Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 http://www.facebook.com/group.php?gid=36264283004 http://www.facebook.com/group.php?gid=99565965507 Deniz Gezmiş'den nefret edenler facebookta grup kurmuş, Gezmiş hakkında iyi ki asılmış gibisinden şeyler diyorlar. İyi ki asılmış diyecek kadar kin ve nefretle bir insan nasıl büyür, yetişir onu çok merak ediyorum. Sevmesen bile hiç kimse hakkında "iyi ki ölmüş" diyemessin, denilemez. Gruptaki kişilerin diğer gruplarında "ülkücü", "turancı" tarzı şeyler var. Ancak "Deniz Gezmiş Atatürkçü değildi, en gerçek Atatürkçü biziz" demeleri çok acayip. Hem "Yurtta sulh cihanda sulh" diyen bir adamı takip ettiğini söylüyceksin, hem de birileri hakkında iyi ki asıldı diyecek kadar kinci olacaksın. Gerçi çok şaşırtıcı değil bu. "Ya islamiyete inancaksın ya da öleceksin" diyip insanları acımasızca katleden sonra da çıkıp "ben müslümanım, en iyi müslümanım, kuran'a sonuna kadar bağlıyım" diyenler var, bunlar da o tip kişilerden olsa gerek. Yine de insan ister istemez şaşırıyor. Hem barışı savunup hem de kinciliğiyle övünenleri görünce. "Kominizm Başı Görüldüğü Yerde Ezilmelidir Mustafa Kemal ATATÜRK" lafını benimsemiş bu arkadaşlar. Gerçi Atatürk'ün böyle birşey dediğini hiç görmemiştim. Taa, 50'lerde Demokrat Parti'nin gaz vermesiyle "antikomünüst timi", "komünüstler moskovaya" triplerine kadar uzanıyor bu komunist nefreti. Ama adamların zihinleri taa 60'larda kalmış demek ki, ilerliyememişler. Daha da ilginci, bunlar daha doğmamışken yaşayan bir adamdan nefret ediyorlar. Hayır kendileri o zamanlar yaşıyor olsa neyse de, kaç yıl sonra doğmuş çocuk gelip "Deniz Gezmiş iyiki idam edildi" diyor. Bu zihniyete ancak pes diyebiliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Grubu kuranlardan birtanesi daha lise ogrencisi.. Diger grubu kuran arkadas dogru duzgun turkce bilmiyor turk milliyetcisi oldugunu iddia ediyor.. onun aq diyip nasil turk sevdalisi oluyorsun sormak lazim ama.. hani aptallarla tartismaya girme once kendi seviyesine dusurup sonra kazanirlar derler ya o muhabbet tartismaya girmeye bile gerek yok.. Deniz Gezmisi seven olur sevmeyen olur kimine gore teroristtir kimine gore degildir.. Bunun icin once yakin turkiye tarihini ogreteceksin bu hirtapozlara ama ne gerek var onlar bu bilgileri kurtlar vadisinden almayi tercih ediyorlar daha kolay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bayrak ; Uğrunda Kan Dökülünce mi? Yoksa Her Zaman Mı? DEĞERLİDİR? facebook ta abinin baska bir grubundaki discussion board a yazdigi sey? Ne demek istemis nereye varmaya calismis tercume etsin biri bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 siz de gelip şovunu yapın şu ezik bebelerin burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Facebook'da ezildi, Paticik'de ünlü oldu! Az sonra! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hayatında konu hakkında 1 kitap bile okumamıs,arastırıp ulastıgı verileri kendi akıl-mantık süzgecinden gecirip saf bi bilgi cıkarmadan atıp tutan,kahvehanelerde sokakda orda burda duyduklarını hayatının dogruları olarak benimseyen,once kendine sonra icinde bulundugu/bireyi oldugu topluma en buyuk ihaneti eden oksimoronlar bunlar,tespit edip rehabilite etmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 meclisde yaptıgı uzun laf kalabalıgı sonunda agzından salyalar tükürerek 'bunları asmayacagız da kimleri asacagiz' diyen kisiler simdinin genc bakısa cıkan sevecen tonton dedesi oldu,adamlarda haklı kime inanacaklar de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 "Kominizm Başı Görüldüğü Yerde Ezilmelidir Mustafa Kemal ATATÜRK" AGHAHAHHHHAHAHAHAAAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 su adamcagızı da rahat bırakın artık lutfen,yasarken neler cekti bari mezarında rahat uyusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Düşünce özgürlüğü var. Adamın kendince sebebleri varmış DGden nefret etmek için ve yandaşta bulmuş abartacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yahu kimse kimseyi sevmek desteklemek zorunda değil.atatürkü sevmeyen ve nefret eden o kadar insan varken hele deniz gezmişi sevip sevmemeleri pek bi önemsiz kanımca.ki ona bile saygı duymak zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bende diyorum uzun suredir deniz gezmis dramasi olmuyordu eglenemiyorduk thx bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 biraz da o yüzden açtım zaten trend yeniden başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 delinin biri kuyuya bi taş atar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ehere mehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 byte ziyanı imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 gellidus said: Bayrak ; Uğrunda Kan Dökülünce mi? Yoksa Her Zaman Mı? DEĞERLİDİR? facebook ta abinin baska bir grubundaki discussion board a yazdigi sey? Ne demek istemis nereye varmaya calismis tercume etsin biri bana.. güzel soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Her ne kadar belki devlet anlayışımız az çok uyuşsa da o noktaya gelmek için uyguladığı metodların çok iyi olduğunu savunamayacağım. Bu ülkede zamanında ayrımcılık yaratmaya çalışan insanların ekmeğine yağ bal ile koşmak, onların yaktığı ateşe körükle koşarak gitmek bence oldukça aptalca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ..tir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 abi üşenmedim açıp üye listesine falan baktım.. cidden komik ya tavsiye ederim... marjinal tipler var anadolu delikanlıları var falan... ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ne salaklar yahu... ben buna çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bone said: gellidus said: Bayrak ; Uğrunda Kan Dökülünce mi? Yoksa Her Zaman Mı? DEĞERLİDİR? facebook ta abinin baska bir grubundaki discussion board a yazdigi sey? Ne demek istemis nereye varmaya calismis tercume etsin biri bana.. güzel soru. Hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben orda bir tane soru görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben dört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 soru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar