trix Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ben de female orc mu olsam ne yapsam ya, warrior güzel duruyor eheh griselda ayaklarına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Druide geri döndürdüler yeni raid sezonun açılmasıyla, ilk günden wep de düşünce PvP spec 3100 civarı sp oldu charda xD moonfire + is glyph taktım 1k 1k tickliyorlar, bakalım druid rogue neler yapabileceğiz 24/47 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bi an oha falan oldum da lunar guidance la sp evet olabilir 3100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 alakasız biliyorum ama an itibari ile stormscale'da 1002 kişilik bir sıra var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Druid rogue iyi de büyük plate classları üzüyor malesef. Ben de casual oynamaya devam ediyorum holy paly rogue la 1500'e çıktık bugün. Hafta bitmeden 2k lara gelip orada bırakmayı düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 dk ile güzel giden şöyle saglam bi class ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 trix said: alakasız biliyorum ama an itibari ile stormscale'da 1002 kişilik bir sıra var. Ben alıştım valla :) 2 gün önce gece 2.30 da icc 10 man kurduk full kestik.Stormscale böyle full olsun canımı yesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 of iki saattir priest-rogue streame takıldım yatmam lazım ama çok keyifli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Wispy said: Druid rogue iyi de büyük plate classları üzüyor malesef. Ben de casual oynamaya devam ediyorum holy paly rogue la 1500'e çıktık bugün. Hafta bitmeden 2k lara gelip orada bırakmayı düşünüyoruz. Bizim için tam tersi geçerli, healerli takımları farmlıyoruz ama pri-mage, lock-rogue, rogue-mage, rogue-priest gibi takımlar çok üzüyor. Özellikle lock-rogue ve pri-mage'e çare bulamadık. Lock'a gidiyoruz bu sefer priest ciyuv ciyuv mana burn atıyor, 2sn rangeinde dursam 4-5k manamı eritiyor saçma bir şekilde. Aynı şekilde wotf nerfiyle beraber locklar da i has fear diye gezdiklerinden benim rogue'u dağlara taşlara yolluyorlar fearlayıp. Zaten feardan çıksan blind yiyorsun, çıkmasan da birşey farketmiyor, o arada ben yatıyorum. Ama dk-druidden daha zevkli, çok iyi cc yapıyoruz; burst ve switchler falan da güzel, eğer setup izin verirse 2k olmamız zor olmaz herhalde. Tabii rogue'a gear lazım, yeni 80'ledim kankam totc10'a aldı gearı var masq.ta asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Healer-Dps girenlerin nasıl dayanabildiklerini merak ediyorum her maçın en az 40 dk olmasına.Ağustos ayında gaza gelip tauren druid kastım stormda.900 resil 2500 sp(normal formda) var.Warrior-r.druid ve ret pala-r.druid girdim çok yakın arkadaşlarımla.Her maç en az 40 dk.Hele ret-r.druid vs r.shaman-warlock maçımız var ki anlatılmaz.rahat bi 8 kere falan innervate açtım.Sonu kayıp tabii.Warlockun 3 tuşla fear spam+dotlarına dayanamadık bir süre sonra.Paladin çarşı pazar gezdi aksiyonun çoğunu zaten. Hangi bünye hepsi en az 40 ar dakikadan 300 maç atar çok meraktayım.Hele bir hunter gördüm ki anlatılmaz yaşanır.SS i silmişim,adam r.druidle birlikte 1860 maç atmış 960 win-900 loss.Rating yerlerde tabii.Azimle etmişler ama dağları delememişler hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Oooo tbc'deki maçları hatırlıyorum rogue druid olarak. En uzun 2 maçımız Warrior druid ve rogue druid'e karşı 1,5 saat sürmüştü. 700k dmg yapmıştık karşılıklı. Artık 45 dk sınır var :/ Bir de Wishy'nin druidle warlock'a karşı 4,5 saat süren maçı vardı house m.d. izleyerek ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Tbc yi hatırlamak istemiyorum zaten özellikle s4 ü.R.druid-Rogue girdik bizde.Auchindoun serverındaydım.20 maç attık bıraktım dayanamadım.Hele bir maç ben öldüm druidim le karşının priestı kaldı.Gittim serverlarına rolledik kaybettim lol.Her maç 45 dk olurmu be kardeşim. S5 te Rogue-Mage oynarken sürekli ben ölüyordum karşının dps i kesip.Bizim mage healerla sürekli 1v1 kalıyordu.Allahım böyle bir işkence yok.Çocuk 45 dk kapışıp ''abi git rolle dayanamıcam'' diyordu bana skyptan hahah.Hakkını vermek lazım bazen kesiyordu healerları binbir güçlükle.Ama çocuk oyundan soğudu lol. Umarım Expansionda arena sevmeyen hardcore pvperler için yeni bir seçenek sunar blizz.Bıktık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 şu yeni sistem geldi haste mi kassam ne kadar kassam SP yi düşürsemmi bilemedim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Iıh pvp'de haste mana katili oluyor, 3v3'te falan güzel olur da 2v2'de hele bir de priest varsa karşıda az sp fazla haste can sıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yok 2 oynamıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 said: S5 te Rogue-Mage oynarken sürekli ben ölüyordum karşının dps i kesip.Bizim mage healerla sürekli 1v1 kalıyordu.Allahım böyle bir işkence yok.Çocuk 45 dk kapışıp ''abi git rolle dayanamıcam'' diyordu bana skyptan hahah.Hakkını vermek lazım bazen kesiyordu healerları binbir güçlükle.Ama çocuk oyundan soğudu lol. Al işte aynı benim partner. Henüz healer'a 1v1'de kaybetmedim yanlız, kayda geçsin. Özellikle Blade's edge'de druid'e karşı yaptıgım bir 1v1 var, destansıydı. Ama evet sogudum oyundan. Abv. 11 kere spellsteal atıp sadece bir lifebloom almıştım innervate'i almaya çalışırken. Sinir harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Barkskin varken innervate araklamaya çalışıyo olmasın lo? 11 kere ne gudubetmi yoksa benim char gibi seninkide :) BE bikere baştan kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?43,3115010,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 offf ahahah hatirladim da midem kalkti yine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Regalya said: Barkskin varken innervate araklamaya çalışıyo olmasın lo? 11 kere ne gudubetmi yoksa benim char gibi seninkide :) BE bikere baştan kayıp Yok canım deli misin. Barkskin'i zaten deep freezede harcar akıllı druid, kendine buff dizip attı işte, alamadık üzücüydü. Ayrıca o canlı topik harikaydı wissy. Güldürmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 barkskin dispell resistance veriyodu eskiden xunn onu diyolar ama artık vermediğinden extra buff olması dışında ve dispellenememesi dışında bi esprisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Benim o maçın zamanında vardı ama ya. Atmazdık o yüzden. Şey güzel, kaçarsam çaresiz oldugumu düşünüp saldırıyor, o zaman alıyorum aşagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 aa benim de benzer bi hikayem varmış o threadde,unutmuşum valla,disc priestimi özledim valla görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bu arada patchten sonra bir shadow priest rogue combosu artışı var. Shadow priest beni dispelledi, dotladı, tek dot sırası ve bir swd'yle ben ölüyordum az daha. İnanılmaz dmg yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 2v2 de Rogue-Mage iz.Bu sefer ben mage im.Disc pri-aff lock geldi karşıya.Aksiyon başladı ben comboyu koyarken benim hp yarıya inmişti bile.Üstümde mage armor var.Noluyoz lan dedim skyptan hehe.Relentless daggerı al çöpe at o sahneden sonra. Bu arada partnerimin hiç görmedim healer 1v1 kaybettiğini arenada.Ben rollde kaybedersem çıkıyorduk anca.Frost Mage healera kaybederse kayda geçirilsin zaten.Blizzarda spellsteal ve 6.6k koruyan(test edildi) ice barrierim için teşekkür ederim. Frost Mageimle oynadığım hergün,birkez daha bukadar büyük defansı olan bir cloth'a hayretler içinde bakıyorum.Blizzard'a teşekkürler.Arenada 1k hp den ice barrierimi çekip,novaladığım warriorun novayı kırıp,yanıma gelemeyip beni kesememesi,evo ile hpmi fulleyip bide üstüne adamı kesmem vs.Çok fena şeyler bunlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar