Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Her snarede öyle oluyor evet, ama rogue'un gapcloser'i nerede ? Intercept,Charge,DG, Feral charge'in karşılığı nerede rogue için ? Warrior hamstring attıktan sonra 25yd ötedeki takım arkadaşına charge attı. Warrioru yakalamak kaç saniye sürer, hesapla bakalım. Rage starve olayına da sesli güldüm. 15saniyede 1 hamstring atmak zor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 atmamak, gcd harcamamak hemde %70 gelmesi daha güzel. her rogue'da wound kullanmıyo ayrıca, tek setup yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Warrior hayvanlar gibi mobile. Gcd ile charge atıyorlar neredeyse, bana hamstring'i koyup pillar arkasında mate'ime rapefest çekiyorlar. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Dün gece şaka gibiydi zaten, druid dkyız, 2 oyunu dc olup daha maç başlamadan kaybettik, 2 oyun priest warrior geldi, adama grip atıyor masq. bana charge atınca, daha ben adamın geri gittiğini görürken tekrar chargelıyor. Root koyuyorum daha rootun hışırtısını duyarken adam roottan çıkıyor. Zaten dün 4k 4k sürekli critleyen MS'leri gördükten sonra fenalık geldi içim bayıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Masq Deadwoll abartmayı bırakın M8s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 cripplingden kurtulmak freedom almadan çok zor. druid olarak diyebilirimki heal atmazsam üzerimde sürekli abolish varken extradan cure poi yaparsam anca kurtuluyorum o da rogue sprintlememişse falan ki bunları yaparken normal speeddeyim rogue her türlü yetişiyo flint footed falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 abi su rogue lar herkes bizi dovuo tarzı konusuo ya ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 şimdi 25'inde sezon bitecek. bu mevcut setlerin durumu ne olacak bellimi? 2 parça deadly alsam mı conquestler ile yoksa furiouslar mı düşer oraya yeni gelen setten dolayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yeni boss gelcek ondan relentless düşecek kalanı aynı kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 var mı blue post falan konu hakkında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Tamam, buldum. Also, you can buy the Furious Gladiator armor sets from the past season with the Emblems of Triumph dropped in the new raid instance and rewarded through the heroic dungeon daily quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 fury ler triumphla mı alıncakmış :S yuh, kim harcar ona emblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 su honorla alinan deadly parcalarida furious olacak o zaman? (set olmayanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yeni sezon geldiginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bu gelen furiousu arena ratingi olmadan alabilcez di mi conquestlerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 triumph ile alınacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 conqla ne alıncak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Madcat said: conqla ne alıncak? deadly ler alınıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 şuanda olduğu gibi yani öyle mi? bişi değişmicek? o zaman alalım bizde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 http://eu.blizzard.com/blizzcon/video/stream-wow.xml Kimse izlemiyor mu yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 şimdi başladım sayende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ses azmi sizdede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Adamlar konuşurken sorun yok, maçlar başlayınca takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 http://www.wowhead.com/?talent#0EG0uiboczhZZf0IubuxVzh Böyle bir build yaptım da, dk-druid oynuyoruz şu an deep restoyum ama çok pasif hissediyorum kendimi, sizce bu haliyle moonkin-hybrid olarak neler yapabilirim? Çalışır mı yoksa 0-10 mu yaparız arenada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar