razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bu ne abi http://www3.picturepush.com/photo/a/1203056/img/1203056.jpg tıklayan var mı bunlara, varsa sölesin bak, birileri tıklıo ki adamlar yılmıyor yenisini üretiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 sanıyorum tanıdığım bağyanların tamamı hayatlarında en az bir kere tıklayıp, inanıp form falan varsa dolduruyolar. eski mail adresime günde 15 farklı insandan bu tür spam geliyodu. yok ben tıkladım kazandım, sen de tıkla gibisinde sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 İnançlara saygı lütfen.Ben yılmadan durmadan 28272 kez deniyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 evet arkadaşım inanmıyosan da saygı duymasını bileceksin! hayır hepsini anladım da, msn'e mi giriyo bedava yüz kontör, niye o şekil bir pencere o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bir ss vardı gören bilen varsa koysun "BEDAVA 100 KONTÖR VE KÜLÇE ALTIN KAZANDINIZ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 lan bu devirde millet bedavaya günahını bile vermiyo ne 100 gontörü filan açmısınız açıktamı kaldı bi tarafınız nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 garanti diyor ama bak. bence bu işin peşini bırakmıyalım hafızlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ben tıklıyom hep onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 100 kontür şimdi oturum açtı ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 yanlız* bedava kontör oturum açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 oda yanlış... bedava 100 kontür oturum açtı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 fastreloader said: bir ss vardı gören bilen varsa koysun "BEDAVA 100 KONTÖR VE KÜLÇE ALTIN KAZANDINIZ" abi külçe altın muhabbetinin çıkış noktası: http://www.milliyet.com.tr/Yarisma/Login.aspx?ArticleID=1017575 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ben geçen gün reflek olarak kapatıyım diye x e tıkladım =) siteye yönlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 tıklayan zatlar http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-6837-0-0.html blinko http://blinkovurgunu.blogspot.com/ kamil la bunlar edit:bi site daha ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Aylık 50 kontör ücretle 3 ay boyunca üye olursan, 3 ayın sonunda 100 kontör veriyorlar. Eğer 2. ayda kontörlerinin gittiğini fark edip üyeliğini iptal edersen 3 aylık süreni doldurmadığın için 100 kontörde vermiyorlar öyle apışıp kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 adam sana taksim hangi şehirdedir diye soracak 2 tane şık verecek yanlış cevaplasan bile 1 hakkın daha olacak ve adam o soruyu bildiğin için sana 250 kontör verecek öküz müsün bilader??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Tıklamayalım tıklandıkça dier sitelerede ekliolar. Yakında patiye girincede alttan çıkacak "Bedava 100 kontur Oturum açtı":D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bişi vermeden almaya çalışanların bu gibi oyunlar ile hapı yutması ve eline alması çok rahatsız edici gelmiyor bana. blinko linkindeki eleman diyor ki "10,000ytl kazanıp ev eşyası vs vs" ne biliym garip geliyor bana bu düşünce.. hiç tartmadınız mı bu olaydan kazık yer miyim diye? elbette nush ile uslanmayana reva bir eğitim şeklidir, orası ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 öf hele şu ödüllü dandik java oyunları var ya 2 yaşındaki çocuğa versen kazanır onları hiç anlamıyorum biraz zor yap bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 1nisan için şaka maksatlı harbi hayvan gibi zor yapsalar da uğraşsa millet, mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 fastreloader said: bir ss vardı gören bilen varsa koysun "BEDAVA 100 KONTÖR VE KÜLÇE ALTIN KAZANDINIZ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 heppinizze yüüğz kontöör heppinizze yüüğz kontöör herkeşe kontör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Çokakıllıadam said: Aylık 50 kontör ücretle 3 ay boyunca üye olursan, 3 ayın sonunda 100 kontör veriyorlar. Eğer 2. ayda kontörlerinin gittiğini fark edip üyeliğini iptal edersen 3 aylık süreni doldurmadığın için 100 kontörde vermiyorlar öyle apışıp kalıyorsun. nerden biliosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Yalnız kardeşim televizyonda görmüş,bedava melodi diye,yazmış bişeyler yollamış.2 gün içinde 250 kontörümü harcadı sherrefsizin evlatları.Ya o değil,türkcell i arıyorum "biz burdan müdahale edemiyoruz lütfen xxxyyyzzz numarayı arayıp iptal ettirin".E numara meşgul çalıyo,ayrıca siz nasıl böyle bişeye el süremiyosunuz,tebrikler dedim,ertesi gün hattımı kapattırıp yeni bitane aldım. Kardeşimde 3 ay telefonuma dokunamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 fastreloader said: bir ss vardı gören bilen varsa koysun "BEDAVA 100 KONTÖR VE KÜLÇE ALTIN KAZANDINIZ" evet evet onu ben de gördüm bide böle seni takip eden kontörcükler var peşini bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar