Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuracagimiz Paticik Guildi (11. sayfada Isim ve Detay geyiklerini baslandi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forumda daha hic bir section, grafik, hatta forum kurulu degil, hersey silinecek o yuzden mesaj atmayin zor olmasin silip tekrar kurmak falan filan.

Bu haftasonu calisir hale gelecek insallah en gec.
Mesaj tarihi:
yaw azmo forum a bide konu disi basliklar acta korsani yazilimlari falan filan orda konusalim :)
nede olsa amac batinin emegini somurmek dogu eyer bir sey yaparsa sahip cikmak yani korsan a bakisimiz boyle :)
Mesaj tarihi:
cengizhan66 said:
yaw azmo forum a bide konu disi basliklar acta korsani yazilimlari falan filan orda konusalim :)
nede olsa amac batinin emegini somurmek dogu eyer bir sey yaparsa sahip cikmak yani korsan a bakisimiz boyle :)

ben karsiyim korsana ama?
Mesaj tarihi:
ya acelemiz yok, yavas yavas hallediyoruz iste. daha butun forum amblemleri falan editlenecek, renkler bidaha yapilacak, cssler editlenecek, logo mogo eklenecek...

isimiz uzun.
Mesaj tarihi:
Evet benim de yıllardır beklediğim bir oyun türü diyebilirim darkfall. Geçenlerde mmorpg.com da gözüme çarptı oyun "anaa ne güzel oyun la" dedim araştırmaya başladım oyunu, sonunda da patide böyle bir topluluk olduğunu gördüm sewindim valla :D Kesin bir şekilde ben de girmek isterim bu topluluğa :)
Mesaj tarihi:
gittim geldim

öeh çıksın artık oyun

benim şu anki tek derdim eve gibi lag patlağı olmaması. phalanx kurdurucaz diyolar da o kadar sıkı collision detection sağlam lag yaratabilir :(
Mesaj tarihi:
eve de lag diyoruz ama soyle bi gercek varki bazi kisiler en lagli ortamda bile 0 etki aliyo eve de
ttnet biraz ping imizi dusururse hizi artirirsa aslinda sorunsuz oynariz :)
simdi soyle 10mbit hiz olsaydi ne super olurdu
Mesaj tarihi:
EVE'deki bazılarının laga girip bazılarının girmemesi olayı grid'i load edip edememe ile ilgili,yoksa zaten node gidince istersen 30mbit bağlantı olsun dc olursun.Darkfall forumlarda speedtest olayı vardı,ben denedim 81ms çıktı yani gayet ideal bence.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...