Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Ben çizerek, açıklayarak, gayet bilimsel açıklamamı yaptım. İtirazın varsa quote eder veya kafana takılan yeri çizer gösterirsin. Yoksa ileride yerçekimini de inkar eden hangimiz oluruz bilemiyorum :)
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 okalara bak cüney arkının okları gibi olmuş dirdi teknik resim hocamız zamanında . sen çizdiğine inan biz inanmıyoruz resmen ofside quiza hakemde bunu göre göre görmemezlikten geldi işte kiew affedmiyecek orda hakem sizi kollamayacak bunu unutmayın tarihi fark olur kiew 9 tane atar
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 2pacAmaruShakur said: sen çizdiğine inan biz inanmıyoruz resmen ofside quiza Cahilsiniz veya at gözlüğünü çıkartamıyorsunuz demek ki, kusura bakma. Perspektifi daha nasıl anlatabilirim bilemiyorum, dikkatli okursan anlarsın belki. Çok büyük konuşup çok büyük patlıyorsunuz malesef, sonra kabullenmeyi sindiremiyorsunuz tabii. MATLAB ÇİZGİSİ iddiasını gördükçe de daha çok gülüyorum yani eheh, en yakın saha çizgisine perspektifsiz paralel bir çizgi çekip Güiza'nın ayağına değene kadar taşırsanız Paint'te de yaparsınız aynı çizgiyi, Matlab neymiş :p İki tane koordinat ekleyip bilimsel, doğru gibi göstermeye çalışan zavallı BJK taraftarından ötesi değil olay. 2pacAmaruShakur said: kiew affedmiyecek tarihi fark olur kiew 9 tane atar Başkasının şeyiyle gerdeğe girenler vol. 219 ayrıca :p Bu filmi daha yeni görmüştük 9 Kasım'da. Ayrıca bkz. imzam.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hocam hocam perspektif diyorsun bizi yiyorsun gibi geliyor hocam banada.Anlamadığım bişey var. Ortasaha çizgisi düz bildiğim kadarıyla.(Gerçi kadıköy bu belli olmaz. Totem yapmak için yamukta olabilir)Peki ortasaha çizgisi / böyle düşerken lig tv çizgisi niye böyle düşüyor ? teşekkürler.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Saha çizgilerininin üzerinden lacivertle geçtim işte black, daha ne yapayım? Orada da yok mu aynı durum? Mesafeler alt taraftan 10cm ilerlerken üst taraftan 4-5cm ilerliyor perspektif gereği, sebebi o.
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 perspektif demişsinde hakem sonucta bilfiil sahada ve düz bi cizgiden gormesi lazım dimi.aynen orta saha cizgisi gibi düz bi cizgi cekildigi zaman ofsayt mı deil mi?
NoS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Aslında güiza nın pozisyonunda aragones offside resime iyi bakarsak aragones yardımcısı ve can arat bariz bi şekilde offside ayrıca matlabın parabolünü 2x+5 inden çıkan sonuçta digitürk decoder satmak istiyor o değilde eskiden bi dizi vardı comedy max de çok severdim ona ne oldu acaba Holoskoyu da aragones sokmamış ayağına kapanmış m.d nin ağam alma nolursun diye hayır abi maç bitti fener 3 puanı aldı hala hangi dünyayı tartışıyorsunuz bitti bu maçta gelecek maçlara bakılacak artık ne bu adam kalkıp aşırtmış rüştü nün üstünden enfes bi gol olmuş bitmiş Ayrıca kievi biraz aş da gel kharkiv var oralarda bi yerde ah ah ne güzel memlekettir oralar dimi efendim
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Hakemin yandan bakmasıyla senin dediğinin ne alakası var? Black ve moonfall için gelsin şu temel öğreti; bu yol daralıyor mu, yoksa bize mi öyle görünüyor? Bize / diye görünmesi onun | | olduğu gerçeğini değiştirir mi?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Ortasaha çizgisine düz bi çizgi çekip onu oraya kadar çekebileceğimiz program var mı ? photoshop yapıyor mu ? Bilen biri yapabilir mi ? Çizgide ortasaha çizgisi referans alınacak.Öyle bi çizgi mümkün mü ?
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 abi bilgisayarda resim üstünde ortasahaya çizgi çekip onu aşağıya indirsen doğru bir sonuç vermez gibi geliyor bana en güzeli şu yan çizgiye açılarla çizilmiş olan gibi geldi bana
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Yahu orta saha çizgisi düz de öbürleri yamuk mu, bu kadar basit birşeyi anlamamanıza hayret ediyorum. ALTI ile YEDİ çizgileri gerçekte 100% PARALEL. Bizim gözümüze ise bu resimde ne kadar yamuk görünüyorlar, değil mi? Peki birbirine bu kadar yaklaşan 6 ve 7 çizgileri (bkz. black'ın deyimiyle / olması) gerçekte aslında paralel (yani düz) ise, bu resimde gözümüze göre paralel olan çizgiler gerçekte nasıldır? Birbirine paralel falan değildir, uzaklaşıyorlardır. Bu da ilkokul 4-5 gibi öğrendiğimiz doğru orantının bir uygulaması.
GEd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Daha önce bir konuda da yazmıştım , en temizi hakemlere ,yan hakemlere birer entregre çip takmak, baksana daha bilgisayarın gördüğünü göremiyor yazıklar olsun öyle hakeme hehehe
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Abi dik baktığında perspektif olmaz mı? / bu şekilde. Çapraz kamerada bildiğim kadarıyla sağ çaprazdan sa çizgiler sağa yatık gözükür ama lig tv çizgisi sola yatık gözüküyor. Ben iki çizgiye bakıyorum beşiktaşlıların yada senin çizdiğin çizgilerden bahsetmiyorum. Bana öyle geliyor belki de diğer çizgiler göz yanıltıyor.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 İşte sana öyle geliyor, bilmiyorsun ve iddia ediyorsun çünkü. Sağ çaprazdaki kameradan çizgiler de sağa ıraksayarak giderse sahanın dikdörtgen olma ihtimali var mı sence? Alın buyrun bu SARI ÇİZGİ de ORTA SAHA ÇİZGİSİNİN BİREBİR KOPYASI, uzaktaki BJK oyuncusunun ayağından geçen hali. İstemiştiniz, koydum. Buna doğru diyeniniz var mı? MATLAB ÇİZGİSİ(!) ile de kıyaslayın, belki birşeyler anlarsınız sonunda. Çizgiler uzaklaşıyor gibi görünse de paralel, üç gram Photoshop biliyorsanız deneyebilirsiniz. Ayrıca kanıtını da koyayım ağlaşmaya yer kalmasın: Koli mar.
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 dik-çapraz bişi değişmiyo sadece perspektif çizerken belirlediğin nokta değişiyo o kadar dikteki gibi olduüundan daha az bi sapma olur ama yine de epey yamuk görünür gözümüze
can Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ne entel bi futbol forumu bu boyle cizgiler perspektif falan
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yalnız baggio yönetmiş... bu konuyu görsele taıyın plz hatta tuto olsun.. perspektif101
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Yani bir akıllı kuyuya bir taş atıyo, 40 beşiktaşlı taşı çıkarmaya uğraşmayıp peşinden atlıyo. Helal.
nocom Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 knoxville said: :O http://img224.imageshack.us/img224/4818/ofsaytfbbjkei6.jpg iyiymiş
nocom Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Baggio said: İşte sana öyle geliyor, bilmiyorsun ve iddia ediyorsun çünkü. Sağ çaprazdaki kameradan çizgiler de sağa ıraksayarak giderse sahanın dikdörtgen olma ihtimali var mı sence? Alın buyrun bu SARI ÇİZGİ de ORTA SAHA ÇİZGİSİNİN BİREBİR KOPYASI, uzaktaki BJK oyuncusunun ayağından geçen hali. İstemiştiniz, koydum. Buna doğru diyeniniz var mı? MATLAB ÇİZGİSİ(!) ile de kıyaslayın, belki birşeyler anlarsınız sonunda. Çizgiler uzaklaşıyor gibi görünse de paralel, üç gram Photoshop biliyorsanız deneyebilirsiniz. Ayrıca kanıtını da koyayım ağlaşmaya yer kalmasın: Koli mar. koyu renkteki çim ile acık renkteki çimi görmeyecek kadar mı bunadın sen ?
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Orjinaline bak da öyle yorum yap, boşu boşuna rezil olma. Çektiğim 6 ve 7 çizgileri, BJK yarısahasının ikinci dilimini (koyu alanı) belirleyen çizgiler. (Sarı çizgiler başka şey için, lacivertler alan çizgileri. Son mesaja dalmakla olmuyor yani.)
nocom Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 lig tv nın cektıgı hattın kalan kısmındakı koyu renkli bölüme bak. orada birbirinden farklı iki kısım var. acık renkli kısımdan girip koyu renkli kısıma kadar uzatmış. bunu yapabilmesi için yamuk çizmesi lazım. ilkokul seviyesine ineyim mi daha anlaman için ?
Öne çıkan mesajlar