Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bir alakan varsa baltalamak istemem ama kutsi'ye gittik iğrenç ti. O mekanda party marti olmaz. Sadece güzel ve kazık bir cafe..... :)
Syn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben anlamadım ya ne oldu da yeşilyurt'taki new yorker, the champions, fener gibi yerler dururken gidip yeşilköy'e böyle yerler açmaya karar verdiler ya.
Northstar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 THE STONES Sadece cafe değil; Restaurant, Bar, Canlı Müzik programı yapan bir mekandır. Herkezin eğlence anlayışına uyucak diye birşey de söz konusu değildir. KUTSİ galasına gelince neyi beğenmediniz anlamadım. Herşey süperdi; KUTSİ de harika bir program yaptı. Bu formlara da paylaşıcı birşey yazmaya gelmiyor. Okuyan çoğunluk muhalefet durumunda. Rahatsızlık vermek istemedim. Kusura Bakmayın. Gerekirse topiğide kaldırabilirim.
Northstar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Merak edenler için www.thestones.com.tr
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Kutsi çok iyiydi orda.The Stones u bende beğenmiyorum diğer yerlere göre kötü bi mekan.Ama Yeşilköy ü yeşilköy yapan mekanlardan biridir stones =)
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 PAYLASICI BISI DEDIGIN BIZE BISI KAZANDIRMAYAN SENIN CBINE PARA SOKAN BISI PAYLASMA YOK YANE ORTADA TATIANA KIM BUNUDA BILMIYORUZ ZATEN AYRICA CAPSLA KONU ACILMAZ YAZI YAZILMAZ BAGIRMAK ANLAMINA GELIR FORUMDA
Syn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 sen reklamini yapmi$in zaten, tekrardan yorum yapmana gerek yok, gitmek isteyen zaten gider. ille de paticikten adam toplaman gerekmiyordur, zaten oranin hedef kitlesi belli, florya'dan, atakoy'den yesilkoy'e geliyorlarsa bu giddy icin felan degildir yani, zaten alkol ruhsati olan tek yer bildigim kadariyla.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 öle afişi olan partie gitmem ben, cok cöpmüş.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Syn said: zaten alkol ruhsati olan tek yer bildigim kadariyla. oha naptın :) Yeşilköyün en iyi cafe,bar'ıdır. Yani en azından bunada şükür diyorsun ama yeşilköy çoook kötü biyer abi :S
Syn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ya orda bar ruhsatı olan başka yer var mı ki? sağda soldaki maç felan izlenen ya da restaurant tarzı yerlerden bahsetmiyorum tabii ki. bi de zaten yeşilyurt>yeşilköy yani =]
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Adamın 3 senelik acc var ama 5 msg atmış. (Şifreyi nası hatırladı acep?)
cado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kahvehane deki batak party leri daha muhteşem oluyor.birde yancı varsa tamam bitti...
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Syn said: ya orda bar ruhsatı olan başka yer var mı ki? sağda soldaki maç felan izlenen ya da restaurant tarzı yerlerden bahsetmiyorum tabii ki. bi de zaten yeşilyurt>yeşilköy yani =] tabi var canım bir sürü hemde.
Öne çıkan mesajlar