Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuracagimiz Paticik Guildi (11. sayfada Isim ve Detay geyiklerini baslandi)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

4mbit ile 1mbit veya 10mbitin arasında ping olarak fark olmadığını düşünüyorum, yalanmıyım? Hızın ne kadar olursa olsun sonuçta pingini aradaki routerlar belirliyor. (örn: komut isteminden "tracert www.google.com" yazılır hangi routerlara ulaştığınız tek tek görülür...)
Sosyal ağlarda paylaş

download hızı demek yolun genişliği demek, 4mbit aldığınızda 4 şeritli yoldan geliyo size bilgiler. 1mbit iken 1 şeritten geliyo gibi düşünün. yavaş oluyo yani

ping demek, verinin gidiş süresi demek. bu da yolun ne kadar engebeli olduğuna, yolun ne kadar uzun olduğuna vs bağlı.

anlatabilmişimdir umarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

dogru yere baktim frankfurt 195 atina 110ping
bu arada internet hizin fazla olmasi ping i azaltmaz ama daha hizli oldugundan pek etkilenmez
atiyorum pingden 40% kbps hiz kaybediyorum boyle olunca internet hizim daha fazla olsa geriye daha fazla kps kalcak...
turkiye deki en iyi A noktasi istanbul geri kalan memlekette ping cok yuksek
bu arada googleyede 230 ping aliyorum merak edenlese soyliyim
diyer yandan frankfurttaki b noktasina 60civari kps le baglanirken sadece 19 kps upload oluyo o da ayri bi sıkıntı
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul en iyi kalan cok kötü lafı inanılmaz sallama bi durum olmuş hatırlamıyorum hangi ildi ama sivil havacılık okulu olan bi ildi 2 taneden 1 i eskişehir orası değil onu biliyorum diğeri hangisi bilmem oradan wow oynayan bi arkadaş vardı guildde istediğin saatte olsun adam hep 100 150 ms full yesil takılıyordu ve proxy vs kullanmıyordu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kickapoo said:
Azmodai said:
Oyun hakkinda su anda kotu bir bilgi yok hic, halen inanamiyorum buna, israrla beklemedeyim.

Geçmişte çıkıp patlayan oyunlar hakkında kötü bilgi sızıyor muydu piyasaya? Gerçekten bilmediğimden soruyorum takip etmedim pek önceki oyunları.

genelde betasindan belli olurdu oyunun ne kadar patlak olacagi ve insanlar konusurud. Mesela AOC nin betasi ve L&D in betasi kabus gibiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...