Çomuþluk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Arkadaşlar, benim çok değişik bir sorunum var... Yakın zaman içinde çok begendiğim bir kızla ilişkiye başladim, bundan önce çok yoğun bir aşk hayatım vardı ama şimdi duraklamakta zorluk çekiyorum. Ben çekildim ama yine de etrafımda cok fazla güzel kız var. Kalp kırmak ta istemiyorum ama ciddi bir sorun olmaya basladı bu kadar ilgilenmeleri. Sizce ne yapmalıyım? Bir insanı nasil kibarca reddedebilirim? Kız arkadaşım var diyorum ama dinlemiyorlar, "ee nolmuş yani? diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 seni bi döverim varya öyle böyle değil yürü git alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 kazanova. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Abi gecen haftaki kizlari nasil savurdun ustunden ben de anlamadim, erken ayrilmaniz kotu oldu mekandan :( Neyse arta kalanlari Darmadagan topladi merak etme abi. Ama isin zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 o kadar yakışıklı mısın ki? ss or didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 İstemiyorum de bariz şekilde kıracağın kalpler seni kullanmak istiyor.Öç al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bu ne lan hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Ya olabilir ben kendimi o kadar yakışıklı bulmuyorum ama etrafımdaki kızlar hep öyle söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bırak kızı bana gel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 abi fena degilsin yani sonucta. hemen hemen herkesten iyisin, neredeyse benim kadar yakisikli bile olabilirsin. Ama bence sorun sadece ordan kaynaklanmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 belowdaki tüyden var sende sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 benim o tühler düştü feci bir yoğunluktayım iş olarak hatunlar uzaklarda bu sıralar. heleki başıma gelen son olaydan sonra seks hayatını biraz bitirdim of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ya yok ya. Herkese iyi davraniyor bu herif. Herkese gulumsuyor, guzel guzel muhabbet ediyor, yabanci varsa masada hemen ayip olmasin diye dahil ediyor konusmaya. Sonra bir de boyle kizlari ittikce manyak karilar ustune ustune geliyor. Abi kalpleri kiracaksin diyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 samuray panda çizdin mi hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 sexdrugsrocknroll said: seni bi döverim varya öyle böyle değil yürü git alla alla yavas dov, kasin bisepsin cekmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 SoulCube said: samuray panda çizdin mi hiç ? ne alakasi var ki konuyla su an? insanlara illa soğuk ve mesafeli mi davranmam lazım? yok mu başka yolu bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Masquerade said: belowdaki tüyden var sende sanırım. demişti ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 kusura bakma soulcube bi an bana yazdın sanınca savunmaya geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 böyle diyince bende hoşlanmaya başladım senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 arkadaş olarak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 boyle efendi bu herif iste. Sonra neden insanlar sevdi beni neden boyle oldu. Abi sana diyorum bak, biraz kirici ol. Evet gerekirse kalp te kiracaksin, hayir dediklerime inanmayip bir de ayni tavsiyeyi dinlemek icin buraya da mi konu actin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 abi dur bi de erkeklerle uğraşmayayım zaten kızlardan kurtulamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 AAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ya... imdat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Arkadaşım sen kendini ne sanıyorsun yoksa çok talep varmış da yok şimdi tek bir kişiyle beraber olmak istiytormuş da kimse rahat bırakmıyormuş. Birincisi beraber olduğun kadınlara ayıp ikincisi bu forumu okuyanlara ayıp. Oh ne ala sen daldan dala kon, her limanda bir sevgili sonra vay efendim rahat bırakmıyorlar. Hadi diyelim ki yazdıkların gerçek sağ elindeki kaslanmalar yalan. Bazıları şu anda sevdikleri tek bir kız sms'lerine cevap atmadı diye iş bu forumda bileklerini jiletleme seviyesine gelmiş ayıp değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar