Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bu spec oynaması zor bir spec. sana humanoid formda çökerlerse rahatça keserler. insect swarm ve lunar guidance a indiğin bi deep resto talent yap 2v2 için en iyisi o bence. imp barkskini de alıyosun ama wild growth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Öyle de oynadım da imp barkskin için değer mi değmez mi kararsız kaldım işte. Dediğin gibi tek sorunu human formda yakalamaları. Imp. barkskin o konuda çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 gear nası kaç oldu rating Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Slacker mateimle 1300 yaptık geçen gece :P , biz hatefuluz olduğu gibi, nonsetler furious-deadly işte. Conq. itemler falan da var şansa voadan düşen falan da, resim hala 800ün altında olduğundan cesaret edemiyorum. Açıkçası haftada 20 30 maçtan fazlasını yapsak 1.8k'ya gelirdik heralde ama haftada 1-2 gece oynuyoruz sadece. Karşımıza gelen tüm takımlar deadly-furious karışık, 28k hpli warriorlardan, one shot %50 paladinlerden falan geçilmiyor ortalık. Bir de şu prot healer palaların ta.. Açık ara tokatlıyoruz rogue'suz ve prot paladinsiz takımları. (Warrior takımlarında warrior'u iyi cc'leyip switch işini yüzümüze bulaştırmazsak gg) İlk iki hafta yeşillerle oynayıp çok fazla düşürdük mmr'yi şimdi 1350'lere falan çıkardık anca 11-12 puan alıyoruz kaybedince 10 puan kaybediyoruz genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ya ben şu işi tam çözemedim bir bilgi verebilecek olan var mı her kafadan bir ses çıkıyor. Şimdi yeni sezon geldikten sonra yeni itemler gelicek ratingle alınan onu geçtim tamam,honorla deadly alınıp,conqla da mı deadly alıncak? şuanda honorla hatefull,conqla deadly alınıyor. o değişmicek mi? furious neyle alıncak o zaman o da mı rating+honor la alınıcak yeni gelen item gibi? of çok karıştı kafam yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 furious = emblem of triumph olacak yani conquest marka düşmeyecek furious. yine deadly alabilecen heroic badgeleri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 aa doğru ya triump ta vardı ben onu unutmuşum tamamen o zaman beklemeye gerek yok hemen alalım. çok sağol valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bi de işte voa'ya yeni eklenen boss relentless seti atacak. yeni sezon gearı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ok onu çaktım peki triumpla alınan rating isticek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 evet şu an deadly nasılsa öyle olacak hem arena rating biraz hem arena puanı hem honor points Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Pek alakam yok o yüzden ilgilenmedim ama yeni arena rating sistemi nasıl oldu puan kaybetme diye birşey var mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Var, ya eskisinden tek farkı 1500 yerine 0dan başlaması yeni playerların. Ama atıyorum 1200 ratingli bi takım alırsan bulup 1000 personal ratingle başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Druid-DK vs. Rogue-Mage; Ne yapabiliriz /dance yazmaktan başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Tüm Rogue & Mage takımlarına en içten sevgilerimi yolluyorum. Bir de nasıl beceriyorsak double gnome geliyorlar. DK olan bana sheep, blind, nova spamla deli ediyorlar. Hayır ona rağmen aradan rogue u çekip kestiğim oluyor mage'e yetemiyorum bu sefer. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bir de warrior, warlock hayvanlar gibi vururken scourge strike'ı öldüren blizz'e gz. yetmemiş gibi peti de nerflüyolar. silin class'ı oynamayalım bari. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ya SS nerfen önce 900 resiliyken bana 7700 7300 critlemişti üst üste. öyle burst warriorda var mı allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 abi şu anki hala çok rezil. priest, druid'e 2200 düz vuruyor. crit özürlü bir spec unholy zaten blood, frost'a göre. crit vursa bile 5k göremiyor şu an. tamam 7k falan çok abuk da, şu anki halide çok kötü. talented bir ability'nin obliterate gibi trainable skillden kötü vurmasının neresi logic. ayrıca warrior da çılgınlar gibi vuruyor. hamstring, mortal strike, bleed up, pop up bladestorm gg hf. bir de 1500 rate'de gelen full furious takım mı olur yav. kaldırılsın şu voa oyundan. aldığım tek item furious glove, o da deadlyden upgrade oldu. millet set diziyor 1400-1500 ratede geliyorlar 30k hp warrior, 25k+ hp tank paladin. ha tank palalara da ayrı sevgiler. shield spamlarınızı alıp gidin arenadan. hala da hotfix atmıyorlar. bilmem kaç ay sonra gelecek patchle düzeltmeye lütfetmiş blizz. şaka gibi. herifler tank talent ile arena heallıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Haha nerdrage'e girdi adam, ama haklı. DK-Druid'i öyle bir nerflediler ki ağzımız yüzümüz döndü. Zaten 2v2 top10'dan da düştü druid-dk setuplar. Artık innervate+barkskin gg diyemiyoruz, anında dispel geliyor, pillar yapsam kaçsam innervate doldursun diye bu sefer de biricik mate'imi parçalıyor warriorlar. Ortası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 @Longshanks 23k hp, 850 resil, 1950 heal up druidin rogue'a karşı ayakta kalması mümkün değil gibi pek galba. Anlamıyorum pek druid itemizationdan. :D yeni sezonda armor setleri furious, non set parçalardan 3-4 relentless alsak ciddi anlamda survive kazanırız galba ki şu an üzerimideki itemların yarısı hatefull.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Masquerade said: ha tank palalara da ayrı sevgiler. shield spamlarınızı alıp gidin arenadan. hala da hotfix atmıyorlar. bilmem kaç ay sonra gelecek patchle düzeltmeye lütfetmiş blizz. şaka gibi. herifler tank talent ile arena heallıyolar. Sırf bu yüzden bıraktım oynamayı, midemi bulandırıyor blizzardın yapmacık balanceı sağlama çabaları. Rogue'lar Priest'ler, hotfixlensin Paladin 2 sezon ortalıgın ebesine tükürsün. Prot'a gelen fix ne zaman ? S7'de. S7=2v2'nin önemsiz olacağı sezon. Prot=2v2'de dominanttı. Ağır nerf yani mates Ağzını doldursunlar senin Shitcrawler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Masquerade said: @Longshanks 23k hp, 850 resil, 1950 heal up druidin rogue'a karşı ayakta kalması mümkün değil gibi pek galba. Anlamıyorum pek druid itemizationdan. :D yeni sezonda armor setleri furious, non set parçalardan 3-4 relentless alsak ciddi anlamda survive kazanırız galba ki şu an üzerimideki itemların yarısı hatefull..bende de o kadar hp 900 resi 2360 SP var. belki SP den kaynaklanıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bu arada ben çoktan bıraktım 2v2 yi aylar oldu gelin sizde bırakın. 3v3 maçlar hem kısa hem puanı iyi oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 of zamanında retri paladin+warrior+priest ile ne cleave yapardık be hehe, acaba bu setup şu an nasıl, gerçi biz en fazla 1700 falan yapmıştık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 warrior u rogue ile değiştir en iyi cleave sana=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 warrior bendim =/, valla ben charge attiktan sonra o kanatlari acip ben de recklessness acip ne varsa giriyorduk, direk skillstorma abaniyordum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar