Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DK OP?


Unbannable

Öne çıkan mesajlar

yoo hicte op degıl benı dün aksam bi pala bıde 3 lvl ustum druid kestı he bıde warlock var.Druid kesti sureklı arkadan cıktı artis salamda vuruyor o bakımdan yoksa yalarım.Warlockta kestı oda feardan 1 lvl daha alıyım lichborne ye verıcem o zaman gorurum warlockları.Druid le warlocku kestım ama paladını goremedım bır daha denemek lasım,lvl 67 de 1v1 yapmsıtım paladınle cokta zorlamadı açıkcası bakalım 80 de durumlar nasıl betadakı gıbı doruyabılcekmı dk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lock, mage, druid, paladin, warrior, bir iki kerede enhance shaman bunlar en çok kestiğim(nasıl oluyorsa 69 oldum hala denk gelemedim rog, sp, elem shaman fln) classlar bunlardan denk geldikçe üstlerine atlıyorum daha 1 kere bile ölmedim, gerçi gördüğüm ally dk'lara da dalıyorum daha onlarada 40-50 kere daldıysam 1 kere 2lvl üstüme yattım o kadar. icebound açık olsunda gerisi kolay ^^

lock dışındaki classlara en ufak bir zorlanmayı geçtim rune tap bile yapmadan bitirdiğim oluyor, zaten ilk şoku atlatamıyor çoğu class lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benimde gördüğüm magelerin çoğu götü dönüp kaçmaya çalışıyor genelde ALLAH DK GELİYOR KARA KARA! diye bi panik mi yapıyorlar nedir bilmiyorum, zaten ilk dalan siz olursanız clotha 2 vuruşta rahat 4k çıkarabiliyorsunuz ki bu outland'de takılan bir magein canının ortalama %80-90ı oluyor, ayıp oluyor.

ama lvl 80e gelmeden bir ölçü olmaz şu kestiklerim 80 yapıp adam gibi görmem lazım, kaldı ki outland'de şu aralar dk harici takılan oyuncuların çoğunun ilk charıdır tahminen 70 charı olsa zaten onu kasar ya da meraktan dk kasar adam.

bir 80 olayım da neyse hâlim, çıksın falim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CC si olan, klasını bilen her kişi DK yı çok rahat keser OP felan değil insanlar ilk zamanlar DK yı bilmiyordu kesiliyordu eyvallah ama artık öyle değil birde northland itemleri korkunç stamina veriyor roguenin staminası 14-16 K bu adamı kesmem için benim en az 8 başarılı vuruş yapmam lazım ki CC si olan bi klas buna kesinlikle izin vermez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
abı frostmage coook güclü şu anda


Şimdi bunu yazdım diye xunn demediğini bırakmayacakda.

Frost mage level 71de yeni mage armorun gelmesi ve tüm magic effectlerden %50 daha kısa süre etkilenmeye başlası ile birlikte acayip güçleniyor. Fear atınca trinkete basmaya bile gerek duymuyorsun, silence'ı yer yemez kalkıyor, shamanın frostshockuna blink atmayı bıraktım o derece.

Zaten nerdeyse tüm sheep attığım classlar üstüne frostbolt havada uçarken, elemanteldan range nowa yiyip, 5 saniye stuna girince o combat bitmiş oluyor zaten :D. Ben kesin nerf bekliyorum, ama damege nerfi değilde daha çok mekaniklerle ilgili bir nerf bekliyorum. Çünkü hasar kapasitesi diğer classlardan çokta farklı değil, sorun fazla mobilize olması ve savunmasının disipline priest kıvamına yaklaşması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu an oyunda bariz bir dengesizlik var.Geçen dk arkadaşıma 13k vurdu mage onun dışında 6k evis vuran roglar mı dersin 3 sn de adam yiyen paladinler mi..

Çok dengesiz şu an oyun naxx a girmem gerek bir yandanda honor kasıyorum.Patch bir an önce gelmeli.Bir zevki yok oyunun şu an.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende çok dk genkledim fakat pvp de zaten avantajlı olmak istiyorsanız ilk saldıran olmanız gerek. Rogue ile ilk saldıran olunca zaten tutup bırakmıyorsunuz 9 saniye stun disarm hadi kesemedin vanish bi daha cs kidney.

Bir arkadaş demiş.. Sınıfını bilen her oyuncu DK değil herkezi keser.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
abı frostmage coook güclü şu anda

+1

geçen hiç bişi cast etmeden biri abuk subuk rakamlar vurdu.

frostbite üzerine nova yedim sonra lance coc lance lance (fof) instant fireball falan derken yattım. -.-

bir de evet. hp artmasına rağmen combat süreleri çok kısa. tabi epix pvp rewardlar gelsin biraz rayına girer ama wcm'de cheap shot muti evis muti gibi basit bir takiple 15k hp'yi bitirip 4 saniyede adam kesenler var *.*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...