codmaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Doğru yere baktığından eminmisin? Frankfurt'a bakman gerekiyor 195 çıkmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 4mbit le 70 felan görüyorum genelde Frankfurt a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 4mbit ile 1mbit veya 10mbitin arasında ping olarak fark olmadığını düşünüyorum, yalanmıyım? Hızın ne kadar olursa olsun sonuçta pingini aradaki routerlar belirliyor. (örn: komut isteminden "tracert www.google.com" yazılır hangi routerlara ulaştığınız tek tek görülür...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 evet kendi bant genisliginizden cok trafik yogunlugu, router pointlar ve pathler onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 download hızı demek yolun genişliği demek, 4mbit aldığınızda 4 şeritli yoldan geliyo size bilgiler. 1mbit iken 1 şeritten geliyo gibi düşünün. yavaş oluyo yani ping demek, verinin gidiş süresi demek. bu da yolun ne kadar engebeli olduğuna, yolun ne kadar uzun olduğuna vs bağlı. anlatabilmişimdir umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ama şerit azlığından dolayı trafik varsa yol uzar ona göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ping olayi daha cok A noktasindan B noktasina giderken hangi yolu cizdiginle alakali. Mesela Direkt A dan B ye gidersen hizli olur, ama once C ve D ye ugrayp, sonra Z ye gidip P den donup gidersen olmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Azmodai said: ping olayi daha cok A noktasindan B noktasina giderken hangi yolu cizdiginle alakali. Mesela Direkt A dan B ye gidersen hizli olur, ama once C ve D ye ugrayp, sonra Z ye gidip P den donup gidersen olmz AKA use proxifier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 dogru yere baktim frankfurt 195 atina 110ping bu arada internet hizin fazla olmasi ping i azaltmaz ama daha hizli oldugundan pek etkilenmez atiyorum pingden 40% kbps hiz kaybediyorum boyle olunca internet hizim daha fazla olsa geriye daha fazla kps kalcak... turkiye deki en iyi A noktasi istanbul geri kalan memlekette ping cok yuksek bu arada googleyede 230 ping aliyorum merak edenlese soyliyim diyer yandan frankfurttaki b noktasina 60civari kps le baglanirken sadece 19 kps upload oluyo o da ayri bi sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 istanbul en iyi kalan cok kötü lafı inanılmaz sallama bi durum olmuş hatırlamıyorum hangi ildi ama sivil havacılık okulu olan bi ildi 2 taneden 1 i eskişehir orası değil onu biliyorum diğeri hangisi bilmem oradan wow oynayan bi arkadaş vardı guildde istediğin saatte olsun adam hep 100 150 ms full yesil takılıyordu ve proxy vs kullanmıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 oyle en iyi internet istanbulda ne izmir deki oyle iyi ne ankaradaki ne de antalyadaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Ben de varım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 varsın tabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Oyunun her gun yeni yeni ssleri ve leakleri cikiyor, bugun de cikmis bir kac tane. Oyun hakkinda su anda kotu bir bilgi yok hic, halen inanamiyorum buna, israrla beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yuzduk yuzduk sonuna geldik bakalım nolcak kaldı 1 ay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 gene ne çıkmış azmo link atıver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 skill + stat listesi ve de crafting ile ilgili de ss koysalarmış keşke :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Azmodai said: Oyun hakkinda su anda kotu bir bilgi yok hic, halen inanamiyorum buna, israrla beklemedeyim. Geçmişte çıkıp patlayan oyunlar hakkında kötü bilgi sızıyor muydu piyasaya? Gerçekten bilmediğimden soruyorum takip etmedim pek önceki oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 aoc nin hazır olmadığını mighty thor dan, warhammerin bekleneni veremeyeceğini cüce den duymuştuk.mesela bu arkadaşlar türk kaldıki eğer ararsan yabancı eleştirileride bulabilirsin.beta testerları iyi olan oyunlardan zaten eleştiriler oyun çıkmadan internete sızıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Kickapoo said: Azmodai said: Oyun hakkinda su anda kotu bir bilgi yok hic, halen inanamiyorum buna, israrla beklemedeyim. Geçmişte çıkıp patlayan oyunlar hakkında kötü bilgi sızıyor muydu piyasaya? Gerçekten bilmediğimden soruyorum takip etmedim pek önceki oyunları. genelde betasindan belli olurdu oyunun ne kadar patlak olacagi ve insanlar konusurud. Mesela AOC nin betasi ve L&D in betasi kabus gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bunları nereden buldunuz leakmi yoksa official mı çünki divine magic kaldırılmıştı en azından release için fakat ss de divine magic var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 eet bir cok kisi ayni seyi soyluyor ama belki placeholder olarak duruyordur. bilemiyorum :) ve ssler yeni galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 one yaw eee hani harita map falan hic olmicakti millet yol ve isaretlere bakcakti ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 haritada bisi gozukmuyor ki? neyse sozlerinde durmamis devler, sen oynama hic bosver simdiden ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar