adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 208 67 hede hede dns'i yazılı olduğunda artık bağlanmıyo internet'e yeni bi dns varmı bildiğiniz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Dünden beri montla sıçıyorum. Dün WAR'da lag falan vardı bugün google'ı zor açıyorum. 220 kbpslik bağlantı 30kbps dl yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 mulgear6 said: Sparkcaster said: harddiskinizi boşaltın temp internet files dolu diye yüksektir pingler, burdan bi sorun gözükmüyo bağlantınızda ahah denedim bunu yanlız alakasız bi biçimde 1.5 gb çıktı silinicek dosya (temp int files 35mb filandı) şunu da deneyin çalıştır > cmd daha sonra açılan dos ekranında: ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig /flushdns 200 gb boş yer var dedim adama adam olsun dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oef bu ne yava$lik ya. netload acilmiyo resmen. kablo da mi patlak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 msn mail.yahoo ya gıremıyorum. Bakalım eve gidince ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 benimde bugün netload ve rapid gibi sitelerden dl yapamiyorum, anlamadım.1mbit baglanti var, dl 20 30 larla baslio bi süre sonrada 0bayt a düşüyor.rapidshareye ping attığımda ise 80 ms ping veriyor anlamadım olayı yurtdışında bi sorunmu var daha dün akşam yatmadan önce maxla cekiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 valla yavaş açılsa neyse :).2dk net var 10dk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Şu an düzeldi gibi. msn e girdi, yahoo açıldı, yurt dışı 1 2 siteye girdim rahat rahat. Dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 an itibariyle benim net fıstık gibi (tüh lan keşke söylemeseydim, şimdi telekom kablolarla oynayıp bozar) şehirden şehire hatta ilçeden ilçeye durum değişiyo, ben bunu bilir bunu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 düzeldi düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 netload hala patlak valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Yine sıçtı benimki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Benimki düzelmedi hiç o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kaç saattir ilk defa suan geldi net. ciddi anlamda fıttırmak üzereyim.ulan koca haftaiçi problem olmaz.bi haftasonumuz var şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 An itibari ile hiç mutlu değilim. Çok kötü bağlantı.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 benim hala iyi nihah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 1 haftadır online oyun oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 valla hala pert benim.1 saat bile kesintisiz bağlanamadım.10dk var sora yok var yok sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ya telekom kapat git türkiyeden diye bi anket başlatalım varsa webmaster arkadaşlar falan burda açalım bi tane site yemin ediyorum bi haftada 35 milyon kişiye ulaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hala devammı ?.nie benim hala pert yahu.milelt çatır çatır giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bağlantı hızı düşük, latency yüksek şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Her türlü kaynaktan belalarını bulsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 AMIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Hergün 15-20 dakika gidiyor hat. Arıyorum, sorun yok diyorlar. Bekliyorum geliyor kendi kendine. Nasıl oluyor anlamıyorum. Ya üstün bir teknoloji var kendi kendine tamir ediyor hattı, yada var bir kaypaklık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 şu anda bazı sitelere erişim yok hattımdan ve rezil bir DL/UL değerine sahibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar