Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soru: D.E.T.H.A. questleri yaparsak Nesingwary questlerini yapabiliyo muyuz?


Rewendor

Öne çıkan mesajlar

evet ilk hayvan kestiğimde sağda solda o druidlere bakınıyorum.. neme lazım hordeden kaçam derken bu druidler beni cc lemesin :)

bi ara kafaya koydum her mapın bütün questlerini yapıcaktım. artık 130 130 q yapmak sıkmaya başladı şimdi 77 oldumda uçarak gidip daha rahat yapim..

İş olmasa çoktan bitirmiştik lvl işini..

Bu arada oyun pve ve pvp diye ayrılıyor sanırım hani bazı itemler için hem badge hem honor hem arena point ve yüksek rating gerek buda cidden ayrım yaptırıyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zeppelin said:
düzgün konuşalım. oyunu hala lore bağımlısı oynayan ve arthas amcaya bağlı dostlar mevcut =)


Ama şimdi doğruya doğru. Adam bildiğin emo kid :)

"Babam beni anlamıyor, zaten o ne bilir ki, nefret ediyorum babamdan" demiş bluğ çağı genci gibi, sora da gitmiş babasını öldürmüş.

"Hayatın anlamını çözdüm ben. Ama kimse beni anlamıyor, hayat çok acımasız. Herkes çok sıradan" demiş gitmiş corrupt olmuş.

"Herkes sistemin bir parçası. Bozuk düzen hepimizi yutuyor. Sistemin çarklarından biri olmicam" demiş gitmiş ruhunu kılıca satmış.

Şimdi de "Herkesten nefret ediyorum, kimse beni sevmiyo anlamıyo böhü" diyip dünyaya saldırıyo. Emo-kid'liğin sınırlarını zorluyo.

Hafif kırık olduğu zaten her sabah fön çektirdiği sarı saçlarından belliydi zaten. Gerçi onları da siyaha boyar gothik emo olmak için yakında :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...