Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 2pacAmaruShakur said: kapak olsun buda size Hayat ışığım söndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 2pacAmaruShakur said: adamınbiriyle iddaya girdik eğer beşiktaş kazanırsa o kadıköy bile farketmiyo alayına çarşıymış(fenerbahçe) yazcak imzasına eğer fenerbahce kazanırsa ben imzama kadıköyde haddimizi bilcez (beşiktaş) yazcam Ne kofti iddiaymış arkadaş bu da, maç akşamı 23.00'dan sonra yazıp, ondan sonra sıfıra yakın mesaj atıp, sabah kalkar kalkmaz da değiştirmek şeklinde miydi iddianız? edik: Mumu nerde bi de allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 evet imzam o şekildeyken prt scr aldı daha ne işte ölene kadarmı orda durcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 11 kişi olsak seni bile gömerdik sahaya baggio. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Bir sonraki maç haftasına, ya da en azından bu haftasonu bitene kadar durabilirdi, mantıklı olan bu. Neyse sizin aranızda artık madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bLackcha0s said: 11 kişi olsak seni bile gömerdik sahaya baggio. =) Avunmaya devam. Dün sarhoştun falan, tekrar söyleyeyim; teyzenin bıyıkları olsa ile futbol yürümediği gibi, goller de 11 kişiyken oldu. Cisse'ye mi kızarsınız, değişiklik yapıp Cisse'nin yerine adam çekmek yerine yarım saat oyunu izleyen Denizli'ye mi, size kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Maç öncesi yorumum fena şekilde yanıldı...Açıkçası bayık bir maç bekliyordum aksine heyecanlı,pozisyonlu bir maç oldu özellikle ilk yarı çok çekişmeliydi.. Beşkitaşı ilk yarı beğendim hatta yedikleri ilk golden sonra bile maçı alacaklarını düşündüm ki golu attıla,iyi de pozisyon bulup oyunu kontrol ettiler...Delgado ilk yarı oldukça etkiliydi.. Fener 2.yi buldu müthiş bir hata sonucu,Okçu güzel attı,Cisse kartı görünce de ki ben kartların çok da yanlış olmadığı kanısındayım ama tekrar izlemem gerekir belki,Fener kontrolu eline aldı.. Yanlız birşey dikkatimi çekiyor,mesela 2. yarı o kadar gol kaçırdı Fener,eminim rakip Gs olsa o topların çoğu bir şekil kaleye girer(girmeyecekler bile) maç farka giderdi,rakip Bjk olunca girmiyor... Ayrıca fenerbahçe'nin 2 derbi de de ilk yarılarda iyi oynamamasına rağmen önde kapatmasını ve maçı ondan sonra koparmasını derbi şansı olduğunu düşünüyorum...Rakip daha iyi oynamasına rağmen hata veya şans bir şekil bulduğu goller hayat veriyor... Kısaca zevkli maç oldu bence,tarafsız gözle bakınca heyecanlıydı maç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Abi olay gayet açık ve net bence. Fenerbahçe büyük takım ve porto yenilgisinden çıkıp seyircisi önünde telafi maçına çıkıyor. Bu maçı almıcakta hangi maçı alıcak fenerbahçe? Bakın Fenerbahçe'nin geçmişine hep bu çekilde bir geri dönüş durumu vardır. Hakemin maça etkisi yoktu diyen adam yalan söyler abi , tabiki Beşiktaş'ın kaybetmesinin tek sebebi hakem değil böyle bişey söylemiyor kimse de ağlamıyor bana göre. Bence çok güzel devam eden bir derbi o kırmızı kartla .ok oldu bence. Neyse bence oynadığı futbol ile Beşiktaş bu sene şampiyonluğun en büyük adayıdır bence. Fikstür avantajını iyi kullanırsa (2. devre bütün derbiler inönüde) şampiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bence bmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 2pacAmaruShakur said: kapak olsun buda size ahuahau şerefli ikincilik ve yenilgilerden paflara terfi etti jimnastik klübü taraftarı>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Cintonik said: gene kan aldık :) Cintonik said: kan aldık muhtelif yerlerden. adam 30 küsür sayfa boyunca şunun gibi mesajlar atmış önce kanı nereden aldıklarını sölememiş sadece kan aldık demiş, bakmış ilgi yok ya da yeteri kadar kişinin canını sıkamamış, kışkırtamamış bu sefer kan aldıkları yerleri kendince tarif etmiş, bi önceki yeterli ilgi bulmayan mesajını pekiştirmiş bu da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 burdayım baggio, kız arkadaşımdaydım giremedim nete. eskiden hakem zannettiğimiz insanlar bütün takdir haklarını fenerden yana kullanıp, seyirci baskısını ve büyük maçları kaldıramadığını göstereceğini bilseydim o imzandaki lafı söylemezdim. ha imzanı şimdiden değiştir bunu yaz, inönüde gerçekten tarihi fark yiyeceksiniz. ayrıca sevinin, 10 kişilik bir takıma karşı bile kendi sahana hapis, 90 dakika ezile büzüle oynadığınız maçı zar zor 2-1 kazandığınız için sevinin. hakikaten sevinin. fenerbahçe'nin büyüklüğü budur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 2pacAmaruShakur said: kapak olsun buda size ya fenerli diilimde sen bunu yazınca sesli güldüm be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Beşiktaşlı arkadaşlar kusura bakmasınlar da,bende Gsliyim,maçı tarafsız gözle izledim... Evet beşiktaş yukarda dediğim gibi ilk yarı çok iyi oynadı,maçı koparabilirdi.. Ama 10 kişi kaldık ama ezilmedik,fenerbahe ezik büzük oynadı demek ne kadar doğru bilemiyorum,fenerbahçenin bir sürü yakaladığı pozisyon var,onların yarısını atsa fark olurdu,şimdi fenerbahçe ezik büzük oynadı diyemeyiz,gene diyorum beşiktaş 11 kişi olsa maçı alırdı bence,ama 10 kişi kaldı,fener maçı aldı.. Ama yok bjk 10 kişi kaldı,fener sadece kendi sahasına hapsoldu,pozisyon bulamadı hem 10 kişi kaldık hem golleri biz kaçırdık derseniz de haksızlık olur...Güiza nın kaçırdıkları akla hayale sığmaz,Hakan Şükür aynılarını atamasa aylarca konuşuruz... Yine söylüyorum rakip Gs olsa o topların hepsi bir şekil kaleye girerdi,beşiktaşın şansı girmedi maç 2-1 bitti... Beşiktaşın 10 kişi kalması herşeyi altüst etti kabul,ama farklı da olabilirdi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mumu said: ha imzanı şimdiden değiştir bunu yaz, inönüde gerçekten tarihi fark yiyeceksiniz. yemezsek modluğu bırakcan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 cavanagh said: Cintonik said: gene kan aldık :) Cintonik said: kan aldık muhtelif yerlerden. adam 30 küsür sayfa boyunca şunun gibi mesajlar atmış önce kanı nereden aldıklarını sölememiş sadece kan aldık demiş, bakmış ilgi yok ya da yeteri kadar kişinin canını sıkamamış, kışkırtamamış bu sefer kan aldıkları yerleri kendince tarif etmiş, bi önceki yeterli ilgi bulmayan mesajını pekiştirmiş bu da güzel ama kan aldık yahu :) nerden aldığımızı sen benden daha iyi biliyosundur.hissetmişindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mumu said: inönüde gerçekten tarihi fark yiyeceksiniz. yahu anadolu takımından farkınız yok be ne 3 büyüğü fakir herifler.kendinizi ne zannediyosunuz yani.tarihi farkmış zartmış zurtmuş.millet roberto carloslarla milan baroslarla uğraşsın siz yabancı diye zapo holosko cisse bongo mango zango diye tıraş tıraş adamlar getirin bide şampiyon olucaz fark atıcaz diye ahkam kesin.2003 yılında bi şampiyon oldunuz o gün bugündür adam gibi lider olamadınız siz ne şampiyonluğu ne tarihi farkı?son 5 maçtır dalga geçiyoruz siz bi yenin bizi sonra atarsınız farkı. FARK ATCAZ MEUAHEAUHE diye geliyosunuz paketleyip gönderince de ağlama duvarına çeviriyosunuz burayı. maçtan önce çok konuşma huyunuzdan vazgeçene kadar bu böyle gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 KARTAGOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 simdi izleme firsati buldum anca ozetini, maci izlemedim ama ozette bakarsak fenerbahce guizayla cok kacirmis, yani adam iyi niyetli bir golcu olabilir ama cok kaciriyor, bu kadari da fazla yani, rahat 3 gol olabilecek topu var en az, hepsinde bosa sallamis ayagini, hani bu adam nasil ispanya gol krali olmus anlamadim. onun disinda ama macin kalaninda besiktas ustun gibi gordum ben. gayet daha planli programli ataklar yapilmis, bir de zamanlama hatasi cok yapmis besiktas hem yedigi gollerde hem de ofsayta dusup sayilmayan iki kaleye giren topta, biraz daha iyi zamanlama yapilabilse skor farkli olabilirmis. saglik olsun, baska maclarda ayni hatalar yapilmaz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Cintonik said: cavanagh said: Cintonik said: gene kan aldık :) Cintonik said: kan aldık muhtelif yerlerden. adam 30 küsür sayfa boyunca şunun gibi mesajlar atmış önce kanı nereden aldıklarını sölememiş sadece kan aldık demiş, bakmış ilgi yok ya da yeteri kadar kişinin canını sıkamamış, kışkırtamamış bu sefer kan aldıkları yerleri kendince tarif etmiş, bi önceki yeterli ilgi bulmayan mesajını pekiştirmiş bu da güzel ama kan aldık yahu :) nerden aldığımızı sen benden daha iyi biliyosundur.hissetmişindir. eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ahaha muzaffer takımın taraftarı banlenmiş. gerenk yok. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ellerin dert görmesin zegna=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Lorrotar said: Mumu said: inönüde gerçekten tarihi fark yiyeceksiniz. yahu anadolu takımından farkınız yok be ne 3 büyüğü fakir herifler.kendinizi ne zannediyosunuz yani.tarihi farkmış zartmış zurtmuş.millet roberto carloslarla milan baroslarla uğraşsın siz yabancı diye zapo holosko cisse bongo mango zango diye tıraş tıraş adamlar getirin bide şampiyon olucaz fark atıcaz diye ahkam kesin.2003 yılında bi şampiyon oldunuz o gün bugündür adam gibi lider olamadınız siz ne şampiyonluğu ne tarihi farkı?son 5 maçtır dalga geçiyoruz siz bi yenin bizi sonra atarsınız farkı. FARK ATCAZ MEUAHEAUHE diye geliyosunuz paketleyip gönderince de ağlama duvarına çeviriyosunuz burayı. maçtan önce çok konuşma huyunuzdan vazgeçene kadar bu böyle gider. yahu siz kendinizi ne saıyosunuz onu anlamadım, berbat bi fener işte , futbol özürlüsü bi takımsınız ötesi yok, inanmıyomusun beşiktaşın daha iyi olduğuna bari aç oku kendi yazarlarını, can bartuya ,altan tanrıkulu bunların bugunku yazdıklarına bak, at gözlüğüyle maç izlersen anlamazsın bişey.fener kazandı beşiktaş daha iyiydi işte bukadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Duyan da o kadar golü BJK kaçırdı zannedecek. "Atma Ziya, din kardeşiyiz" derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hatıralar sarmış 4-1 yanımızı 2 de 1 aklımıza geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar