demode Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 destruction için hangi skillere vermek uygun olur heroic dungeonlarda oynamak için düşünüyorum,fire yada shadow hangisini önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Son expansion la birlikte destro warlock oynamak gerçekten çok zor yani crit'ler çok düştü ve yükseltebilmek için baya bir crit kasman gerekiyor. Bende 220 crit varken crit chance %13 oluyordu destro talent'la ve hiç bir verim alamıyordum. Sana bi talent önereyim dilersen bunu kullan. Bu talent'le raid'lerde genelde ilk 3'e girebiliyorum. dene istersen tavsiye ederim. Warlock Talent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ahh şu talenta bakmayı çok isterim ama şuan işteyim ve giremiyorum o sitelere malum banlı siteler işyerinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 heyecanlandırmim seni o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yaa çok sağol çok memnun oldum jestine.Talentını inceledim akşam evde deneyecem.Şey düşündüm destructionda incinerate+immolate kombosu gene iş yaparmı?Aklım orada kalıyo hatta yanına imp imp verip bişiler çıakrmı ortaya diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=IZ0xIzsgMq0sxzZVchqr0uV Coa (Molten Core proclaması için) > Immo > Inc gibi bi rotation kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=I0xZfbc0cZVchqr0uVkAcst Rotasyon da basit, immolate+corruption+chaos bolt+coa+inc+inc+inc diye devam ediyorsun immolate süresi bitene kadar. immolate in bitmesine yakın conflag atıp blackdraftten gelen haste ile aynı rotasyon baştan. Hatta imp ni de kullan aktif olarak ve spell stone sür. En azından ben böyle yapıyorum ve çok rahat 3k dps görüyorum raidlerde şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=IZcxczcxZVcGqM0uVsA0ct max dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 pyro 3k dps görüyorum derken dps per sec mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 patchwerk 4.300dps 0.20.51 http://www.wowhead.com/?talent=IZfhczcxZVcGVr0uVoAcsu Healtstone ve shadowfury tamament senin seçimin. Heroic yapıcaksan Shadowfury çok çok imba bir skill. Hs de raidler için olmazsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Fin said: http://www.wowhead.com/?talent=IZcxczcxZVcGqM0uVsA0ct max dps. Yeni baktım talente de, Backdraft oldukça iyi bir talent, pas geçme taraftarı değilim. Sadece immolate atarken sıkıntı veriyor -GCD yüzünden takılma oluyor- onun harici CB ve immolate sonrası incinirate için muhteşem %30 haste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Argue said: patchwerk 4.300dps 0.20.51 http://www.wowhead.com/?talent=IZfhczcxZVcGVr0uVoAcsu Healtstone ve shadowfury tamament senin seçimin. Heroic yapıcaksan Shadowfury çok çok imba bir skill. Hs de raidler için olmazsa olmaz. Nasıl bir rotasyon kullanıyorsun? CB>Immo>CoA>*xInc>Conf şeklinde mi? Bir de kullandığın glyphleri yazabilir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 agony yok GCD den kurtarmak için doom atıyorum. Corruption sürekli up. immolate'in Son 5sn ye mümkün oldugunca 2 incinirate atıyorum. Conflagrate kaçırmamak çok önemli. Hemen arkasından CB->(corruption)(doom) ve en son immolate, bu çok önemli. Immolate sonrasında dot atmıyorum. Glyphler: major: %10 imp Corruption -shadow trance- ve immolate dot arttırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Skroce said: pyro 3k dps görüyorum derken dps per sec mi ? Evet. Bu arada Argue'nun talenti daha iyi olmuş, ben talenti sırf denemek için kafama göre vermiştim ve memnun edince öyle bırakmıştım ama eksikler varmış. Glypler de Argue'nin ki ile aynı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ya demonic sacriface kullanmıyormusunuz artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 pet %15-20 vuruyor artık birde chaos bolt alamıyorsun ki almalısın. (destruction oynıycaksan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Abi immolate dot arttırma gylph'ı hangisi, ben niye hiç görmedim, bi linkleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 http://www.wowhead.com/?item=42464 Glyph of Immolate Major Glyph Classes: Warlock Requires Level 15 Use: Increases the periodic damage of your Immolate by 20% but decreases its initial damage by 10%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Argue said: agony yok GCD den kurtarmak için doom atıyorum. Corruption sürekli up. immolate'in Son 5sn ye mümkün oldugunca 2 incinirate atıyorum. Conflagrate kaçırmamak çok önemli. Hemen arkasından CB->(corruption)(doom) ve en son immolate, bu çok önemli. Immolate sonrasında dot atmıyorum. Glyphler: major: %10 imp Corruption -shadow trance- ve immolate dot arttırma. şu dot attırma yı açıklarsan çok sevinecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 immolate atınca bi damage vuruyor ve daha sonra 15sn boyunca damage tikliyor ya; 1 üstte yazdıgım glyph ile o dotu %20 arttırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Efendi gibi Affliction oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Argue said: immolate atınca bi damage vuruyor ve daha sonra 15sn boyunca damage tikliyor ya; 1 üstte yazdıgım glyph ile o dotu %20 arttırıyorsun. ama direct vuruşunu %10 azaltıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 peki Argue, Fire and Brimstone talentının 5 üzerinden 3 olması, çok bişey kaybettirio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mortis said: peki Argue, Fire and Brimstone talentının 5 üzerinden 3 olması, çok bişey kaybettirio mu? Immolatein crit cıkma şansını azaltıyor, ve target üzerinde immolate warken attıgım incinirate ' in yanlızca son 5sn içerisindeki crit cıkma olasılıgını arttırmıyor. Bu arada daha bugun yeni bir talent daha denedim ve başarılı buldum. 11.21.39 http://talent.mmo-champion.com/?warlock=050330152200310511340000002050021001000000000000000000205003011350100000000000000&glyph=030415060203 Warlock için imp kullanması ve kontrol etmesi oldukça zor ve zahmetli, her nekadar area damageleri %80 yemesede yinede birçok kombatta ölüyor ve benim verdiğim destruction talentine göre imp olmazsa olmaz, paşa paşa 10sn cast ederek yenisini çıkartıyoruz. Bu yeni talent sayesinde gelen (+) lar: -pet yok -afflictiondan, agony ve corruption %10 bonus alıyor. -amplify curse sayesinde 0.5 sn gcd kazanıyoruz. -improved life tap (-) ler: -shadow & flame 4/5 te kalıyor. -impin kazandırdığı crit gidiyor -chaos bolt yok Petin öldüğü, işe yaramadığı kombatların bol olduğunu düşünürsek, bu talent bana oldukça mantıklı geldi. Dummy üzerinde diğer destruction talenti ile aynı dps çıktı. Güzel bir boss combatta test ettikten sonra daha detaylı bilgi vericem, bana oldukça başarılı olcak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bi raidde test ettikten sonra bize sonuçları iletirsin =) senin sonuçlara göre bi talent buildi yapıp ona göre item lara odaklanıcam raidlerde =) bir de şunu soriim, spellstone mu sürüosun firestone mu son olarka bi de şunu ekliim, en son talent buildinde soul siphon a 1 puan vermek yerine improved drain soul a 1 vermek daha mantıklı olmaz mi raid açısından , daha az threat yaratırsın. Yani life drain kullanio musun raidde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar