cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 çünkü saçma sapan bir yabancı sınırlaması var (kendi adıma saçma sapan olduğunu düşünüyorum evet) ve bu yabancı sınırlaması devam ettiği sürece gökhan zan, serdar özkan gibi adamlar oynamaya devam edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 pardon? hatayı yapan hem zapo hem gökhan zan. benim tek problemim yenilen gol de değil ayrıca gökhan zan ile ilgili. gökhan zan çok iyi bir oyuncuymuş gibi konuşup futbol cahili olduğunuzu kanıtlamayın burada boşuna. gökhan zan denilen şahıs zapo'nun attığı mukus olamaz açık ve net böyle diyeyim daha iyi anlarsınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ben bobo nobre ikilisinden nobreyi tercih ederdim bu maç için.Nobre daha hırslı gol atacaktı çünkü.Bobo ya güvenemiyorum artık eskisi gibi. Fena bi kadroyla çıkmadı aslında.Yorulan fenerin karşısına dinlenmiş holoskoyu çıkarıcaktı.Holosko daha çok pozisyon bulucak yaratacaktı.Çünkü hızlı oyuncu.Fakat cisse nin kırmızı kart tüm düşüncelerini yıktı.Ama en büyük hatası kırmızı karttan sonra değişikliğe gitmeyişiydi.zaten maç 2-1 holoskoyu hemen alması gerekiyordu. Sağ kanatta ekrem dağ tercihi ise çok iyiydi.Gökhan Zan formsuzdu haftalardır idman yapmıyordu doğru düzgün gökhan ı aldı.Garip bi kadroydu en optimist yaklaşımım bu. Şu takımdan İbrahim üzülmez,ibrahim toraman kesinlikle gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 suBzer0 said: işte tamam senin çizdiğin 7. çizgi ile kırmızı çizgi paralel demişsin uzaklaşıyor gibi gözüksede paralel demişsin. Ama senin koyduğun resimde yol uzaklaştıkça daralıyor di mi? Peki 7. çizgi ile kırmızı çizgi arası neden uzaklaştıkça genişliyor? Anlamıyorsan senin kapasite sorunundur suBzer0, gerçekten sıktın. İddia eden tek BJK'li bile sen kaldın, demek bu adamların kekleyebileceği kadar az biliyormuşsun bana öğretmeyi teklif ettiğin işleri. Perspektiften dolayı gözü aldatan bir fotoğrafımız var. Uzak mesafelerde cisimlerin ufak/yakında görülmesi olayı yani. İlkokul denklemini kuruyorum senin için. Fotoğrafta yaklaşır (iken) Gerçekte paralel ise Fotoğrafta paralel (iken) Gerçekte ne olur? Beyin yararlı bir organdır. Başka bişey demiyorum, yatıyorum hatta muhtemelen, insanlar artık anladığı için daha fazla uzaması sıkacak ve kirlilik yapacaktır. Kendi imkanlarınla çözersin sana zahmet, olmadı özel mesaj. Kolay gelsin. Cevap: uzaklaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Baggio said: ilk ispatın hakkında konuşayım önce, 6 ve 7 paralel kabul ediyoruz fb'nin çimlerini paralel sayıyoruz tabi- buna göre demişsin ki 7 neden matlab çizgisine paralel o zaman... perspektif101den girmişsiniz ama bir dikkatli bak bakalım 7 ve matlab çizgisine, onlar gerçekten paralel mi yoksa geniş gelip daralıyor mu? üstelik 7'yi tam bile çizmemişsin, reklam panolarına kadar gitmesi lazım ki o zaman çok açık anlarsın paralel olmadıklarını. aksine geniş gelip daraldığını... ek olarak matlab çizgisinin direkt cahillikle ortasaha çizgisinden çekildiğini düşünüyosun ki o zaman o süper sarı çizgilerinin de kırmızı çizgiye paralel olması gerekirdi. sarı çizginin matlabla çakışması matlab'ın photoshopla çizgi çekmekten öte bi hesaplama yaptığının da kanıtıdır ayrıca. ikinci ispatında da 7. çizgiyi sonuna kadar çekmediğin arkadaki reklam panolarından belli oluyor. bunu belirtmiştim zaten. şimdi asıl demek istediğime geleyim. ben bu resmi koyarken şike rörörö demedim senin kavradığının aksine. bu olay ilk değil ligtv'de. google'da bi kaç keyword ile bir fb forumundan da benzer bi konu buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ya kalkıp bi de adama kapasite falan demişsin. önce insan gibi tartış. senin çizdiğin çizgi matlab çizgisine paralel falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bi de tartışmaya ortadan giren hala hakeme laf atılarak koyduğumu sanıyor ki hakikaten çileden çıkarıyor. bu tip offside çizgisini çekme hataları ilk değil bu 1, ikincisi bu hakem ve kulüpler arası bir problem değil yayıncı kuruluş ve taraftarlar arası bi problem. ayrıca baggio kendi çizdiğini yanlış görüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bu Baggio'nun laflarına yönetimden filan biri herhangi bişey yapıcak mı? Yoksa kendi yollarımıza mı başvuralım? Yoksa onun gibi kalitesiz mi konuşalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 knoxville said: ilk ispatın hakkında konuşayım önce, 6 ve 7 paralel kabul ediyoruz fb'nin çimlerini paralel sayıyoruz tabi- buna göre demişsin ki 7 neden matlab çizgisine paralel o zaman... perspektif101den girmişsiniz ama bir dikkatli bak bakalım 7 ve matlab çizgisine, onlar gerçekten paralel mi yoksa geniş gelip daralıyor mu? üstelik 7'yi tam bile çizmemişsin, reklam panolarına kadar gitmesi lazım ki o zaman çok açık anlarsın paralel olmadıklarını. aksine geniş gelip daraldığını... ek olarak matlab çizgisinin direkt cahillikle ortasaha çizgisinden çekildiğini düşünüyosun ki o zaman o süper sarı çizgilerinin de kırmızı çizgiye paralel olması gerekirdi. sarı çizginin matlabla çakışması matlab'ın photoshopla çizgi çekmekten öte bi hesaplama yaptığının da kanıtıdır ayrıca. ikinci ispatında da 7. çizgiyi sonuna kadar çekmediğin arkadaki reklam panolarından belli oluyor. bunu belirtmiştim zaten. Ne diyorsun abi? :p Şimdi girdim baktım, 7 ile kırmızı çizginin arası birebir aynı, başta da sonda da. Bir pixel bile değişmiyor. İster kendin aç photoshopu bak, istersen ben (rengim kalmadı pembe yaptım :p) aynı selection'ı taşıyarak boyadığım mesafeleri upload edeyim. Bariz şekilde BJK yarısahasının ikinci renk değiştirme çizgisi, yani benim 7 diye üzerinden geçtiğim çizgi referans alınıp dümdüz kırmızı çizgi olarak sunuluyor. Siz de yiyorsunuz. Orta sahadan gelen sarı çizgi ise apayrı birşey, gerçekten mesajlarımı eksik okuyup cevaplayınca meseleyi boş yere uzatmış oluyorsunuz, kabak tadı veriyor. Sarı çizgi black'ten özel istekti, "orta saha çizgisini aynen taşıyabilir mi biri" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 7. çizgiyi tam çizmedin bi kere reklam panosuna kadar, matlab'a birebir paralel değil gayet geniş başlayıp daralıyor. ayrıca subzero'ya matlab çizgisinin direkt paralel çekildiğini söylemişsin ben o yüzden sarı çizgiden bahsettim. o zaman sarı çizgi paralel olurdu matlab'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 knoxville said: 7. çizgiyi tam çizmedin bi kere reklam panosuna kadar, matlab'a birebir paralel değil gayet geniş başlayıp daralıyor. ayrıca subzero'ya matlab çizgisinin direkt paralel çekildiğini söylemişsin ben o yüzden sarı çizgiden bahsettim. o zaman sarı çizgi paralel olurdu matlab'a. Mesajlarımı doğru düzgün okur musunuz, yeter ama. Aynı şeyi 20 kere yazmaktan sıkıldım, siz eksik okuyorsunuz diye de haksıza haklı diyecek değilim. Hayret bişey yani. 7 ile kırmızı paralel diyorum, orta sahayı (sarıyı) sadece black istediği için çizdim. yanlış olduğunu biliyorum, daha da sağa büküldüğü için beni destekliyor hem kendisi. Alın buyrun o zaman size yepyeni pembeli foto; Uzun pembeler ile kısa pembeler birebir eşit, isteyen açar ölçer. Birinde yarı yarıya gibi hayvani bir fark varken, diğerinde aynı seviyede bir pixel bile fark olmaması, gerçekten sahanın %5'lik bölümüne okları uzatmadım diye olabilir mi, mantıklı mı bu? Hayır, bahane olur olsa olsa. Uzatsam ne olacak, fotoğrafta paralel olduğu sürece sonsuza da uzatsak paralel gitmeyecek mi? Boşuna vakit harcatıyorsunuz yani cidden. İnsanın anlatabildiği karşıdakinin anlayabildiği kadarmış ya, o hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Söyleyecek şey kalmayınca da cevaplar bıçak gibi kesilir zaten, klasik. Maç olmuş bitmiş, fark kaçmış, skor veya hakem kararları değişmeyecek malum. Dolayısıyla sizin inanmanız veya kültürlenmeniz benim zerre umrumda olmayabilecekken dalga geçmek yerine hırslanmayın, yalanlara kanmayın diye birşeyler anlatmaya uğraşıyorum, resimler çiziyorum falan. Sonra kültürlü, nispeten efendi bildiğim suBzer0 bile saldırmaya başlıyor ve beynini önyargıdan dolayı algılamaya kapatıyor. Sonra daha açıklayıcı işler yaptığımda bir "kusura bakma" bile gelmiyor, 15 dakika eşşek gibi cevap bekliyorum gece yarısı. Ne haliniz varsa görün yav madem, NASI KOYDUK SDF'dan anlıyorsunuz anca demek ki. Bir daha öyle yaparız artık, ben yapmasam da yapan bol zaten, oynarsınız onlarla. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 hesap kitap yapıyoruz ekran başında. :) artık konuyu daha fazla uzatmicam zira benim dediğimi de sen yanlış anlıyosun. gerilmesin diye de susuyorum her mesajının sonundaki tavrından dolayı. sonra çıkıp vay efendim neden bekledim gecenin bi körü diyosun. ps > matlab oldu mu? ne diyeyim öfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Baggio said: Söyleyecek şey kalmayınca da cevaplar bıçak gibi kesilir zaten, klasik. Maç olmuş bitmiş, fark kaçmış, skor veya hakem kararları değişmeyecek malum. Dolayısıyla sizin inanmanız veya kültürlenmeniz benim zerre umrumda olmayabilecekken dalga geçmek yerine hırslanmayın, yalanlara kanmayın diye birşeyler anlatmaya uğraşıyorum, resimler çiziyorum falan. Sonra kültürlü, nispeten efendi bildiğim suBzer0 bile saldırmaya başlıyor ve beynini önyargıdan dolayı algılamaya kapatıyor. Sonra daha açıklayıcı işler yaptığımda bir "kusura bakma" bile gelmiyor, 15 dakika eşşek gibi cevap bekliyorum gece yarısı. Ne haliniz varsa görün yav madem, NASI KOYDUK SDF'dan anlıyorsunuz anca demek ki. Bir daha öyle yaparız artık, ben yapmasam da yapan bol zaten, oynarsınız onlarla. İyi geceler. Her postunun sonuna eklediğin tavır insanı bu şekilde değiştiren. Özellikle bu topiğin başından beri konuşmalarıma , tavırlarıma dikkat ettim. Hep iyi şeyler söyledim ama senin o post sonlarına eklediğin süslü cümleler ve karşı tarafı küçümsemelerin onun beynine , kapasitesine laf etmen beni böyle yapan. Neden sustuğuma gelince , bu tavrın devam etmemesi içindi ayrıca knoxville bnm söylemek istediğim herşeyi burda söylüyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ahahahah ne hale gelmiş topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Lorrotar said: DoubleW said: Elit olduğumu nerden çıkardın sen , yazılarının tamamında yine yaptığıun gibi kendi kesin kararına varıp , karşı tarafa çamur atıyosn, çok açık yazı yazmışsında anlamamışız , ben senin demek istediğini anladım katılmadığımıda sen anlamamışsın yazımdan , ama sen saçmalamışsın tamamen saçmalık yazdıkların, 3büyük yok 2 büyük dedin konuyu alakasız yere çektin destek görmek için özellikle bunu belirttim tutmadı zaten, şimdi ezik takımınız var diyosun, yahu 55dk 10kişi oynayan takıma karşı gol atamayan benim takımım mı? senin bana demeye çalıştığın şeyi ben daha güzel bi üslupla sana diyorum takımınız ezik diil fakat futbol fakiri diyorum.sana anlatamıyoruz bunu, anlatmak için birkaç cafcaflı kelime lazım, bunları kullanmayınca da elit olmakla suçluyosun, gerçi yazılarında herkes görmüştür tutumunu net şekilde..anlaşıldı mı aga? ben mi anlatma özürlüyüm sen mi anlama özürlüsün? bak.ilk postum.mumu inönüde gerçekten tarihi fark yiyeceksiniz demiş,ben alıntı yapıp eziksiniz ne fark atması demişim.sonra sen benim mesajı alıntı yapıp fener yendi bjk iyiydi yazarlarınızı oku futbol fakiri fener vb şeyler demişsin. ben maçla ilgili laf etmedim,beşiktaşla ilgili laf ettim,sen çıkmış fener yendi ama bjk kötüydü bunu yazarlarınız bile diyo falan fistan laf etmişsin.ben maçla ilgili konuşmuyorum zaten ok?beşiktaş dandik bi takım diyorum ben derbide ezdik biçtik demiyorum. sen çıkmış hala yok 55. dk da kırmızı kart görmüş takıma gol atamadınız ezik benmiyim vb saçma sapan şeyler söylüyosun.ben genel konuşuyorum maçla ilgili değil.çıkmış bide dediğimi anlamamışsın yok 2 büyük var deyip gs sempatisi kazanmaya çalışıyosun konuyu değiştiriyosun falan diyosun. ben topiğe yazmaya başladığımdan beri beşiktaşın dandik bi takım olması hakkında yorum yapıyorum ve o konuda şeyler yazıyorum,2 büyük var demek beşiktaş dandik demek,deivid 35m den chelsea gol atarken beşiktaş metalist maçında ortasahadan gol yiyodu demek de beşiktaşın dandikliği hakkında yani.benim konu değiştirdiğim falan yok ben beşiktaş dandik diye yazmaya başladım öyle de devam ediyorum.sen anlama problemi olan benmişim gibi hala saçma saçma şeyler yazıyosun. Sen hem anlatma hem anlama özürlüsüsün, defalarca beşiktaş ezik takım diyosun bunu kendine göre ispatlayabilcek bile durumun yok, sadece oyuncularının adını değiştirip bok atıyosun. yahu kardeşim beşiktaş ezik diyosun , büyük takım diil diyosun da beşiktaş neden ezik, ligde fenerin üstünde , maçta daha iyi oynadı diye mi ( sizin efsane yazarlarınızı göstererek söylüyorum bunları ), gözünü sevim 1 tane saçma örnek vermeden anlat durumunu ya..verdiğin örnekler saçma ötesi, telloda delgadoda efsane goller atıyolar oyuncunun kalitesiyle alakalı bu durum biraz, deividin attığı golde kendi kalitesine yakışır bi gol...git fanatikliğini farklı yerlerde yap at gözlüğü takmış bi fanatiksin , hala da yazıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ligtv nin çektiği çizgi yamuk ötesi değil. Ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilmem. Ama bildiğim bişey var fifa talimatı tartışmalıysa oynatın futbol gol oyunu seyirci gol görmek istiyor milimlik ofsaytlarla oyunu durdurmanın anlamı yok kuralın konuluş amacına aykırı hareket etmeyin diyor. O yüzden buz gibi gol Beşiktaş defansı kale vuruşundan gol yiyorsa sorunu biraz kendinde aramalı böyle şeylerle uğraşmasınlar. Cisse'nin ilk sarı kartı saçmalık mesela ama tekrar bakınca 2. nin de allahın emri olduğu görünüyor çok net sarı kartın var öyle yada böyle çıkmış gidip öyle hareket yapamazsın. Fenerbahçe iyi top oynamıyor kendilerini kandırmasınlar ama bu maçı kazanmış fenerbahçe ve bu maçla ilgili şaibe arıyorsa beşiktaşlılar bence bakmaları gereken yer bir hafta önceki maçında luganonunun 3 ayrı pozisyonda sarı kart gerektiren durumlara düştüğü halde 1 tane bile görmeyip cezalı duruma düşmemiş olması ki zaten şuan Fenerbahçe'nin en önemli oyuncusu lugano... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 adam suç duyurusu yapmış. quote edeydin lorrotar beni aratmasaydın o mesajı yazdığını görememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 matlab yalan soylemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 deathl0rd said: beşiktaşlılar bence bakmaları gereken yer bir hafta önceki maçında luganonunun 3 ayrı pozisyonda sarı kart gerektiren durumlara düştüğü halde 1 tane bile görmeyip cezalı duruma düşmemiş olması Abi ben bunu unutmuştum yazmayı. Bu bir klasiktir aslında önceden fener kayseri ile maç yapıcakken mehmet topuz veya gökhan ünal cezalı olurdu mesela bu da farklı bir örnek. Ama unutmuşum pardon bunlar ağlamaktı di mi? Ulusoy gitsin diye inim inim inlemek ağlamak değildi ama pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Bu ligtv fotosunda top ayaktan çıkmış yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 top ayaktan bi kere cikar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yenilginin faturasını, fenerbahcenin bi onceki hafta macına baglamak pek guzelmıs yahu :) daha nereye kadar gıdıcek merak edıyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yaw kapatın şu bahsi yazmayım yazmayım diyorum eze eze yenildik yav bu kadar top vuvarlak işte girmedimi girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 abi hakikaten efsanesiniz ya ulan kaç gün geçti hala neyi tartışıosunuz 2 gün boyunca maç mı tartışılır lan bi gidin bi iş bulun kendinize maç bitmiş 3 puanı alan almış ofsayt olsa dahi zamanın ronaldonun (yanlış hatırlamıosam ismi) attığı ofsayttaki gole bakın öef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar