Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Arkadaşlar merhaba, 4-5 ay kadar önce bu kulaklığı D&R'dan aldım. Kullanmaya başladım, zaten kalitesini bildiğim bir marka ondan hiç şüphem yok. Fakat şidilerde bir problem var. Kulaklığın bir tarafından düzgün ses gelirken diğer kulaklıktan gelen ses çok derinden ve boğuk geliyor, birde hafif cızırtılı baslarda. Acaba içerden kablomu koptu, yoksa üreim hatasımıdır? Böyle bir şeyle karşılasan, ya da fikirlerini belirtmek isteyenler varsa cevaplarını bekliyorum. Zira burdan çıkacak sonuca göre teknik servise göndereceğim. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 gönder abi beklediğin hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 patlamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Metan dan garantili olmasi gerekir, zaman kaybetmeden yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 "tüpler tıkanmış, temizlendi" benim servisten verilen raporda bu yazıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 evet tıkanıyor onlar. sürekli temizlemek gerek. benimkilerde de aynı şey oldu bi kaç ay önce biraz temizledim düzeldiydi sora iyicene tıkandı. nası temizleyecem bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Cevaplar için herkese teşşür ediyorum. En kısa sürede servise yolluyorum, gerçi fişi nerde hiç bilmiyorum ama bulurum inşallah. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Benim Cx-300 ' lerde tıkandı. Kendim ızgarayı kaldırıp temizlemeyi denedim bozuldu kulaklık. Metan'a gönderdim kulaklık hasar görmüş garanti dışı dediler geri yolladılar. Kullanılmaz halde şu an kulaklık. DonanımHaber forumlarında bi kaç yöntem var ızgaraların içine kir kaçmasını önlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 uzun süre cx400 kullandım hiç sorn olmadı böyle, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Bu cx 300 ile 400 lerin fiyatları nasıl? Gittigidiyorda acayip ucuz olanları var ve yeni olduğu yazıyor. İnsan kıllanmadan edemiyor. Biraz googleladım şimdi de fiyatları 100 ytl civarında 48eu falan. Bu sitedekiler pek güvenilir gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 CX-300 110 ytl civarı satılıyor D&R'da. Ucuz olanlar sahteleri. Edit : bende de aynı sorun var bu arada. kulaklıkların garanti süresi diğer elektronik eşyalar gibi 2 yıl mı? Benim 1 yıldan fazla oldu çünkü alalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 en az 2 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar