Udinen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 http://televidyon.com/p/612/world-of-warcraft-bahanesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 leymır. nuublugunu yirim senin hahaha. oha bi unofficial serverda oynadıgını da soyluyo rezalet bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kız hoş. hehe evet o unofficial olayı rezalet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kızın sesine videonun yarısına kadar anca dayanabildim.. sonrasını yaşlı kulaklarım kaldırmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 2 tane gereksiz insanı boşuna konuşturup yormuşlar anca bu kadar saçmalanır hem kolpada oyna hem arthas a gıcık de ne mal kızmış yahu, gözleride fıldır fıldır dönüyo tam tırsınç bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 1 dakika dinledim, konuyu bile kitleyebilirim, o derece yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 "...Arthas isimli dönek prens.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 niye sevmiyon sen Arthas ı kimsin la sen kimsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 arthas gidip kessin onu bir de lootlasın emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Gangren said: 1 dakika dinledim, konuyu bile kitleyebilirim, o derece yani :p 1 dakika bile dayanamadım, 2 kere ileri sardım onlarada onar saniye kadar tahammül edebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 buneyahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 "On milyonlarca insanı yutan online oyun dünyasi..." Fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 hahaha bence çok sevimli çok ingilizce konuşmak istersek MMO RPG diyorum :) Korsan server olayı kopardı beni zaten bide oyun hakında atıp tutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 O surat ifadesi falan yok mu? Bööle elinin tersi ile, zıbınkkkkkkkk sesini çıkaracak şekilde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 spikerde bi borsacı havası var olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 adam kadir çöpdemir ile akraba falan mı yoksa wanna be mi ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 peki adamın "ne demeliyiz? MMORGY mi?" demesi nedir AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Masquerade said: adam kadir çöpdemir ile akraba falan mı yoksa wanna be mi ? :p ayni seyi dusundum benden cok yasiycaksin 90% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kız çok itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kızı döverim bile off =((( kaşı gözü oynuyor tip tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Teknoshobet program itibari ile MUHTESEMDIR. Soldaki elemenda kral adamdir, komiktir, eglencelidir ve bilgilidir. Kizida tanidigi icin ve izda wow oynadigi icin ve sonra online oyun rakamlari adi altinda bir arastirma yapildigi icin boyle bir konu yapmak istemisler bu bolumde. Kiz inanilmaz fail ama Serdar hocama laf ettirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bu kız yüzünden oyunu bırakıyorum. Bu salak ile aynı oyunu oynuyamam kendimden utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Burdaki çoğu insan daha iyi demeç verir o kızdan. En azından doğalız. bıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 leymır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 olay baştan sona fail serdar hocaya laf ettirmem demiş biri de Kim yaptıysa araştırmasını o asıl epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar