Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Warrior ezer Warrior döver Warrior imba ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Gangren said: Warrior ezer Warrior döver Warrior imba ty Peki aga :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ulan bı kerede bıseyı begenın setleri begenmedık, dalarını begenmedık, naxxraması kestıler begenmedık. lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Warriorların genel felsefesi : Slide'im süründürür, Tankım öldürür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 naxx ı geri getiriyolar t3 leri nie getirmesinler, ki t3 ler en iyi tasarımlardan biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Frostfire seti bence çok güzel görünen bir setti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 warrior,rogue ve druid setleri gayet güzeldi bence =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Consept Art elemanları suan T8 Ve T9 cızımlerıyle ugrasıyorlardır. Hatta Tier olayına bambaska bır boyut bıle katacak yenılıklerle karsımıza cıkabılır Blizzard neticede Wotlk ile sahane bır cıkıs yaptı bunun gear acısındanda eksık kalmasını ıstemez. Naxxramas zaten vakti zamanında en iddialı en özen vererek yaptıgımız en begendıgımız dungeonumuz oldu dıyen blizzardın noltaljısıydı lore'a da uygundu (lich king'indi geri cagırdı...) o zaman bosslardan ne dusuyorduysa sımdıde benzerı dusuyor tıpatıp aynı degıl ama sorunda degıl. zaten kötü de değil (bence) Hem bunu tamamlayan unsurlarda var pelerin bot eldıven dagger/sword/mace/shield/staff/bow/xbow vs vs bunlarla bakın bırde. hem gecıs icin gıyecegınız bu gearlara adamlar cok ozenmıyorsa bu da anlasılabılır bır durum soyle kı adam t7 seti tamamlamak ıcın 10 kere naxx farm yapıyor ertesi gun upgrade babında saglam bı shoulder buluyor karizma marizma demeden pat dıye degıstırıyor. ee sholulderı cıktım ne kaldı setten? Şikayet etmeyelim bardagın dolu tarafını görelim sabredelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bazı setler hakkaten baya kötüymüş ya. hatta o kadar kötü ki raid dışında çıplak gezebilirim. Zaten zavallı paladinlerin t6 dışında güzel bi seti yok. heralde t8 çok guzel fln olck diye böle yapmışlardır diye umuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 naxx geri dondu deniliyoda, kel'thuzad kesildiği gün, geri geleceği belliydi zaten, questi o şekilde bitiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ben daha 80 olmadım ama borean tundranın güney batısında unattackable Kel'Thuzad var zaten. bir de dragonblight çok efsane bi yer olmuş gibi. ilk base'de paladinin biri askerlere naxx boss imagelerini yaratarak ders veriyordu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 palayla mage setleri hariç o kadar kötü görünmedi bana.shaman setinin niye göbeği açık bu arada? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Rogue seti güzel valla. dungeon setleri geçersek; T2>T3>T6>T1>T5>T4 ha t2 kafalığı outlands'de inanılmaz fazla kullandılar baydı ama kan kırmızı bf seti unutulmaz. :P Slayer'ın da helm hariç gayet iyi idi. karga kafalı t4 kabus. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Bu armor designlerlar acaba sınıf sınıf farkediyor mu? Varsa öyle birşey WTB Lock designer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Yav Druid haric classlar yıne ıyı kotu guzel cırkın tier/random falan bıseyler yapıp yakıstırıyoda benım main Druid suan artık baydı yav su formlarımıza bı ayar cekseler yada bear/dire bear/xyz bear falan gelse de oyle degısse goruntu aynı sey cat ıcınde gecerlı hadı swim ve travel formu gectım onları bu halıyle kabul edebılırım nolsa pek sorun olmuyo. Bu da olmadı gıydıgımız zırh soyle formdada yansısa... -Golden kompastaki Armored Bear yada Wowdaki Armored Bear Mount tarzı bı olay... Gerci metal giyemıyoruz armor derken zırh derken aklınıza o tur gelmesın ama ametal sert bişeylerde olamaz degil tabi :) *İddiasına varım Feral Tier 20 bu dedıgım gibi olacak :D Blizzard en sevdigi class feral druid diye okumustum bır yerlerden.Hani torpilimiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Druid Shapeshift görsel değişiklikleri Minor Glyphler ile sağlanacak. Hatta vardı bunlar betada bildiğim kadarıyla, şimdi neden kaldırıldı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ayrıca silahların görünümü üzerinde de çalışıyordu Blizzard en son, shapeshiftedken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Gundam olduk tekrar.. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Gangren said: Druid Shapeshift görsel değişiklikleri Minor Glyphler ile sağlanacak. Hatta vardı bunlar betada bildiğim kadarıyla, şimdi neden kaldırıldı anlamadım. Betada vardı birkaç tane görüntü değişikliği içeren Gylph evet. En son patchlerden biriyle de druid formlarının görünümleriyle ilgili birşeyler yapacaklarını söylemişlerdi ama bakalım... Yapsınlar artık bir zahmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Anlasilan T7 paticik alemini sarmadi, bakalim T8 ne olacak. Yanliz hakkaten artik yeni biseyler getirsinler ya, naxx geldi gene bunaldim terlemeye basladim o T3'umsu setleri gorunce, item dusuyor elim gitmiyor bidlemeye. Hele bu bizim 4xT6 kod adli curse'umuz yok mu, ona da lanet olsun ya. O T6lar kalacak diyor adam resmen, of be itemizasyonunu sevdigimin blizzardi, bi kerede biseyi adam gibi dusunde yap be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 aaa yok canım blizz oyle sey yapmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 hellfire set dedikodusu vardı lock içim tbc öncesi o iş yalan oldu anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 t8 modelleri belli bu arada CE alanlar kitabin artbook un son sayfalarinda gorebilir paladin direk soba olmus yanliz sdafasdf shamanda olabilir gerci ama plate bu basbaya ve semboller naruu sembolu filan warlock bu efm zaten wrathgate de putress den biliyoruz buda priest buda DK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Oyy oyy oyy Priest Tyrael'e benzemiş.Warlock evet Putress Paladinin bası nerde? kafası?... Ama T8ler Legendary olacak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Yalnız warlock direk Warhammer Zealot ile aynı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar