Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuracagimiz Paticik Guildi (11. sayfada Isim ve Detay geyiklerini baslandi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquilanin fikri guzel, uyarim ben

benim derdim aksiyon, siz yaratin ben akayim, problem yok. ama hedef gosteremezseniz size dalarim, nasolsa serbest lol
Mesaj tarihi:
Xenocide said:
bu sandbox işi şu anda beni fazlasıyla heyecanlandırdı. merakla bekliyorum inşallah oynamak için para bulurum.

Cd 50$, aylık ücret 10$ civarı olacakmış.

not: yaklaşık
Mesaj tarihi:
- Azmodai
- Cuce
- Codmaster
- Mortis
- Asteroth
- Tunca
- Narsil
- Dreagloth
- Quel Thul
- Moriq
- Dregoth
- Masteis
- Jaan
- Tunch
- Gerge
- Arcane
- MADBOY
- Aquila
- Pluton
- Tarist
- Lidriel
- Rajinhear
- Xenocide
- Nefr
- Jadelith
- Sifkal
- Kickapoo
- Apple

28 kisi. Eger oyun guzel cikarsa Dark, pop falan herkesi kandirmaya calisacam, belki 50-60'i buluruz ;)

(bu arada revenant ve elesso sizi yazmadim yorum yapmissiniz diye, sizi de yazarsam 30 oluyoruz sdf)
Mesaj tarihi:
oyundaki Friendly fire durumundan dolayı hyperion isterse 800 kisi gitsin genede okadar basit değil :) Ki adamlar yıllardır birlikte oynuyorlar hangi oyuna ellerini attılarsa başarılı oldular bundada olucaklardır ilerde çok ilgin allianceları simdiden görebiliorum :)
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
hyperion olarak ezeriz onlari, sorun olmaz.

Hocam anlamadığım bir kaç konu var biraz aydınlatırsan sevinirim
Hyperion alt loncalara sınırsız özerklik mi tanıyor ?

Veya Hyperiona ait olmak guildleri kısıtlamaz mı ?

Yani örnek veriyorum bir guilde savaş açacaksınız ama yukardan açmayın emri geliyor ve üstüne sürekli vergi veriyorsunuz,

Neden guild bağımsız değilde Hyperion/Wessex'e bağlı onu merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Bağımsız kalırsan hyperion veya baska bir guild veya baska bir alliance gelip şehrini ele geçirebilir fakat bir alliance hyperion mesela içine girersen onlar yardımına gelicektir :)
Mesaj tarihi:
Tam olarak ne tarz kısıtlamaları olucaktır hyperion un bilmiorum ama duyduğum kadarıyla baya bir özgürlük tanıyormuş hyperion adamların amacı zaten feodal bir krallık kurmak tüm dünyayı ele geçirmeye calıscaklar tahminen o yüzden savaş açmak çok zorlamaz. okadar cok adamları varki neyden zevk alıcaklar anlamıorum sizce 100 vs 500 mü zevklidir yoksa 500 vs 100 mü ben az kişili tarafta olup savaşmaktan zevk alırım öle zerg mantıgında adamlara 5 e 1 dalıp ezmekten değil :)
Mesaj tarihi:
Tabiiki bağımsız olunca korumasız kalınıyor ve Hyperion'un koruma sağlacağı açık.

Ama şu topicte bile ortak bir karar olmadığından (ne bileyim misal pk klanı veya pk killer klanı vs ) üyelerin biraz fazla bağımsız olacağını çıkardım. Bu Hyperionla çıkar çatışması yaratmaz mı ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...