Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Lugano sezon içinde bu hareketinden dolayı kart gördü zaten. Hakemin insiyatifine kalmış bir olay ve bu kadar küçük bir detayı hiç bir hakemin kasıtlı yapacak kadar art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hangi marka at gözlüğü kullanıyorsunuz çözemedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 senin kullandıgından var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 O zaman sen herşeyi sarı lacivert görmekten böyle oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 heh sonunda itiraf ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 hiç inkar etmedim ki. neyse senin de böyle olmanın sebebi öğrendik bugünkü atışmalarımızda, bir başka atışmada görüşmek dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bosver ya takma kafana kazım > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Holy said: Hakemin insiyatifine kalmış bir olay değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Hakemin kural bilgisine kalmış birşey olarak düzeltiym. Sonuçta bunu kasıtlı yapacak bir hakem olduğunu düşünmüyorum demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kart isteyen oyuncuya kart göstermeyecek kadar bilgisiz diyosun TSL hakemleri. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Holy said: Hakemin kural bilgisine kalmış birşey olarak düzeltiym. Sonuçta bunu kasıtlı yapacak bir hakem olduğunu düşünmüyorum demek istedim.bikini de giymiştin sen.. kıvır kıvır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Oğuz Sarvan gibi bir adam varken MHK'da o kartlar daha kaç maç çıkmayacak durun hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 FB'li oyuncuların gördüğü kartların çoğu itirazdan ki zaten? Peki arasak zaman zaman GS ve BJK için de hakemin bir ağzına etmedikleri kaldığı halde kart/kırmızı görmeyen futbolcular bulamaz mıyız? Buluruz. Bulamasak Ayhan olur Nouma, Arda & Sabri de sarı kart kralı heralde. Deseniz ki "FB'nin bugüne kadar 8 haksız golü var, biz de 5 haksız gol yemişiz, oha yani" neyse tamam, ama bilmemhangi maçın bilmemkaçıncı dakikasında Lugano hakeme kart yapmış da kart görmemiş, eyvah kesin şampiyonuz artık :p "GS çirkeflik yapınca %78 kart çıkmış, FB yapınca %74 çıkmış, ühü ne bu hile" diye saçma sapan tartışmalar ortaya atıp, bir de üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Böyle olunca Rambo Okan'dan pek bir farkınız kalmıyor fanatiklik ve bilgisizlik konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Baggio said: FB'li oyuncuların gördüğü kartların çoğu itirazdan ki zaten? Peki arasak zaman zaman GS ve BJK için de hakemin bir ağzına etmedikleri kaldığı halde kart/kırmızı görmeyen futbolcular bulamaz mıyız? Buluruz. Bulamasak Ayhan olur Nouma, Arda & Sabri de sarı kart kralı heralde. Deseniz ki "FB'nin bugüne kadar 8 haksız golü var, biz de 5 haksız gol yemişiz, oha yani" neyse tamam, ama bilmemhangi maçın bilmemkaçıncı dakikasında Lugano hakeme kart yapmış da kart görmemiş, eyvah kesin şampiyonuz artık :p "GS çirkeflik yapınca %78 kart çıkmış, FB yapınca %74 çıkmış, ühü ne bu hile" diye saçma sapan tartışmalar ortaya atıp, bir de üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Böyle olunca Rambo Okan'dan pek bir farkınız kalmıyor fanatiklik ve bilgisizlik konusunda. ya ne saçmalıyorsun sen ? lugano eliyle kart ver yaptı 2 defa. bunun lami cimi yok. sarı kart yemesi lazım. bu kadar da at gözlüğü ile bakılmaz ki olaylara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 lugano > nocom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Zegna said: lugano > nocom zegna seni seviyorum o yüzden zegna > kazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kazım > paticik edit: nan bi yazı yazdım zamanında, nasi bi ekol oldu cıktı futbol bolumunde ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 senin değil bu baska birinin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 yok benden cıktı hatta topıgı hatırlamaya calısıyım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 euro 2008'de ilk maçta arda niye oynamadı muhabbetinden çıktı sanırım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bu arada lugano orda kart filan istemedi hakemden sadece yan hakeme niye bayrak kaldırmıyosun tarzında bir hareket yaptı. zaten pozisyona faul filanda verilmedi , top taca çıktı. luganoda "hocam topu taca attı bu" diyemi kart isticek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 yok biri vardı arda'ya her fırsatta sayıp sovup kazım'ı anlata anlata bitiremeyen euro 2008'de. kim simdi hatırlamıyorum gereksiz biriydi iste sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Baluu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 cavanagh ilk bi ben yazdım sonra ekol oldu gibilerinden bişeyler demişti sanki ankara yolunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kazım > hepimiz oldugu icin sorun yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 MeSh said: cavanagh ilk bi ben yazdım sonra ekol oldu gibilerinden bişeyler demişti sanki ankara yolunda.. yok ben sölemedim, nasıl dinledin olm sen muhabbeti=) ankarada sokakta kokoreççinin önünde dönüyodu onun muhabbeti o ara zegna söledi bu senin dediğini bi 4-5 ay evvel zegna sölemişti bi başlıkta, sonra yayıldı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar