Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Onlar kaçırıldı zaten elden, hele Aurelio.. Üstüne onların yerini değil, üç büyüklerin ortalama oyuncu kalitesini bile zor dolduracak adamlar alındı, bunların iki tanesi fahiş fiyata alındı hem de, ne mantıkla bilmiyorum. Sıfır çektiğimiz sene bile daha istekli top oynamıştık resmen. Dün çok fena oynamadılar gerçi de, iki gollük pozisyonu harcayıp üstüne golü de yiyince maçı bırakıp oturdular, o eski abuk subuk maçlar çeviren mücadeleci takımdan eser yok artık. Bu kadar ruhsuz adamlar nasıl GS maçına o kadar konsantre oldu hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Aga bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 şaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bilemicem ama gece gece iyi güldüm. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 o 9 maçı kimle yapmış ki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 aahaahahah =) napsın adamlarda haklı hoş görmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ahahahahahahaah abi o nedir ya mauhahahauhhauah utanmadan bide şampiyonlar ligi G Grubu yazmışlar üstüne off ya öldüm... Bi de bunu yapan dandik site fln değil,Antu ahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 dandik iste nasıl değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ahah bu ne yav söyleyecek söz bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 toggie said: dandik iste nasıl değil Aslında oraya ünlem koyacaktım parantez içinde yazarken de,hadi dedim boşver,bana göre dandik tabii ki fenerliler için önemli ya ondan;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar