Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

epic vize

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

konunun öncesi için(baktım döktürmüşüm garbıçta harcanmasın dedim);http://forum.paticik.com/read.php?62,3715086

cuomd falan yok, aynısını bende sana yaparım bak

evet sınaw bitti, belki bitmemiştir bilmiyorum..

Ders : Teknik Resim EBE 121
Alış : sağlam (4.kez)

Koştum daha doğrusu hızlı adımlarla gittim, sınıfa vardığımda 5dk geç kalmıştım. camdan(tek yönlü cam) içeri bi baktım her yer dolu, hemen hızla diğer sınıfa yöneldim. Tekrar camdan baktım ve dumur oldum, bu bir teknik resim dersi vizesi idi ve herkeste cetvel ve kalem setleri falan vardı. Bende ise sadece uçlu bir kalem. İçeri girmeden önce ilk baş bi ikilemde kaldım, ulan girmesem mi die, sonra aklıma not hanesinde "G" (girmedi) gelipte evdekilerin ağzıma bazı objeleri sokmaya çalışacakları gelince gireyimde boş kağıt çakıcaz artık napalım dedim.

Girdim, sonrasında başladım okumaya;
http://img208.imageshack.us/img208/5143/dsc00002kr2.jpg

Evet sınav kağıdı bu idi, kolay gibi görünüyor di mi? Değil işte. Herneyse devam edecek olursak, etrafıma bi baktım herkes setlerinden çıkarmış cetvellerini çiziyor harıl harıl, dedim ulan ne malsın bari cetvel alaydın ilkokuldan kalma da olsa iş görürdü, sonra aklıma geldi ki bizim evde cetvel bile yok. Aklıma dahice bi fikir geldi, çıkardım öğrenci kimliğimi onu kullanaraktan başladım çizmeye. Baktım gözetmen geliyor, utandım, kimliği sakladım elimle çiziyormuş gibi yaptm. İlerleyen dakikalarda hoca geldi. Ve alttan alanlara derse gelmemelerini söyleyen bu hoca, millete size derste kaç defa yaptırdım nereye hangi aralıklarla hangi sırayla nasıl çizeceğinizi, direkt çizicem kırmızı kalemle 0 alıcaksınız kalın akıllanın tarzı nutuklar atmaya başladı.

O sırada ağlamaklı hale gelen kız öğrencimiz;
-Hociiiam, napayım? Sileyim mi? die yakındı,
ben ise way benim halime, böle hocaya, derse, vizeye, eğitim sistemine, bu dersi koymayı uygun gören zihniyete kafamı deliksiz sokayım die yakınıyordum.

Ulan bilgisayar bölümü okutacaksın hayvan herif ne işi var teknik resmin bu bölümde, bilgisayarla çizsek içim yanmıyacak.
Sonuç olarak ben boşuna kalmıyorum, ciddi söylüyorum Mantık Devrelerinden, Devre Analizinden, Dif denklemlerden Laplaceden daha zor, ulan çizemiyorum işte çizebilsem zaten ressam mimar falan olurdum. Offf Of.. Bu konuyu mutlu bir şekilde uplayacağım günü iple çekiyorum. Bu günlük bu kadar, başka bir sınawda başka bir fail ile görüşmek üzere, kim bilir belki bir gün geçerim. Sevgiler Saygılar, Esen Kalın efem

Dipçik: Gayet de güzel çizmişim kimlik kartıyla asdafa. Aynı hocaya, geçen sene geçmeye çok azimli olan bi arkadaş, 1 aylık süresi olan bi çizim projesini gider iç mimarlık okuyan akrabasına çizdirir ve verir. Hocanın yorum, minibüste gelirken mi çizdin olur.. Oha ya sana kafam, kafamm...

Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:
sınıfa vardığımda 5dk geç kalmıştım.

Bende ise sadece uçlu bir kalem.

bizim evde cetvel bile yok.

bu ve benzeri mantıklarla tabi ki zor gelecektir, tabi ki yapamazsın. soru kolay, sen zor tek. res. sorusu görmemişsin, şükret derim, cetvel kalem al derim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim anayasa hocasının bu ortalamaydı yüzdeydi uğraşmamak için tertemiz bir yöntemi vardı.
Vize 30 üzerinden, final 70 üzerinden,
Derste katılım gösterirsen + verebilir, en çok + alanın aldığı + sayısı 100'e bölünüp bir + kaç puan hesaplanır, notuna eklenir. 50 üstüne çıkarsan geçersin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sorun kolaylığı değil zaten dip notta da bahsettiğim gibi hocanın pimpirikliği, kesinlikle beğenmiyor eziyor öğrenciyi.. çizgisiz kağıda bi apartmanın elektrik şemasını bileşenleri ile çizin demişti mesela ama başka hiç bi bilgi yoktu, nerden nasıl bilecem ben şimdi onu? benim boşlamamda zaten geçemiceğimi bildiğimden dolayı.. daha norm yazıyla ismimi yazamıom lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...