alperozg Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 oyun bitti adamın kafayı uçurdum da mutlu sonu görmek için tekrardan uğraşmak zor geldi saat gecenin 3 ü çok bile oynadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 çok kısa yapmışlar genişleme pakedi istiyoruz.. oynarken avp anılarım canlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bende bi sorun var sanirim. kurbaga'ya yedirdim kendimi, kirmizi bisey cikti orda. oltayi da hazirladim ama baligi tutamiyorum bir turlu. nasil tutulacak balik ? edit : tmm cozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 GEd said: InneR_ChaoS said: GEd said: http://www.kongregate.com/games/ArmorGames/sonny sitede bir numaralı oyun neymiş diye baktım, sardırdım feci sonra. Sonu yok onun.Bitmiyo oyun bırakıyım o zmaan ya, ömrümü çürütecek yoksa. hikaye bitiyo da sonra skirmish tarzi devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Başlık süper, "Uzaylı Vahşeti". Cine5'te film adı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ahaha iyi son daha güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ahahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Garager said: Oltayı denize attım.Kayayı haraketlendirince balık geliyor.Oltaya tıklıyorum.Balık oltaya gelmiyor.Yardım ? Tamam geçtim.Oltanın üzerine çıkmak gerekiyormuş :) çıkamadım ya :S lolz saçmalık, geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 önce uzaylıya tıkla sonra oltaya bi kaç kere bas. gerçi öyle miydi hatırlamıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 silah çıkmıyo yav. atıyom suya elektrik çarpıyo, bakınıyom yok silah milah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 lavaboya aticaksin, aynanin onundeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 attım çarpıldı, silah nerden çıkıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yok önce lavabodaki suyu açacaksın sonra kurutma makinasını lavaboya atacaksın. sonra alttaki dolabın sağından silah çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yok abi atıyoru lavaboya, ben silah milah bakınırken lavabonun içinden forlatıyo diliniki göremedim silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 lan lavabo diil orasi, kuvet. lavabo aynanin onu diyoruz, okumuyo musun? tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hehe ne biçim küvet o ya. neyse sabah sabah kalktım baştan bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kuş uçtuysa kendine tıkla oltaya atlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 4 tane su vanası var orayı nasıl geçiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 viole said: 4 tane su vanası var orayı nasıl geçiyoruz kafana gore bas sonunda cikarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ne kadar kısaydı yahu; tadı damağımda kaldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar