BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ronaldo unutulur mu be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ohyeah said: abi hakikaten efsanesiniz ya ulan kaç gün geçti hala neyi tartışıosunuz 2 gün boyunca maç mı tartışılır lan bi gidin bi iş bulun kendinize maç bitmiş 3 puanı alan almış ofsayt olsa dahi zamanın ronaldonun (yanlış hatırlamıosam ismi) attığı ofsayttaki gole bakın öefdaha 3 gün önceye kadar fb-gs maçı topiği yukarılardaydı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yok kasmayın fb-gs topic ini geçmez bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Beşiktaş yense bu kadar uzar mıydı topic acep? Boş beşiktaşın boş taraftarı yaz babam yaz. Hafta sonu maça, hafta içi internet kafeye. Hayatınız beşiktaş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 drakkahn, boş diye kimlere hitap ettiğine dikkat et. bir maç kazandınız forumu kocakarıların altın gününe çevirdiniz. sıktınız da ayrıca.madem çok batıyor sana beşiktaşlılar, burada tartışıyor insanlar girip bakmazsın. ayrıca şu saçma sapan ofsayt tartışmasını sürdürürseniz kilitliyorum topici. ofsayt falan yok golde. beşiktaşlıyım açık ve net söylüyorum. neyi tartışıyorsunuz ki yok işte ofsayt falan. nasıl yenildiğinizi tartışın, cisse'nin profesyonel bir futbolcu olamayışını tartışın, gökhan zanı tartışın ne bileyim istediğinizi mustafa denizliyi eleştirin ama artık şu resimli ofsaytlar falan baydı. olmayan bir şeyi 10 sayfa nasıl tartışabiliyorsunuz anlamıyorum ki? çizgiler ve perspektif konusunda birbirinize ders vermek istiyorsanız gidin başka bir konu başlığı altında vermeye çalışın. kaçınız bu konuda eğitim aldı da böyle perspektifti cart curttu konuşuyor onu da çok merak ediyorum ya. photoshop bilerek perspektifi çözmüş olmanız da ayrıca komik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mumu said: drakkahn, boş diye kimlere hitap ettiğine dikkat et. bir maç kazandınız forumu kocakarıların altın gününe çevirdiniz. sıktınız da ayrıca.madem çok batıyor sana beşiktaşlılar, burada tartışıyor insanlar girip bakmazsın. 49 sayfada 40 sayfa büyük beşiktaşın taraftarının yazısı var. Bitmiş geçmiş bir maç için hala ağlayan, hala yok kablo kestiniz yok hakemi aldınız diye ağlayan bir tarafta grubu var. Biz mi kocakarı altın gününe çeviren olduk şimdi? Kendi taraftarı olduğun takımının taraftarına laf edilince ne de güzel parlıyorsun. Tartışıyor dediğin postlarda devamlı sataşma, alay etme, küçük görme, hakaret etme var. Bu mu tartışmadan anladığın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 İyice ayağa düşmüş forum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sataşma, hakaret etme, küçük görme gibi eylemleri yapan yalnızca fenerbahçeliler, zira şuradan tek banlanan da bir fenerbahçeli oldu farkındaysan. banlayan da zegnaydı. kendisi de fenerbahçelinin allahı. sonra ağlamayın sen beşiktaşlısın ondan banladın diye. kimsenin hakaret ettiği falan yok burada. zira yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Bakın daha önce febe gese bejeke olayında yaşadık bunu. Bunların sonu yok. millet öyle yazdığı dönemlerde dahada arttı daha da ilerledi. Bu adam boş taraftar diyebiliyorsa ben de fenerbahçe taraftarı çapulcudur diyebilirim gönül rahatlığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bLackcha0s said: İyice ayağa düşmüş forum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 şu forumun yarısı üniv. öğrencisidir, topicte mesajı olanların 1/3 ü beşiktaşlı desek, eder 1/6. türkiyede mühendislerin oranı 1/12.. teorik olarak bu kadar çok kişinin perspektif, paralel gibi kavramları anlamamış olması ülkedeki öğretimin yetersizliğini ortaya koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sadece mühendislikte öğretilmediğini de ekleyelim buna fizban. güzel sanatlar, sinema gibi eğitim disiplinlerinde de öğretiliyor güzel şekilde kafana sokula sokula perspektif nedir hedesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mumu said: sataşma, hakaret etme, küçük görme gibi eylemleri yapan yalnızca fenerbahçeliler, zira şuradan tek banlanan da bir fenerbahçeli oldu farkındaysan. banlayan da zegnaydı. kendisi de fenerbahçelinin allahı. sonra ağlamayın sen beşiktaşlısın ondan banladın diye. kimsenin hakaret ettiği falan yok burada. zira yasak. bLackcha0s said: İyice ayağa düşmüş forum. :( peki... bLackcha0s said: KABLO MU KESELİM ? yakışır fenerbahçeye. bLackcha0s said: ama hakem top bLackcha0s said: Karimizin migreni varmis bu gece de olmadi =( neyse lan ben cikiyorum ugrasamam sizinle. :P Daha yuvarlayacak cok kadeh var. ahhh ahh demiroren. sunlarin agzina sakiz ettin bizi. bLackcha0s said: heryerinize geliriz diyip seviyede bambaşka boyutlar yaratmak istiyorum! korkarım maça kadar ban alırım =( Black dediğin gibi forum iyice ayağa düşmüş sayende, ve evet Mumu haklısın sadece fenerbahçeliler hakaret ediyor ben yanılmışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 fizban said: şu forumun yarısı üniv. öğrencisidir, topicte mesajı olanların 1/3 ü beşiktaşlı desek, eder 1/6. türkiyede mühendislerin oranı 1/12.. teorik olarak bu kadar çok kişinin perspektif, paralel gibi kavramları anlamamış olması ülkedeki öğretimin yetersizliğini ortaya koyuyor. ortaokul resim derslerinde perspektif çalişmasi yaptirirlardi bize. birak mühendisi vs'yi.. 12 yaşindayken öğretiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bu konu hakkında son mesajımı atayım. öncelikle ben maçta izlerken offside değil demiştim. sonra fenerli bi arkadaşım gösterdi o resmi. koyduğumdan beri dediğim gibi veya baggio'nun algıladığı gibi şike rörörö demedim. ligtv ve taraftarlar arası bişey dedim. sonra baggio'nun koyduklarına baktım ilk ispatında paralel demiş ben de paralel değil dedim. adam çizgileri çekince farkettim evet paralel. sabah kalkınca kendim de bakmıştım. resim düzmeceymiş ve bir önceki çim hizasından çekilmiş. perspektif bilgim de var elim kalem de tutar az çok, ancak aşağılandığım gibi cahillikten değil algıdan dolayı öyle gördüm. hala tavırdaki aşağılamadan da rahatsızım modlara selam ederim. hatta anlayacağınız dilden de konuşurum boş yere gerilir ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 @drakhan bak bakalım hangisi ortamı germek için atılmış? Adam GELİYORUZ diyor diğeri çıkıyor maç sonunda gelen olucak diyor. e haliyle hak ediyor.Farkındaysan sonunada yazmışım. Topic açıldı. Derbiden saymıyoruz fason fison başladınız.Bunlar olağan şeyler kızdırmak için söylenir.Fakat siz işin cılkını çıkardınız. Ne fenerbahçe ye ne de taraftarına laf söyledim. Zamanında üretilen "karımız" lafını söyledim üzerinede yenildikten sonra migreni varmış dedim. Hakem e top dedim.Öyle. Arkadaşın olduğunu bilmiyordum.E yakınsınız haliyle fenerbahçeli olunca düşünmem gerekiyordu. Fener kablo kesmedi mi? Yediğiniz haltı belli niye inkar ediyorsunuz? Bizde mi keselim dedim. Bunun neresine gocundun? Burda Beşiktaş taraftarına çapulcu otçudan tut ezik dandik boş... demediğiniz laf kalmadı. Ki bunlara rağmen seni adam(!) yerine koyup sana satır satır yazıyorum.Nankörlüğün luzumu yok. Madem bu kadar araştırmacısın baştan başla kim ne demiş dök hepsini ortaya. Ayrıca şurda 50 sayfada tek kişiyi şikayet ettim. O da lorrator du. Özellikle de alıntılamadım belki değiştirir diye.Bir anlık kızgınlıkla şikayet ettim üstünde de durmadım.Ben de bilirdim gurur yapıp "ooo ne dedi bu banlanmassa olacaklara katlanırsınız" diyerek ortam germeyi.Yıllar oldu 2-3 kişiyi şikayet etmişimdir.Terbiyesizlik yapmayınız. Hayır kaldı ki inanın şurada ne beşiktaş a ne de taraftara ettiğiniz lafları takıyor veya sinirleniyorum.Siz her lafı söylemeye hak bulurken yapılan en ufak hakaretler karşısında karşı tarafı suçlamanızı sinirleniyorum. Demediğiniz laf kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bLackcha0s said: Hakem e top dedim.Öyle. Arkadaşın olduğunu bilmiyordum.E yakınsınız haliyle fenerbahçeli olunca düşünmem gerekiyordu. Bende bugüne kadar kimseyi şikayet etmedim de, kendini savunacağın yazında bile terbiyesiz ithamların devam ediyor. Forum ayağa düştü diye yakınacak son kişisindir herhalde bu forumda, o yüzden senin yazdıklarını alıntıladım. Ayrıca Mumu sadece Fenerbahçelilerin terbiyesiz olduğundan söz etmişti, onu haksız çıkardığın için ayrıca teşekkür ederim. bLackcha0s said: Zamanında üretilen "karımız" lafını söyledim üzerinede yenildikten sonra migreni varmış dedim. "Bize laf ediliyor bende savunmak için daha önce size karı demişlerdi ondan karı dedim bide migren ekledim ne var ki bunda" irdelemen de süper bir savunma oldu tadından yenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Allah allah ilginç olan hakem konusu.Niye bu kadar bağlıyor seni? Yıldırım demirören e demediğiniz laf kalmıyor. Az biraz geniş düşünün. Ben de lisedeyken böyleydim.O zamanlarda burda futbol bölümü açılmamıştı.Damarımızda o dönem ergenliğinde getirdiği asilik ile herkese futbol konusunda atar yapıp dururduk. Geçer evladım geçer... Neyse çok boşsun hakkaten senin gözünde paticik önünde terbiyesiz bi insan olayım önemli değil.Anlatmak istediklerimi yaşı ve zeka seviyesi elverişli kişiler anlayacaktır mutlaka. At gözlüklerini ve üzerinden formanı çıkararak 50 sayfayı tekrardan okumanı tavsiye ediyorum.Umarım bir nebze olsun anlayabilirsin okuduklarını ve irdelersin. hadi kal sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ya uzattikça uzattınız ama, mactan önce ezicezler, kan damardan alınmazlar, yok karımız yok bilmemnemizler diyen bjk taraftarları mac bittiğinde paşa paşa gelse dalgasını geçilse konu kapanacak ama hala yok hakem, yok lig tv, yok bilmemne... Sinirleri dayananlar açsın en baştan okusun konuyu kim neyi nasıl germiş. Güzel güzel gelin son bi kaç yıldır olduğu gibi dalgamizı geçelim sonra diğer 2-1 lik konular gibi tarihe gömülsün. Ezdik mi? Ezdik daha neyin ağlaması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Black bariz fail oldun, hala devam ediyorsun. Pati önünde seni terbiyesiz yapmaya kalkmıyorum, sen mesajlarınla bunu zaten kanıtladın. Smoke'un dediği gibi maçtan sora maksimum 7 8 sayfa uzayacak konuyu 50 sayfaya getiren sizsiniz. Yenilmenin verdiği acıyla nerdeyse 1950'lerden alıntılar yaparak konuşacaksın, yendik mi? Yendik. Daha neyin kavgası? Yok lig tv yok aziz bıraktı geri döndü yok stada büyü yaptınız abuk sabuk ne varsa sayıyorsun. Sonra biz laf edince aa taraftarımıza otçu dediniz diye yaygara koparıyorsun. Mumu da sağolsun sadece Fenerbahçeliler terbiyesizlik yapar diyerek senin bariz terbiyesizliklerinin üstünü örtmeye çalışıyor. Forum ayağa düştü diyecek son insansın ama ilk sen söylüyorsun. Garip ya valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Drakkahn said: Mumu said: drakkahn, boş diye kimlere hitap ettiğine dikkat et. bir maç kazandınız forumu kocakarıların altın gününe çevirdiniz. sıktınız da ayrıca.madem çok batıyor sana beşiktaşlılar, burada tartışıyor insanlar girip bakmazsın. 49 sayfada 40 sayfa büyük beşiktaşın taraftarının yazısı var. Bitmiş geçmiş bir maç için hala ağlayan, hala yok kablo kestiniz yok hakemi aldınız diye ağlayan bir tarafta grubu var. Biz mi kocakarı altın gününe çeviren olduk şimdi? Kendi taraftarı olduğun takımının taraftarına laf edilince ne de güzel parlıyorsun. Tartışıyor dediğin postlarda devamlı sataşma, alay etme, küçük görme, hakaret etme var. Bu mu tartışmadan anladığın? oha diyorum sana, 49 sayfanın 40 sayfasında beşiktaşlı taraftarların yazısımı var ? sadece bagionun mesajlarını toplasan 20-25 sayfa tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Yok abi siz anlamadınız amaç Gs-Fb topiğindeki mesaj sayısını geçmek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Kim ne derse desin topicte olan olay şu. Beşiktaş taraftarı Fener ve Gs taraftarına göre daha ateşli ve daha agresif bu bir gerçek. Tam olay yatışmışken çıkıyor Fenerlinin biri boş takım boş taraftar filan diyor sonra ortam tekrar geriliyor. Vallaha ben Toggie'nin günahını almışım insanları geriyor filan diye. Hakkını yediğimi anladım bu fenerlileri gördükten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 2 maçtan öncede, geliyoruz ulan, yok ezik fener, ezik oyunu ,ezik takım, ezik taraftarı var ,tokat zamanı ,fark bekliyorum gibi yorumlar yapıyosunuz geriyosunuz. maçtan sonrada fenerbahçe yenince doğal olarak bi tepki görüyosunuz. belki biraz abartılı bu tepkiler ancak siz kıvılcımı başlatıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar