Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bence deildir...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 şu sıralarda kadın-erkek eşitliliği söz konusu bu ayrı konu.sonra her insan kanun önündede eşittir allahın gözü önündede eşittir.her insan eşittir bu hayatta olmasa bile.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ben ekonomik deil sosyal açıdan bahsetmiştim. Ekonomik olarak eşitlik olmadığı zaten ortada. Ekonomik eşitlik hakkında bir şey diyim: Benim ailem tek çocuk yapmış. Gelirleri bunu tam anlamıyla karşılayacak durumdaymış. Adam 9 çocuk yaptıysa onu düşünüp acı çekemem...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 insan hep daha çoğunu istedikten sonra eşitlik olması imkansız, fakirlik zenginlik gibi statüler oluşuyor işte. sosyal açıdan da aynısı geçerli. eşitlik olması için herkesin belli bir limiti kabul etmesi gerekir. Sadece sosyal açıdan bakmak imkansız yani, sosyo ekonomik olsa neyse ;P güya hepimiz eşitiz ama eşit olmadığını, üstün olduğunu iddia edenler çıkıyor mutlaka. (büyük balık küçük balığı yer)[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy [Bu mesaj ReaperXS tarafından 04 Mayıs 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 eşitliği irdelerken ırk cinsiyet din gibi olguları göz ardı edin birey bazında düşünün...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Eşitsizlik ilk insanlardan beri yok İlk başta doğada beraber yyaşayan insanlar gerçek eşitlik içinde yaşiolardı. Sonra bi adam geldi buludunduğu yeri sahiplendi, etrafını kapladı (Özel Mülkiyet ortaya çıktı) İşte o zamandan beri eşitlik die bişey yok ne dersen de.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Sosyal bakımdan diosan bence eşitlik yok ve bi grup insan (!) bunu düzeltmek için hala umutsuz bir savaş vermekte :([signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Sosyalin yanı sıra nitelikleri de göz önüne almak lazım ama nitelikli olanlar veya olmayanlar die gruplaşmaya gitmeden düşünmeliyiz gibi geliyor[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ne açıdan? bütün insanlar insandır mesela...[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Mortis, 04 Mayıs 2004 19:04 tarihinde demiş ki: Eşitsizlik ilk insanlardan beri yok İlk başta doğada beraber yyaşayan insanlar gerçek eşitlik içinde yaşiolardı. Sonra bi adam geldi buludunduğu yeri sahiplendi, etrafını kapladı (Özel Mülkiyet ortaya çıktı) İşte o zamandan beri eşitlik die bişey yok ne dersen de. Seni Rousseaucu romantik seniii :P[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 degildir. aslada eşit olamaz never[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesela sokağa tüküren bir adamla sokağı süpüren adam eşit midir?[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bütün insanlar eşit midir? Hayır kesinlikle değiller. Bu sorunun cevabı tartışmasız bu. Ha "Bütün insanlar eşit olmalıar mı?" diye sorarsanız değişir tabii...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Eşitlik bakımına bağlı. Eğer hak özgürlük açısından deniliyorsa çoğu ülkede insanlar eşit ama bizim ülkemizde değil. Ekonomik açıdan eşit olunması zaten beklenemez.Sosyalizm olur bu.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sokağı süpüren de tüküremezmi dicem dövevceksiniz :D abi keşke eşit olsa ama olamaz işte farklı statüde insanlar hep...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Peki düşünenle düşünmeyen eşit midir?[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 insanın dogasında sosyalizim degil üstün olma çabası vardır. bu yüzden hep üstün olmaya çalışanlar emellerine ulaştıklarında denge ortadan kalkar (taş devrinde bile yoktu böyle bi denge aslında) insanlar bazı ülkelerde eşit görünselerde mutlaka üstün olanlar vardır ama gizli saklıdır.insanın dogası gereki eşitlik imkansızdır.[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ya insan devlette eşittir.Hukuk karşısında bizim ülkemizde olmasada çoğu ülkede eşittir. Ama tabiki ekonomik açıdan ve yaşam standartı bakımından eşit olması beklenemez. Yıllarca çalışan ve sonunda zengin olmuş bir adamla Hiç çalışmamış yan gelip yatmış fakir olan bir insan asla eşit olamaz.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bütün insanlar eşittir ama bazıları daha eşittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Bıshop, 04 Mayıs 2004 19:17 tarihinde demiş ki: insanın dogasında sosyalizim degil üstün olma çabası vardır. bu yüzden hep üstün olmaya çalışanlar emellerine ulaştıklarında denge ortadan kalkar bunun tam tersi de olabiliyo sosyalist olup daha sonra parayı kazanıp kapitalist olan işadamları da var.Hatta bunlar için ''Dünün sosyalisti,bugunun kapitalisti'' diye dergide haberler çıktı.Adını vermeyeyim :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hukuk karşısında bizdede eşittir sadece uygulanması doru yapılmıyor (dokunulmazlık vs.) Cumhuriyet döneminde yapılan inkilapların cogu eşitlik ilkesine dayanılaarak yapılmıştır. gel görki kanunlar uygulanmamakta.[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: UltraPsycho, 04 Mayıs 2004 19:25 tarihinde demiş ki: bunun tam tersi de olabiliyo sosyalist olup daha sonra parayı kazanıp kapitalist olan işadamları da var.Hatta bunlar için ''Dünün sosyalisti,bugunun kapitalisti'' diye dergide haberler çıktı.Adını vermeyeyim :P sosyalist olup sonradan kapital olan bir kaç kişiyi tanıyorum verdikleri cevap -hayatımızı yaşamayı sonradan akıl ettik[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Şunuda göz önüne alın eşit olmak amaç olmalımı yoksa diğer olguların sonucunda eşitlik kendiliğinden mi çıkar?[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Her insanın eşit olduğu bir dünya düşünülemez bence her şey dört dörtlük olamaz olmalı mı herhalde en güzel yer orası olur ama oranın dünyada olmadığı çok belli[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Bıshop, 04 Mayıs 2004 19:27 tarihinde demiş ki: said: UltraPsycho, 04 Mayıs 2004 19:25 tarihinde demiş ki: bunun tam tersi de olabiliyo sosyalist olup daha sonra parayı kazanıp kapitalist olan işadamları da var.Hatta bunlar için ''Dünün sosyalisti,bugunun kapitalisti'' diye dergide haberler çıktı.Adını vermeyeyim :P sosyalist olup sonradan kapital olan bir kaç kişiyi tanıyorum verdikleri cevap -hayatımızı yaşamayı sonradan akıl ettik Valla zaten tüm büyük zenginler hep sosyalistlerden gelme. Zamanında bi söz duydum, doğru mudur değil midir yorum yapmayacam ama şöyle diyordu: "Gençken komunist olmayanın kalbi, ileride kapitalist olmayanın beyni yoktur"[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Mayıs 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar