evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Sayın Pati sakinleri, sağlam bir rakı akşamı sonrası (illa rakı şart değil, sağlam alkol akşamı sonrası diyelim) sabah yaşanan "akşamdan kalmalık" sendromlarını nasıl elimine ederiz? Fotolu fotosuz hiç farketmez, tutosunu anlatsın bir bilen gözünü seveyim. Bıktım her seferinde iğrenç uyanmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 uyanır uyanmaz ılık bi duşa gir,sonra menude soguk portakal suyu olan guzel bi kahvaltı yap,gun icinde bol bol su ic ve temiz hava al eve kapanma cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 soda iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ALKA SELTZER !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 soda+ayran soğuk su ile duş bol bol sıvı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Kesinlikle alka seltzer üzerine duş vaktin varsa da 1 saat uyu Bir de sızmadan önce bolca su içmende fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 o mide bulantısıyla nasıl uyunur yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Alışılıyor mide bulantısına yav. En kötü ihtimalle gidip klozete içini döktükten sonra gelip sızabiliyosun, güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kana karıştımı her türlü gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 içme öncesindede yapılcak çok şey var ya sarımsak yiceksin arada rakının yada zeytinyagı içiceksin içmeye başlamadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kitana said: kana karıştımı her türlü gg I ıh. Sağlam kusunca çok temiz ayıltıyo. Yani tamamen pirüpak olmuyosun, ama ciddi şekilde kendine getiriyo adamı. En büyük problem, sağa sola değil de gidip tuvalete kusmayı becermek o kafayla. :D allahtan hiç kaçırmışlığım yok şimdiye kadar. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 içmeden önce zeytinyağı işe yarıyor. sızmadan önce içebildiğin kadar su iç. uyanınca bakkaldan bir cep sodasi al (karbonat yani), maden suyuyla birlikte ic onu. duş al, hava al vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Hemen verelim tutoyu :p tuto Sahanda Yumurta Sahanda Sucuk Börek Açma, Poğaça Çay Ekmek Tereyağı Taze Kaşar Beyaz Peynir Macar Salamı Reçel Bal Türk Kahvesi Yukarıdaki sıradayı izleyip, ayılmayan olursa, kendisi aliendır. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kusmaya sebebeiyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 o resmi imzaya nasıl soktum bilmiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Gangren said: tuto Sahanda Yumurta Sahanda Sucuk Börek Açma, Poğaça Çay Ekmek Tereyağı Taze Kaşar Beyaz Peynir Macar Salamı Reçel Bal Türk Kahvesi Yukarıdaki sıradayı izleyip, ayılmayan olursa, kendisi aliendır. Çok özür dileyerek: Bunları bu sırayla komple yiyip te mide fesadı geçirmeyen varsa tanışmak istiyorum, kendisine hayatımı adamayı planlıyorum hatta. Senseim olsun sırrını öğretsin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Tabiki, ısmarlarsan hemen öğreteyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 5 içiceğine 3 iç, hiç ağrı, sızı çekme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bi saniye o zaman, detay istiyorum önce. 1 - Börek ne böreği olacak? Su böreği mi, kürt böreği mi, nedir yani? 2 - Poğaçalar neli olacak, küncüsü bol mu olacak, ve hatta çörekotu da olacak mı üzerinde? 3 - Çay bildiğimiz Rize çayı mı olacak, yoksa elit ukala İngiliz hesabı Earl Grey falan mı içicez? 4 - Beyaz ekmek mi, çavdar mı, kepek mi yoksa Alman ekmeği mi? 5 - Tereyağı ve kaşar Sütaş olmalı mı? 6 - Bu ufak bi hata sanırım, macar salamda fıstık oluyo muydu lan? 7 - Reçel ne reçeli olacak? Ben çilek istiyorum. vurma. bak acıyo.. vurma dedim.. ah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Geyik bir kenara, cumartesi içilen alkolden pazar sabahı en rahat kurtulmanın yolu benim için okkalı bir kahvaltı oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Alışkanlık meselesi abi, sanırım alkolik değilsin bazılarımız gibi, ben genelde şöyle bir 35lik burbon içerken yanında iki litre kadar su içiyorum, hiç birşey olmuyor. Yok evde yeterince su yoksa (olmadı değil) sabaha bakkaldan alınan bir 1,5luk su bir tane de majejik midir nedir o ilaçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Muzlu Sütte iyi geliyor muzlar taze ise şaraptan sonra mideye. Sırf muzd yiyebilirsin, cidden iyi geliyor mideye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Eh alışkanlığı kaybettim mi desem naapsam. Uzunca bi süredir içmiyodum bu kadar sağlam diyip sıyrılayım aradan, zira hakkaten bi düşündüm de örnek vermek için, son 2 aydır en çok içtiğim gece(bundan önce tabi) blues festivalinde, o da iki bira. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Llama said: içme öncesindede yapılcak çok şey var ya sarımsak yiceksin arada rakının yada zeytinyagı içiceksin içmeye başlamadan.. llama bunlar mide bulantısını engellemek için degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 İçmeye başlamadan zeytinyağı içilmesi, alkolun daha yavaş emilmesi amaçlı. Zeytinyağı miğde cepherini kaplıyor falan filan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar