Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Ankaragücü - Fenerbahçe 22.11.08 @ 15.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Lugano sezon içinde bu hareketinden dolayı kart gördü zaten. Hakemin insiyatifine kalmış bir olay ve bu kadar küçük bir detayı hiç bir hakemin kasıtlı yapacak kadar art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hangi marka at gözlüğü kullanıyorsunuz çözemedim ki.
Sosyal ağlarda paylaş

FB'li oyuncuların gördüğü kartların çoğu itirazdan ki zaten? Peki arasak zaman zaman GS ve BJK için de hakemin bir ağzına etmedikleri kaldığı halde kart/kırmızı görmeyen futbolcular bulamaz mıyız? Buluruz. Bulamasak Ayhan olur Nouma, Arda & Sabri de sarı kart kralı heralde.

Deseniz ki "FB'nin bugüne kadar 8 haksız golü var, biz de 5 haksız gol yemişiz, oha yani" neyse tamam, ama bilmemhangi maçın bilmemkaçıncı dakikasında Lugano hakeme kart yapmış da kart görmemiş, eyvah kesin şampiyonuz artık :p "GS çirkeflik yapınca %78 kart çıkmış, FB yapınca %74 çıkmış, ühü ne bu hile" diye saçma sapan tartışmalar ortaya atıp, bir de üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Böyle olunca Rambo Okan'dan pek bir farkınız kalmıyor fanatiklik ve bilgisizlik konusunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
FB'li oyuncuların gördüğü kartların çoğu itirazdan ki zaten? Peki arasak zaman zaman GS ve BJK için de hakemin bir ağzına etmedikleri kaldığı halde kart/kırmızı görmeyen futbolcular bulamaz mıyız? Buluruz. Bulamasak Ayhan olur Nouma, Arda & Sabri de sarı kart kralı heralde.

Deseniz ki "FB'nin bugüne kadar 8 haksız golü var, biz de 5 haksız gol yemişiz, oha yani" neyse tamam, ama bilmemhangi maçın bilmemkaçıncı dakikasında Lugano hakeme kart yapmış da kart görmemiş, eyvah kesin şampiyonuz artık :p "GS çirkeflik yapınca %78 kart çıkmış, FB yapınca %74 çıkmış, ühü ne bu hile" diye saçma sapan tartışmalar ortaya atıp, bir de üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Böyle olunca Rambo Okan'dan pek bir farkınız kalmıyor fanatiklik ve bilgisizlik konusunda.

ya ne saçmalıyorsun sen ? lugano eliyle kart ver yaptı 2 defa. bunun lami cimi yok. sarı kart yemesi lazım. bu kadar da at gözlüğü ile bakılmaz ki olaylara.
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:
cavanagh ilk bi ben yazdım sonra ekol oldu gibilerinden bişeyler demişti sanki ankara yolunda..

yok ben sölemedim, nasıl dinledin olm sen muhabbeti=)
ankarada sokakta kokoreççinin önünde dönüyodu onun muhabbeti
o ara zegna söledi bu senin dediğini
bi 4-5 ay evvel zegna sölemişti bi başlıkta, sonra yayıldı=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...