Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaslar, degisik bir sorun ile karsi karsiyayim.


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, benim çok değişik bir sorunum var... Yakın zaman içinde çok begendiğim bir kızla ilişkiye başladim, bundan önce çok yoğun bir aşk hayatım vardı ama şimdi duraklamakta zorluk çekiyorum. Ben çekildim ama yine de etrafımda cok fazla güzel kız var. Kalp kırmak ta istemiyorum ama ciddi bir sorun olmaya basladı bu kadar ilgilenmeleri.
Sizce ne yapmalıyım? Bir insanı nasil kibarca reddedebilirim? Kız arkadaşım var diyorum ama dinlemiyorlar, "ee nolmuş yani? diyorlar.
Mesaj tarihi:
Abi gecen haftaki kizlari nasil savurdun ustunden ben de anlamadim, erken ayrilmaniz kotu oldu mekandan :( Neyse arta kalanlari Darmadagan topladi merak etme abi.

Ama isin zor...
Mesaj tarihi:
benim o tühler düştü feci bir yoğunluktayım iş olarak hatunlar uzaklarda bu sıralar. heleki başıma gelen son olaydan sonra seks hayatını biraz bitirdim of of
Mesaj tarihi:
ya yok ya. Herkese iyi davraniyor bu herif. Herkese gulumsuyor, guzel guzel muhabbet ediyor, yabanci varsa masada hemen ayip olmasin diye dahil ediyor konusmaya. Sonra bir de boyle kizlari ittikce manyak karilar ustune ustune geliyor.

Abi kalpleri kiracaksin diyorum sana.
Mesaj tarihi:
boyle efendi bu herif iste. Sonra neden insanlar sevdi beni neden boyle oldu. Abi sana diyorum bak, biraz kirici ol. Evet gerekirse kalp te kiracaksin, hayir dediklerime inanmayip bir de ayni tavsiyeyi dinlemek icin buraya da mi konu actin :/
Mesaj tarihi:
Arkadaşım sen kendini ne sanıyorsun yoksa çok talep varmış da yok şimdi tek bir kişiyle beraber olmak istiytormuş da kimse rahat bırakmıyormuş. Birincisi beraber olduğun kadınlara ayıp ikincisi bu forumu okuyanlara ayıp. Oh ne ala sen daldan dala kon, her limanda bir sevgili sonra vay efendim rahat bırakmıyorlar.

Hadi diyelim ki yazdıkların gerçek sağ elindeki kaslanmalar yalan. Bazıları şu anda sevdikleri tek bir kız sms'lerine cevap atmadı diye iş bu forumda bileklerini jiletleme seviyesine gelmiş ayıp değil mi?
×
×
  • Yeni Oluştur...