Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Vaşak değil zaten; Anadolu Vaşağı. Anadolu Kaplanı gibi, gerçi o zaten yok oldu; en son 70lerde görmüşlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 dasaaa said: velociraptor saldırırsa çömelin.. ARKADAŞIM YALAN YANLIŞ BİLGİLER VERMEYİN. RAHMETLİ REMZİ ABİMİZİ BU ŞEKİLDE KAYBETMİŞTİK. BEN KAÇARKEN O "ÇÖMEL LA ÇÖMEL LA" DİYE BAĞIRIYORDU ARKADAMDAN. SON SÖZLERİ OLMUŞTU BUNLAR, :FIRK: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 valla kimse şundan bahsetmemiş. bu adam muhtar ve işin daha kötü tarafı siz böyle bir hayvanı size saldırsa dahi öldüremezsiniz. jandarma öğrenirse çok feci... gidip ayıyı vursanız 14 milyar mı ne cezası var. ayı istediği gibi armutunuzu yer bahçenize dalar yolda karşınıza çıksa dahi birşey yapamazsınız. burda soyu tükenmekte olan bir hayvandan bahsediyoruz hapse bile girebilirsiniz. bu adam muhtar illa biliyodur çevrede ki hayvanları ben köyde bir ay kaldım öğrendim o kim bilir kaç senedir orada yaşıyor. şov için öldürülmüş gibi geliyor. günahını alıyorum belki adamın ama biz tilki vuramazken adam gidiyor vaşağı boğuyor... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Vaşağlara demokrasi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Milamber said: böyle bir hayvanı size saldırsa dahi öldüremezsiniz. ayı istediği gibi armutunuzu yer bahçenize dalar yolda karşınıza çıksa dahi birşey yapamazsınız. Oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 öyle abicim öldüremiyorsun işte gördün mü kaçıcan öldürürsende ödiyecen 14 milyarı... tek bir şartta öldürebilirsin oda kapının önüne gelirse yoksa her türlü ceza yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazanan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 dasaaa said: velociraptor saldırırsa çömelin.. mehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Herhangibir canlı sana saldırırsa kendini savunabilirsin. Hatta bu insansa ve kend savunurken kaza eseri öldürürsen bile ceza almazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yasasin hayvanseverler basmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 vahşi hayvan gördün gittin yanına süt veriyim dedin hayvan tırstı saldırdı sende boğdun öldürdün bu nefsi müdafa değil. ayı gitmiş armut yiyor yanına gittin saldırdı silahla vurdun öldürdün bu da nefsi müdafa değil. hayvan sana durduk yerde saldırmıyor ki kendini koruma amacıyla saldırıyor. pek tabi bu muhtar hayvandan uzak durup gitmesini bekleyebilirdi ama o hayvanı rahatsız edip kendisine saldırmasına vesile olmuştur. nefsi müdafa dediğinizde şöyle birşey değil adam gelecek omzuna vuracak sen tabancayı çıkaracan kafasına sıkacan? kanunda önlenemez tehdit olarak geçiyor bu saldırı. canın önlenemiyecek şekilde tehlikedeyse nefsi müdafa olur. hayvanın muhtara saldırısı önlenemezmiydi? elleşmeseydi böyle bir saldırı olmayacaktı. suç işlemiş oluyor bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 abi boğazını sıkarak öldürmüş, direk yalan ya. saldırgan bi kediyi boğazından tut bakalım noluyor, 3 saniye elini orda tutabilecek misin? vaşak bi de yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 hayvanseverlik diil insanlık. ha muhtarın yaptığı da mallık. eğer yurdumuzda olan, başka yerde olmayan nesli tükenen bir hayvanı böyle mal bir sebepten öldürmek içinizi cız etmiyorsa tartışacak bişi kalmamış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Earenwen said: abi boğazını sıkarak öldürmüş, direk yalan ya. saldırgan bi kediyi boğazından tut bakalım noluyor, 3 saniye elini orda tutabilecek misin? vaşak bi de yani eet kolunu parçalar, baya yara bere içinde olursun patileri kan getirtir kolundan. hayvan yaralı tabii onu unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ama yaralıysa da kendini öldürtcek kadar nasıl korkutmuş adamı öyle bişi var, adam bariz öldürmüş haber oluncada utanmış sıkmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 oha mükemmel bir hayvan. evcilleştirip beslicem evimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 valla kedi köşeye sıkıştığını düşündüyse saldırmıştır. onun dışında saldırmaz, kaçar. aslan olsa ok dicem de büyük bi kedi işte. fare filan yiyolar yemek olarak, aslan gibi bizon diil. insandan kaçar. ki sanmıyorum saldırdığına. eğer saldırsaydı iz bırakırdı, adamın dediği gibi 30dk vaşak ile boğuşup ağzı burnu kan içinde olmama imkanı yok wolverine olması lazım adamın. 30 kilo filan oluyo vaşaklar, ve öküz gibi tırnakları var. yaralı hayvan yatarken kafasına taş filan atmıştır, öyle sersemletip boğmuştur. ya da hayvan aşırı yaralıdır, ki öyle bir durumda öldürtecek kadar korkutabileceğini sanmıyorum. nese işte dediğim gibi yazık olmuş güzelim hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kitana said: oha mükemmel bir hayvan. evcilleştirip beslicem evimde evcilleşen vaşak olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Belki de hayvan adama hakkaten saldırmıştır illa hayvanın tarafını tutmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 olur mu hic Abso, adam koylu, cahil, rerore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bu arada "canavar" orta anadoluda vahşi hayvanlar için yaygın kullanılan bir terim. özellikle kurtlar için sanırım. kendim kırşehirliyim oradan biliyorum. küçükken köyde kurtlarda çok bahsedildiğini duydum ama kurt diye değil canavar şöyle canavar böyle diye. muhtemelen muhtarın aklında canavar derken masalsı bir yaratık yoktur. hayvan çok tatlıymış ama, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Vahşi hayvanın üstüne gidersen saldırır.Süt falan verilmez vahşi hayvana.Discoveryde bir timsah avcısı stewe irwin vardı her yırtıcıyla dalga geçiyordu ben izlerken yapma etme bi gün öleceksin diye izliyordum.Adam vahşi hayvanların içinde büyümüş o bile ölüyorsa vahşi hayvanla oyun olmaz.Bunun için okumuş-cahil olmaya gerek yok az mal olmasan anlarsın. Yaralı, savunmasız vaşağın üstüne gitmiş ;üstüne hayvanı öldürmüş.Şimdi hayvanın tarafını tutan yok çünkü burda hayvan oğlu hayvan muhtar kılığında geziniyor. Ayrıca kedigillerden olduğu belli bir hayvana da gulyabani muamelesi yapmak komik gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Absolut said: Belki de hayvan adama hakkaten saldırmıştır illa hayvanın tarafını tutmaya gerek yok. yok, gidip sevmeye filan çalıştıysa ve hayvan yaralı ve kaçamıyosa kesin saldırmıştır ona bişi diyen yok. ama işte olay zaten vahşi hayvanı gidip sevmemekte :) yani ben gidip ayının birini sevmeye çalışsam saldırır, sora öldürüp "e saldırdı bana" diyemem, allah akıl fikir vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 GERGE said: Vaşak değil zaten; Anadolu Vaşağı. Anadolu Kaplanı gibi, gerçi o zaten yok oldu; en son 70lerde görmüşlerdi. bu değilmi işte wiki Turkey: As "the fate of Turkey's wildlife lies with various governmental bodies holding often conflicting agendas and handicapped by a lack of skilled personnel and funding" unfortunately "there are no estimates of the number" of Eurasian lynx living in Turkey and possibly their number is declining due to legal hunting of the animal from August to the end of March every year. Bööööyle diyor gavurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 oha türü filan tükenmiyomuş dünyada en azından. türkiyede az da sibiryada maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar