Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Malum, DETHA nesingwary e savaş açmış bi druid örgütü. Ama onun questlerini yapınca nesingwary e düşman oluyo muyuz yoksa iki quest zincirini de tamamlayabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 hicbi halt olmuyo, sadece achievement aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ne dönek adamlarız biz o zaman :D experience için babamı bile keserim modundayız. xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yalan mi? kesmez miyiz? bak arthasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Arthas Azeroth tarihinin en büyük emo kid'i zaten. Adam hiçbi halt olamamış, kumaşı kalitesiz zaten. Gitmiş emo kid olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Yanlız borean'da hayvan biçip o debuff varken kampa girmeye çalışıp biçilenlere çok gülüyorum =P Kesin ilk tepki 'noluyor lan!?'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 evet ilk hayvan kestiğimde sağda solda o druidlere bakınıyorum.. neme lazım hordeden kaçam derken bu druidler beni cc lemesin :) bi ara kafaya koydum her mapın bütün questlerini yapıcaktım. artık 130 130 q yapmak sıkmaya başladı şimdi 77 oldumda uçarak gidip daha rahat yapim.. İş olmasa çoktan bitirmiştik lvl işini.. Bu arada oyun pve ve pvp diye ayrılıyor sanırım hani bazı itemler için hem badge hem honor hem arena point ve yüksek rating gerek buda cidden ayrım yaptırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 O bence sadece PvP yapanlar türediği için alınmış bir önlem, PvP yapmak isteyen adam badge da kasmalı diyor blizz. sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 işte ayrım var :) yani ben pvp yapıcaksam yüksek rating istiyorsam pve gear toplayacağıma ( nax için badge gear toplicaz ilk başta ) gidip hepsini pvp ye yatırıcam enchant buna göre seçilecek veya talent. Ama rogue olarak Mutilate pvp yapıcam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Rewendor said: Arthas Azeroth tarihinin en büyük emo kid'i zaten. Adam hiçbi halt olamamış, kumaşı kalitesiz zaten. Gitmiş emo kid olmuş :) düzgün konuşalım. oyunu hala lore bağımlısı oynayan ve arthas amcaya bağlı dostlar mevcut =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 NESİNGVARY HAYVANAT BIRAKMADIN LAN KAİNATTA, NE PİS BİR HERİFMİSSİN SEN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 dehta achievement ım var, nesingwary den de 2 questi yapıp fp yi açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yalnız dehtaq larında öldükdüklerimiz nessigvart'nın adamları değil, eskiden onun partisinde takılmış sonra gözünü para bürümüş bir adamve onun tuttuğu avcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Zeppelin said: düzgün konuşalım. oyunu hala lore bağımlısı oynayan ve arthas amcaya bağlı dostlar mevcut =) Ama şimdi doğruya doğru. Adam bildiğin emo kid :) "Babam beni anlamıyor, zaten o ne bilir ki, nefret ediyorum babamdan" demiş bluğ çağı genci gibi, sora da gitmiş babasını öldürmüş. "Hayatın anlamını çözdüm ben. Ama kimse beni anlamıyor, hayat çok acımasız. Herkes çok sıradan" demiş gitmiş corrupt olmuş. "Herkes sistemin bir parçası. Bozuk düzen hepimizi yutuyor. Sistemin çarklarından biri olmicam" demiş gitmiş ruhunu kılıca satmış. Şimdi de "Herkesten nefret ediyorum, kimse beni sevmiyo anlamıyo böhü" diyip dünyaya saldırıyo. Emo-kid'liğin sınırlarını zorluyo. Hafif kırık olduğu zaten her sabah fön çektirdiği sarı saçlarından belliydi zaten. Gerçi onları da siyaha boyar gothik emo olmak için yakında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Emo kid olduğuna katılmıyorum ama wow'un emo queeni Sylvanas'ı yaratmış olması üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Abi ahahahahah herif northrend'e de mi gitmis? Adami Nagrand'da gordugumde gulme krizine girmistim ehuehu of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 nesingwary for president! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Penthesilea said: Abi ahahahahah herif northrend'e de mi gitmis? sen daha gitmedin mi northend'e? warrior lock çok imba olabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bütün vaktimi orda hayvanlara saldıran itoğluitleri keserek harcayabilirim. pixelde olsa, o da hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar