Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İSTANBUL YEŞİLKÖY DE MUHTEŞEM PARTİ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben anlamadım ya ne oldu da yeşilyurt'taki new yorker, the champions, fener gibi yerler dururken gidip yeşilköy'e böyle yerler açmaya karar verdiler ya.
Mesaj tarihi:
THE STONES Sadece cafe değil; Restaurant, Bar, Canlı Müzik programı yapan bir mekandır. Herkezin eğlence anlayışına uyucak diye birşey de söz konusu değildir. KUTSİ galasına gelince neyi beğenmediniz anlamadım. Herşey süperdi; KUTSİ de harika bir program yaptı.

Bu formlara da paylaşıcı birşey yazmaya gelmiyor. Okuyan çoğunluk muhalefet durumunda.

Rahatsızlık vermek istemedim. Kusura Bakmayın. Gerekirse topiğide kaldırabilirim.
Mesaj tarihi:
PAYLASICI BISI DEDIGIN BIZE BISI KAZANDIRMAYAN SENIN CBINE PARA SOKAN BISI PAYLASMA YOK YANE ORTADA
TATIANA KIM BUNUDA BILMIYORUZ ZATEN
AYRICA CAPSLA KONU ACILMAZ YAZI YAZILMAZ BAGIRMAK ANLAMINA GELIR FORUMDA
Mesaj tarihi:
sen reklamini yapmi$in zaten, tekrardan yorum yapmana gerek yok, gitmek isteyen zaten gider. ille de paticikten adam toplaman gerekmiyordur, zaten oranin hedef kitlesi belli, florya'dan, atakoy'den yesilkoy'e geliyorlarsa bu giddy icin felan degildir yani, zaten alkol ruhsati olan tek yer bildigim kadariyla.
Mesaj tarihi:
Syn said:
zaten alkol ruhsati olan tek yer bildigim kadariyla.

oha naptın :)

Yeşilköyün en iyi cafe,bar'ıdır. Yani en azından bunada şükür diyorsun ama yeşilköy çoook kötü biyer abi :S
Mesaj tarihi:
ya orda bar ruhsatı olan başka yer var mı ki? sağda soldaki maç felan izlenen ya da restaurant tarzı yerlerden bahsetmiyorum tabii ki. bi de zaten yeşilyurt>yeşilköy yani =]
Mesaj tarihi:
Syn said:
ya orda bar ruhsatı olan başka yer var mı ki? sağda soldaki maç felan izlenen ya da restaurant tarzı yerlerden bahsetmiyorum tabii ki. bi de zaten yeşilyurt>yeşilköy yani =]

tabi var canım bir sürü hemde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...