 öne geçtiğini belirtmek isterim..
Sonuç olarak Fenerbahçe'nin derbi kralı olduğunu kabullenip saygı göstermekten başka çare yok gibi..

Son olarakda Atatürk ün o güzel lafı bu maça çok yakışıyor , " geldikleri gibi giderler " ...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide karimiz geliyor lafindan evlilik kurumuna duyulan saygiyi anladim allah evleneceginiz kisiye sabir ihsan eylesin diyorum.. Hatta mumkunse evlenmeyin

Fenerbahceyi normal hal ve sartlarda yenmemiz lazim fakat bu fb gider sl de dayak ustune dayak yer burda aslan kesilir ama bu sefer tutmayacak yenecegiz insallah..
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 sene evvel 0-0 biten oyun kalitesi sıfır bir bjk fb derbisi olmuştu,ben aynı tarz birşey bekliyorum...
Mustafa denizli defans ağrılıklı oynacaktır bence,fenerbahçe'de beşiktaşa hiçbir zaman gs'ye olduğu kadar ki kadar gaz olamadığı içn bayık bir maç izleyebiliriz...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
2-3 sene evvel 0-0 biten oyun kalitesi sıfır bir bjk fb derbisi olmuştu,ben aynı tarz birşey bekliyorum...
Mustafa denizli defans ağrılıklı oynacaktır bence,fenerbahçe'de beşiktaşa hiçbir zaman gs'ye olduğu kadar ki kadar gaz olamadığı içn bayık bir maç izleyebiliriz...

FB bu maça yine tek forvet çift ön liberoyla çıkarsa aragones bu takımı şampiyon yapmaya değil küme düşmemeye oynatıyor derim. Zira hacettepe de benzer taktikle oynuyor beşiktaşa karşı.
Şampiyonluk yolunda ezeli rakibiyle evinde oynuyorken bu maçı da berabere bitirmeye bakacaksa pes.
Sosyal ağlarda paylaş

adam türk gibi düşünmediğini ankaragücü maçında 1 puan iyidir diyerek gösterdi zaten. hani bunu ts kayseri sivas deplasmanında alsa tamam bi derece ama daha 2-3 hafta once td sı degısen, takımı rezalet olan, yabancılarından verim alamayan bir ankaragücü karşısında 1 puana sevinmek garip.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi aslında neler neler yazarım şuraya ama nedense içimden hiç yazasım gelmiyor artık paticik futbol bölümüne. Ceza alacağımdan filan korkmuyorum yanlış anlaşılmasın. Nedense bu rakiple dalga geçmek , onların küçümseyip eğlenmek yeni moda oldu futbol bölümünde. Zegna ve önderliğindeki birkaç kişi her GS-BJK topiğinde aynı şekilde devranmaya devam ediyorlar. Burdaki hiçbir lafa değil fakat Beşiktaş artık 3. büyük değil lafına çok sinirleniyorum ve o lafa cevap yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Arkadaşlar bilmiyor galiba bu büyük muhabbetinin taraftar sayısından dolayı çıktığını neyse.

Yarın akşam giricem tabiki yine foruma ve sadece maç yorumunu yapıp çıkıcam sonuç ne olursa olsun.

Maç öncesi yorumuma gelince ; normal olarak Fenerbahçe oynadığı futbol ile Beşiktaş'ın temposuna yetişemez , fakat Vedat Okyar'ın dediği gibi "bu bir derbi maçıdır ve 3 sonuçludur" olayı en iyi özetleyen cümledir.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Zegna ve önderliğindeki birkaç kişi her GS-BJK topiğinde aynı şekilde devranmaya devam ediyorlar.

Derbi oynanmış da kazanılmış gibi resimler koyup alay eden; istatistikler toplamda başabaş, yakın tarihte ise rakipten yanayken ezici üstünlüğü varmış gibi davranan da mı bizdik? Peki ya BJK'nin kaybetmesi daha işlerine gelecekken kuyruk acısından FB'ye saldıran kutsal ittifakçı maydonozlar?

Aç ilk 2-3 sayfayı oku istersen, sonra olayları yorumlamaya çalış. İnsanlara gaz verip verip "abi sakin olun ama ehe" moduna girmek nasıl bir mantık ya, çüş artık.

Yazımı LeBron James'e saygılar sunarak bitirmek istiyorum yani şu mesajından sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:
sg-1 said:
Tarih Sonuç (FB-BJK)
--------- --------------
04.04.1999 1 - 2
16.01.2000 2 - 1
24.02.2001 3 - 1
02.12.2001 1 - 2
02.02.2003 0 - 1
30.11.2003 2 - 2
17.04.2005 3 - 4
26.02.2006 2 - 2
19.11.2006 0 - 0
03.11.2007 2 - 1

son yılların kadıköydeki lig maçları

son 7 senede bi galibiyeti varmış fb'nin

inönüdekileride yazsaydın bir de süper kupayı. beşiktaş öndeydi ama son bi kaç senede fenerbahçe öne geçti galibiyet sayısında 119-118
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...