Pesimistyler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Hunter'lerin durumu nedir arenalarda? 2vs2 mi daha iyi olur yoksa 3vs3 mu? birde partner olarak en iyi tercih nedir? ben MM yim ve sadece honor ile alinabilecek tum itemler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 2v2 kötü. 3v3'de DK hunter Paladin olarak iyi. 5v5'de iyi olduklar 5-6 tane setup sayabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Shamanla lsw'ye alışmışım, shamandan çıkıp druide girince bir süre reju falan spamlıyorum sıkışınca /facepalm En acısı da shift-scroll yapıp elemental skilleri açıyordum nuke gerekince vs. el alışkanlığı olmuş druidde form değiştirmeyi unutup shift-scroll yapıyorum tabii barda bufflar falan var kendimi bufflıyorum, heralde adam da o noktada bir yerleriyle gülüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 deadwoll said: Hobarey! Druid - XXX setuplarının hepsi gladiator olur artık ahah. Tam zamanında başlamışım druid oynamaya ^^beklentimiz çok senden deadwoll hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 5v5 top10deyiz ama gladiator için 200 rating daha lazım ey em key ne biçim sistem ya. 3v3'e focus olcaz anlaşılan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 wispy is guc sahibi adamsin hala atari oynuosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 En azından kumar oynamıyorum dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 630 resiliencela 9.8k ferocious bite crit yedim arenada. Toplam HP'm 22k. Bu arena sezonu da benim için sondur, gladiator alıp satıcam charı. Bir daha da durotara gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Sezon ne zmn bitiyo? Ben de bi dahaki hafta eldiveni de alıp druid'i satmayı panlıyorum .. full furious 2350 silahı vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 En az 3-4 hfta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 dispellsiz cleave ile 2350 yapamadık yanarım ona yanarım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Longshanks said: deadwoll said: Hobarey! Druid - XXX setuplarının hepsi gladiator olur artık ahah. Tam zamanında başlamışım druid oynamaya ^^beklentimiz çok senden deadwoll hadi bakalım Ben hala hatefulleri dizemedim, geçen adamın teki 2k+ boostluyorum dedi kaç para dedim 15k istiyorum dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 15k ya ben 2500 ratedli takımımı bırakıp boostlarım be ne demiş o adam yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bunu verenler de var işin acı tarafı. Ama anlamadığım kısım mavi yeşil gearı olan healeri adamın tek başına nasıl o ratinge taşıyacağı. Bir de 1 hafta puan alınır 2 hafta puan alınır, adam boostlamayı bırakınca tekrar rating düşecek daha seti tamamlamadan 1.5kya geri dönülecek ne anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 2v2'de olmaz da 5v5'de yaparlar heralde ekibiyle o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 5v5'de çok rahat adam boostlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ordan rating yapar digerlerinden haftada 300-500 puanla toplar işte itemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 tek gcd'de, üzerimde hoj yokken totalde 8-9k arası crit çıkaran palaya selam olsun. (600 resil) zor oynarım daha roguela falan, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Hydra stream yapıyor tournament realmde şu anda. Meraklılar kaçırmasın http://www.projectlivestream.com/live/alabasta http://www.projectlivestream.com/live/hydra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Sağol wispy. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 oo süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ud male roguelu takım tokat manyağı oldu. bi de priesti kesip 2v1 de kaybettiler. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 adam pro ya 1 saniye boş durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 of süpermiş ya walla izlenir bu saatlerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar