roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 He evet evet, salı ya da çarşamba buluşuyoruz. Gelen gelsin. En kötü ihtimal darkrider ile ben gelirim herhalde sdfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kaçında izmitte olurum bilmiyorum şimdi kardeşimin yanında afyondayım haftaya dönmeyi planlıyorum orada olursam gelirim de ceza ne iş? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Yok yok ceza gelmiyor. Mirkelam gelecekmiş onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bence daha kötü şimdi hepimizi koşturur nefessiz kalırım ben :D asdkds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ankara yolculuğu varsa sonunda gelirm ben yoksa açmıyor bu buluşmalar beni asdefasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ptesi parti düzenliyoruz maas clubta bu arada,gelmek isteyen varsa roketle bende orada olacağız asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Kou olarak Maas a o kadar para kazandırdınız ki hll olsun ne diyim. 262 saphire falan dururken sen git elin apachi mekanınasdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Beni listeden çıkarın pilis. Diplomamı aldıktan sonra bi daha goatse görsem yine de izmite gitmem. Hatta ankaraya giderken falan kocaeli il sınırlarından nası geçmem onu düşünüyorum. O derece bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 abi maas'tan nefret ediyorum,hayatımda ilk defa da partiye gidecem zaten.Sınıftan çok yakın bir arkadaş düzenliyor diye istemeye istemeye gidiyorum ben adsfads 262'de reggie partimizde var,ona da gidecem sanırım git'ten bir arkadaş düzenliyor onu da sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 maas'tan güzel mekan mı var lan. saphhire hiç demeyin penis gibi mekan 262'yle de maas'ın kulavarları farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sapphire rezalet bir yer sadece o kadar söyleyeyim. he pardon. club kısmından değil, üstteki o restorandan bozma rock bardan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Lobiler gayette sağlam Maas tan iyi oldugu kesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 262 iyidir,hatta buluşmamızı orada yapalım uyar mı size sadfsd bar10 mu ne var fiyat/performans olarakta hoşuma gitmişti sdafas orası da olabilir ha derseniz içmeyelim,pide yiyelim yine uyar bana da asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Baron nun ses sistemi bizim muhbabetimizi aşırı derecede engeller 262 üst kat iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ya bi buluşalım bi yerde de, mekan belirlenir yine. 262Pub iyidir hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ee nooluyor şimdi :) buluşuyor muyuz bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ne bilkim roket pm spamıyor = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 BULUŞUYORUZ. DIS NAYT, 19:30, IZMIT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 BULUŞTUK. DARKRIDER NIKON D80'INI GETIRMEYI UNUTTUĞU İÇİN RESİM YOK. İşini gücünü bırakıp gelen Roket Adam, DArkRİdER, LEtthesunshinein ve Cthulhu'ya teşekkür ediyoruz. DAha önceden katılacağını söyleyen TEllos ise son anda ablasının doğumgünü çıktığından katılamadı!?!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 http://img8.imageshack.us/img8/9641/12052009111.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 o foto ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Evrim vs. Caner 4 - 0 Maç 5-0 bitti gerçi,senden sonra pes'e gittikte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ayrıca telefonla konuşurken yavşaklık yapanlara selam olsun,birşeysiniz ama söyleyemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ozan bizi de gör!!1!!11!!1!!11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Eee ozan noldu anlat bakalım, koydun mu siteyi? yayına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar